Hrvatski Fokus
Gospodarstvo

Stavovi svjetskih gurua o izazovima vodstva

IEDC Međunarodni Predsjednički forum: »Global Crisis as Leadership Challenge«

 
 
Često čujemo da je svaka kriza ujedno i prilika – ali: za koga i kako?
Ovom će izazovu biti posvećen ovogodišnji tradicionalni godišnji Predsjednički forum IEDC-Poslovne škole Bled, koji će se održati putem video konferencije u petak, 9. listopada od 13:30 do 19:30. sati, pod nazivom „Globalna kriza kao izazov vodstva“.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2020/10/384608.jpg
Manifestacija pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Slovenije Boruta Pahora organizira se u suradnji s prestižnom Međunarodnom akademijom za menadžment (International Academy of Management), najstarijom udrugom menadžmenta na svijetu, čiji su članovi ugledni profesori menadžmenta i poslovni lideri, uključujući i nobelovce.
Na forumu će biti svjetski poznata imena: dr. Ichak Adizes, guru upravljanja promjenama, prof. dr. Rosabeth Moss Kanter, profesorica s Harvarda i jedna od najpriznatijih stručnjaka na području strategije na svijetu, prof. dr. Edgar Schein, globalni mislilac na području organizacijske kulture, Muhtar Kent, dugogodišnji predsjednik Coca-Cole i prof. dr. Danilo Türk, predsjednik World Leadership Alliance – Club de Madrid.
Ove će se godine konferencija prvi put održati online na nagrađivanoj slovenskoj platformi MiTeam, koja će omogućiti druženje, rasprave i umrežavanje. Događaj ima vrlo širok program i pozivam vas da ga pogledate na web stranici.
Kako biste pratili konferenciju ili razgovarali sa govornicima, kontaktirajte me.
 
Registracija i akreditacije:
Iva Eibel, voditeljica korporativnog komuniciranja
T: +386 4 57 92 524 ili +386 40 377 017, E: iva.eibel@iedc.si
 
IEDC – Poslovna škola Bled izvrsno je mjesto susreta vođa i rukovoditelja iz cijele Europe i šire, a Međunarodni Predsjednički forum omogućava umrežavanje i razmjenu najnovijih poslovnih praksi i ideja među rukovoditeljima iz gospodarstva, politike i nevladinih organizacija.
 

Iva Eibel

Povezane objave

Više u Austro-Ugarskoj

HF

BMW gradi u Mađarskoj

HF

Brošura sa 120 turističkih programa

HF

Novac za autobuse i brodove na struju i vodik

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više