Hrvatski Fokus

Previše bi bilo budala u muslimana kada bi povjerovali Aliji da je rušenje hrvatskih grobalja u Lašvanskoj dolini najobičniji incident

 
 
Nisu zločini genocida, konfesiocida, crkvocida, kulturocida, grobljocida u Bosni i Hercegovini samo zlodjela Muslimana i Bošnjaka, oni su i su-zlodjela svjetske zajednice u likovima visokih predstavnika koji sve te poslijeratne zločine ne reagiranjem odobravaju i zaliveno šute na njih. Šutnjom sudjeluju u njima, i time postaju supočinitelji zločina koji ne prestaju u Bosni i Hercegovini niti četvrt stoljeća od nametnutog nepravednog mira.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2020/10/Screenshot_2020-10-02-TRAVNIK-U-Cuklama-ostecen-spomenik-poginulim-Hrvatima-%E2%80%93-Centralna-ba-1024x610.png
Mir kakav održavaju visoki predstavnici u BiH, uz instrukcije Haaškog suda i uz pomoć Bošnjaka, nije nikakav mir, to je proces zločina daleko brutalniji i od onih počinjenih u ratu, i to je zapravo nastavak etničkog čišćenja hrvatskog naroda, bez čijeg sudjelovanja su Muslimani i Srbi međusobno dijelili Bosnu i Hercegovinu u Beogradu na pravoslavlje i islam. Upravo u tim beogradskim tajnim srpsko-muslimanskim pregovorima, daleko od Hrvata i iza njihovih leđa, smišljana je i planirana srpsko-muslimanska agresija na hrvatski narod, kojeg su već tim zločinačkim pregovorima osudili na nestanak u kraljevsko hrvatskoj Bosni i Hercegovini.
 
I umjesto da je svijet odmah reagirao na taj planirani zločin u Beogradu on svojom šutnjom sudjeluje u istom, i daje odriješene ruke srpsko-muslimanskim zločincima u vjerskom beha ratu, čime je taj vjerski sukob postao brutalniji i razorniji i od Drugog svjetskog rata. Ubrzano se srpsko-muslimanskom agresijom čiste hrvatski prostori po dogovorenim granicama u Beogradu i zidaju vjerski zidovi podjele Bosne i Hercegovine. Trebalo je Srbima i Muslimanima tri i pol godine činjenja zločina svih vrsta da na terenu zaokruže ono što su se u Beogradu dogovorili. Podijele zemlju u omjeru 49 naspram 51 posto u korist Muslimana i islama. I tek kada su prognali oko 400 tisuća Hrvata, kada su ih poubijali oko 20 tisuća, porušili im crkve, groblja i očistili svaki svoj teren, svijet se uključuje i legalizira i velikosrpske i velikomuslimanske zločine genocida, konfesiocida, crkvocida i grobljocida, priznajući i legalizirajući beogradske tajne dogovore.
 
Svijet dijeli Bosnu i Hercegovinu na Pravoslavlje i Islam, ustupajući time taj dio Europe Rusiji i radikalnim islamskim zemljama, u prvom redu Turskoj kao nasljednici Osmanskog carstva. Time se Rusija nagrađuje za mirno promatranje ujedinjenja Njemačke, a Turska za odano članstvo u NATO-u, gdje je taj vojni zapadni savez imao svoje baze za brzu intervenciju na Rusiju i Bliski istok. Na podijeljenim i osvojenim teritorijima u nedostatku dovoljnog broja živi hrvatskih žrtava, kada Bošnjaci nemaju ni hrvatskih povratnika za ubijanje, tada ubijaju i kolju mrtve Hrvate. Ne daju ni da mrtvi počivaju u svojoj hrvatskoj zemlji. Ne slučajno, jer nije slučajno ni konclogor za Hrvate u Gluhoj Bukovici bio napravljen, a po nekim informacijama i danas tu postoji i održava se budući da za Muslimane rat još nije stao, jer 2. listopada 2020., u neposrednoj njegovoj blizini, muslimansko-mudžahedinski graditelji i čuvari tog konclogora oskvrnuli su katoličko groblje u Čuklama. Porušili muslimansko mudžahedinski građani, Komšićevi suborci i su-zločinci, spomenik hrvatskih žrtava iz Drugog svjetskog rata i obrambenog u muslimanskoj agresiji; kamene ploče polupali, ispisana imena hrvatskih žrtava izrešetali metcima i dijelove nadgrobnih ploča odnijeli, po nekim informacijama jer prave se nikad ne će doznati, kao ni imena muslimanskih ratnih zločinaca i ubojica hrvatskih povratnika, i sa njima uređuju svoje kafiće i okoliš oko džamija.
 
