Hrvatski Fokus
Kultura

Prijenos koncerta Marthe Argerich uživo iz Lisinskog!

U utorak, 3. studenog u 19 sati i 30 minuta!

 
 
Unatoč strogim mjerama zaštite od koronavirusa, ne morate propustiti glazbeni događaj sezone u utorak, 3. studenog u 19 sati i 30 minuta!
http://hrvatskifokus-2021.ga/wp-content/uploads/2020/10/martha_agerich_stream.jpg
Zbog epidemioloških mjera koje trenutno ne dopuštaju boravak više od pet stotina osoba u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, svim zaljubljenicima u glazbu omogućili smo prijenos uživo koncerta Marthe Argerich i Theodosie Ntokou u sklopu ciklusa Lisinski subotom!
Kupnjom ulaznice po cijeni od 60 kn OVDJEi vi možete iz topline vlastitoga doma uživo pratiti nastup proslavljene pijanistice i neokrunjene kraljice glasovira Marthe Argerich uz visoku razinu kvalitete zvuka i slike.
 
Uz Marthu će 3. studenog na pozornici Lisinskog nastupiti vrsna mlada grčka pijanistica Theodosia Ntokou s kojom će Martha svirati Concertino za dva glasovira u a-molu, op. 94 Dmitrija Šostakoviča, dok će im se u izvedbama glasovirskih kvinteta Zygmunta Noskowskog i Roberta Schumanna kao i Karnevala životinja, Saint-Saënsove suite, pridružiti ansambli milanske Scale, Quartetto d'archi della Scala i Solisti della Scala, kao i Marthina kći Annie Dutoit-Argerich, kao pripovjedačica.
Ne propustite još jedan neprocjenjiv događaj – Lisinski u vašem domu!
 

Anđelka Felja

Povezani članci

Verdijeva Aida na Splitskom ljetu

HF

Ne jadikuj

HF

Izložba Tatjane Hlačer u Studiju Hani

hrvatski-fokus

Najljepša riječ

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...