Hrvatski Fokus
Najnovije vijesti

Hrvatska nema vremena za mlaćenje prazne slame

Krajnje je vrijeme da odrastete i u političkom smislu te se uhvatite u koštac sa stvarnim problemima

 
 
"Otvoreno pismo" Zoranu Milanoviću, predsjedniku Republike Hrvatske i Andreju Plenkoviću, predsjedniku Vlade Republike Hrvatske
Poštovani predsjedniče Republike Hrvatske gosp. Zorane Milanoviću,
Poštovani predsjedniče Vlade RH, gosp. Andreju Plenkoviću,
već tjednima šira hrvatska javnost svjedoči Vašem međusobnom prepucavanju, svađama, podbadanjima, komunikaciji u kojoj jedan drugog ''častite'' neprimjerenim riječima a la ''šmrkavac'', ''herojski zec'', ''piroman'' itd., koje ni u kojem slučaju ne doliče funkciji koju trenutačno obnašate.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2020/10/marijan-pavliek_predsjednik-hks-a.jpg
Marijan Pavliček
 
Ne znam jeste li svjesni situacije u kojoj se trenutno nalazi Republika Hrvatska ili se pak kroz ovo prepucavanje namjerno želi skrenuti pozornost s puno važnijih tema koje trenutno muče hrvatsko društvo. U situaciji kada država Hrvatska prolazi kroz jedno od najizazovnijih razdoblja od svoje samostalnosti, u situaciji kada se čelni ljudi političkih, sudskih i vojnih struktura tajno sastaju po ilegalnim klubovima tijekom lock downa, dok se državni tajnici, lokalni dužnosnici, predsjednici trgovačkih društava u vlasništvu države uhićuju zbog sumnje na milijunske pronevjere novca, u situaciji kada se državni proračun nalazi zbog pandemije Covida 19 u dubiozi od čak 18 milijardi kuna, u situaciji kada se ukidaju isporuke lijekova bolnicama zbog više milijunskih dugova veledrogerijama, u situaciji kada se ponovno blokiraju računi građana, zadnje što hrvatskim građanima treba su konstantna prepucavanja i svađe premijera i predsjednika države oko potpuno nebitnih tema.

Odrasli ste ljudi, no krajnje je vrijeme da odrastete i u političkom smislu te se uhvatite u koštac sa stvarnim problemima i pokušate ih riješiti. Upravo zato ste dobili potporu hrvatskih građana za obavljanje ovih časnih funkcija, upravo zato primate plaće iz državnog proračuna. Upravo ovakvim ponašanjem i međusobnim ophođenjem degradirate funkcije koje obnašate, i onda se pitamo zašto građani ne vjeruju više političarima?! Hrvatska nema vremena za mlaćenje prazne slame. Stoga krenite raditi posao za koji ste izabrani, a tada za međusobno prepucavanje više ne ćete imati vremena.
S poštovanjem!

Marijan Pavliček, saborski zastupnik Hrvatskih suverenista i predsjednik Hrvatske konzervativne stranke

Povezane objave

Pojava ospica po teoriji urote

HF

Slovenski eurozastupnici u kriminalu

HF

Stipe napušta “javnu kuću”

HF

Povjerenstvo ne smije biti političko tijelo

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više