Ni mrtvim Hrvatima muslimansko Komšićevi građani ne daju da im svojim identitetom, kulturom i vjerom, svojim spomenicima i imenima na njima šaraju njihovu zelenu vjersku islamsku boju, koja je, pa gotovo, pozelenila cijelu građansko-muslimansku i Komšićevo-Izetbegovićevu federaciju. U takvoj građaniziranoj, zapravo islamiziranoj federaciji, nešto malo većem entitetu od republičko srpskog, više nema mjesta ni za mrtve Hrvate katolike, ni za njihova groblja, ni za njihove crkve i svetišta, i dakako ni za njihove preživjele muslimanske zločine. Ostaviti na miru grobove kršćana katolika, i njihova imena ispisana na crnoj grobnoj ploči, za Bošnjake bi značilo odustajanje od Alijinog cilja, čisti muslimanski beha entitet. I zato se nadgrobni spomenici katolika ruše, grobovi u dubine kopaju kako bi se kršćanski korijen istrgnuo. Preživjele povratnike Bošnjaci ubijaju kako ne bi bilo živih svjedoka tih strašnih zločina grobljocida.
 
Katolička groblja u opustošenim hrvatskim selima – Brajkovići, Miletići, Grahovčići, Čukle, Pojske, Maljine, Orašac, Šarići, Rudnik, Ovnak, Baje… meta su bošnjačkih "građana" Komšićevo-Izetbegovićevog političko islamskog kalibra, jednako kao što su bili i živi Hrvati tih prostora na kojima ih je poubijala i prognala "građanska" armija Komšićeva zlatnog ljiljana sa kojim ga za ta zlodjela okitio vrhovni zapovjednik te vjerske muslimanske armije Alija Izetbegović. I ne čudi stoga, budući da pripadnik te islamističke armije sjedi u beha Predsjedništvu, ne kao predstavnik ubijenih i prognanih Hrvata i onih kojima njegovi suborci ruše spomenike, već kao predstavnik onih koji su ih ubijali, prognali, masakrirali, povratnike poubijali, crkve porušili, samozvani "građanin" u crnom islamističkom odjelu Željko Komšić. I budući da se nikad ne će otkriti ti bošnjački džihadisti, kao ni svi drugi muslimanski zločinci koji su svojim zločinima pretrpali sva groblja u Lašvanskoj dolini, visoki predstavnik kao i svjetska zajednica koja ga je  poslala u tu suvremenu arenu za kršćane, morao bi poslati račun za taj zločin nad grobovima hrvatskih žrtava, kao i za bošnjački zločin svih ubijenih Hrvata povratnika "građaninu" Komšiću i njegovom suradniku u zločinačkom procesu "građaniziranja" beha kršćana muslimanu Izetbegoviću. Jer, oni zasigurno znaju muslimanske počinitelje zločina i one u beha vjerskom ratu i one u dvadeset petogodišnjem bošnjačkom grobljocidu u miru.
 
Ne samo da i 25 godina nakon vjerskog beha rata u bošnjačkom korpusu ima onih koji su ispunjeni vjerskom i nacionalnom mržnjom prema živim i mrtvim Hrvatima katolicima, već će ih biti sve dotle dok i jedno katoličko groblje, i jedan katolik bude na zločinima genocida i konfesiocida označenom muslimanskom teritoriju. Stoga i nije teško shvatiti da ima, ne više pojedinaca već organiziranih vojnih i političkih grupa u bošnjačkom narodu, koji dovršavaju proces etničkog čišćenja Hrvata, sa svim njihovim nacionalnim, vjerskim, kulturnim i civilizacijskim identitetom. Njihov zločin nije samo njihov, on je i su-zločin visokih predstavnika i svih onih drugih međunarodnih čimbenika koji govore da je moguć suživot beha razlika na tolikim nekažnjenim zločinima. Bošnjački rušitelji katoličkih spomenika po grobljima žrtava velikomuslimanske agresije etničkog i vjerskog čišćenja bosanskohercegovačkih prostora, nije samo zlodjelo muslimanskih budala, čime je Alija Izetbegović branio svoje zločince. Ako bi to bilo tako onda, nažalost, u bošnjačkom narodu je previše budala. Ali i to im ne daje za pravo da to čine i ne opravdava tako strašne zločine. Zna se u civiliziranom svijetu gdje je mjesto budalama.
 

Vinko Đotlo

Povezane objave

Otišlo sve u “helać”

HF

Kohlmannova knjiga i islamski teroristi u Bosni 

hrvatski-fokus

Bošnjačko-turska osovina zla

HF

Današnji muslimanski Bošnjaci rezultat su turskog genocida nad Hrvatima 

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više