Hrvatski Fokus

Bosna i Hercegovina je danas veća opasnost Europi negoli sama sebi

 
 
Zbog neprovođenja Daytonskog sporazuma od zareza do točke u svim njegovim stavkama, s bilo koje zaraćene bosanskohercegovačke strane, nema mira na tom, sve od turske okupacije, nemirnom europskom teritoriju. Muslimansko zadržavanje, uz snažne beneficije i nagrade velikog broja islamskih džihadista u Bosni i Hercegovini, zapravo na njezinom federalnom teritoriju, koji su sudjelovali u strašnim zločinima, zajedno sa muslimanskom armijom, glavni je  faktor nestabilnosti, i ratnog zagrijavanja bosanskohercegovačke postdaytonske suvremenosti.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2020/10/800.jpeg
Islamistički fašisti u Francuskoj prijete smrću i predsjedniku Emmanuelu Macronu
 
Povijesno je poznato kako ni jedna zemlja u svijetu ne može biti stabilna i mirna sve dok u njoj žive strani sudionici završenog vjerskog rata. A baš to je slučaj s novom zajednicom na europskoj periferiji, nekadašnjoj Bosni i Hercegovini a danas, po broju vrlo privilegiranih stranih islamskih ratnika koji žive u svojim entitetima pod zaštitom bošnjačke vlasti, Vehabistanu i Džihadistanu. Ti njihovi hermetički zatvoreni entiteti na okupiranom federalnom teritoriju popunjavani sve veći brojem islamskih „migranata“, zapravo su vojarne ne samo pridošlih islamskih ratnika već i budući koji se u njima pripremaju i obučavaju, ne za nastavak zaustavljenog vjerskog beha rata, već za nastavak svjetskog vjerskog sukoba započetog 11. rujna 2001. islamskim terorističkim udarom na Ameriku. Čak ni pod američkim pritiskom, Alija Izetbegović kao ratni zločinac, u jednakim dimenzijama počinjenih zločina prema napadnutim katolicima autohtonom beha narodu, kao i turski Osvajač Silni, sultan Mehmed II., nije se htio odreći iranske vojne, političke i vjerske nazočnosti u Bosni i Hercegovini. Po vojnim zapovjednim uredima, dijelom i civilnim, vjerojatno i danas kao i u periodu vjerskog beha rata kada je, kako je rekao muslimanski general Jovan Divjak, "otišlo sve helač", visile su slike iranskog vođe Islamske revolucije Ajatolaha, pokazujući sliku buduće Bosne i Hercegovine i potvrđujući poznatu i demonstriranu činjenicu vjerskog beha rata za teritorij.
 
Sa tom činjenicom bile su upoznate mnoge zapadne zemlje, među njima i SAD, kao vodeća sila slobodnog svijeta, i više od godinu dana bila talačka žrtva iranske Islamske revolucije. Tek kada je vjerski beha rat zaustavljen, i u Americi došlo do smjene predsjednika Billa Clintona, velikog prijatelja islamskih zemalja, napose onih koje su tone i tone knjiga vjerskog islamskog sadržaja slale njegovoj kćerčici zainteresiranoj za islam, Amerika reagira na prisustvo iranske nazočnosti u Bosni i Hercegovini. Pokušan je snažan, no dugo vremena, neuspješan pritisak na islamizatora Bosne i Hercegovine, Aliju Izetbegovića da se riješi iranskih vojnih, političkih i vjerskih ekstremista, koji su obavili zločine genocida i konfesiocida nad kršćanima, napose nad Hrvatima katolicima. Niti ta nepobitna činjenica, kao ni američki pritisak da se Bosna i Hercegovina počne deterorizirati i oslobađati islamskog radikalizma, nije slomila Aliju da se odrekne onih islamskih zemalja koje su mu najviše pomogle u vjerskom beha ratu. Pokazuje se da Aliji nije bio interes mir u Bosni i Hercegovini, koji je moguće izgrađivati jedino bez prisustva vjerskih islamskih terorista, već isključivo islamizacija osvojenih hrvatskih teritorija s kojih su protjerali sve Hrvate, i ubrzano ih naseljavali upravo s tim ostatcima iranskih terorista. A oni su, kao i svi drugi džihadisti koji se zločinom genocida, konfesiocida, crkvocida, etničkog čišćenja i konclogorima za Hrvate katolike, pokazali i dokazali u borbi za Velikog Alaha, za nagradu  dobili svoje entitete, koji su zapravo države u državi.
 
U spretnosti zavaravanja svjetske zajednice kojom se koristio i tijekom agresije na hrvatski narod, Alija ispraća vrlo mali broj džihadista iz Bosne i Hercegovine, dok onaj veći ostavlja u zemlji, jamčeći im sve sigurnosti i beneficije. Danas raspoređeni u entitetima u Lašvanskoj dolini, okolici Tuzle i Bihaća, a sa ciljem održavanja ratne kondicije, zajedno sa domaćim džihadistima obučavaju bošnjačku djecu kroz vojne postrojbe Askera. U vojnim centrima te djece, a za koje nitko ne pita o dječjim pravima i slobodama odrastanja, testiraju i isprobavaju proizvedeno oružje u bošnjačkim tvornicama za potrebe "ne daj Bože". Obučena i zavedena djeca, pod nadzorom u Bosni i Hercegovini ostalih džihadista, te uz praktično iskustvo u zločinu što im ga prenose povratnički isilovci, ne samo da su prijetnja na tom europskom teritoriju, već i glavni faktor sprječavanja izgradnje mira, suživota, tolerancije i dijaloga.
 
U godini 25. obljetnice Daytonskih sporazuma koji su Muslimane obvezali da Bosnu i Hercegovinu očiste od mudžahedina, iranske nazočnosti, te svih drugih radikalnih islamističkih skupina iz svih islamskih zemalja, na Americi je zadatak da vojno uđe u Bosnu i Hercegovinu, „humano intervenira“ i sama je očisti od tog atomsko opasnog ljudskog otpada. Procjenjivalo se da je po daytoniziranju vjerskog beha rata u zemlji ostalo između 1500 i 2500 džihadista, koje muslimanska strana koristi za terorističke napade, ubijanje hrvatskih povratnika, hrvatskih policajaca, ministara i visokopozicioniranih dužnosnika iz reda hrvatskog naroda. Većinu tih vjerskih terorista bošnjačka strana je smjestila u Središnjoj Bosni, gdje se i dogodio i događa najveći broj vjerskog islamskog terorizma, ubojstava hrvatskih povratnika, rušenja grobalja, i svih vrsta zastrašivanja kao oružja za etničko čišćenje.
 
Danas je teško saznati koliki je stvarni broj bošnjačkih štićenika iz islamskih zemalja, budući da se njihov broj stalno povećava nekontroliranim ulaskom u zemlju, i uz svestranu pomoć prvog od dvojice bošnjačkih članova u beha Predsjedništvu. U dovođenju vjerskih ratnika s vrlo brutalnim iskustvima likvidiranja kršćana na Bliskom istoku i drugim islamskim zemljama, sa dobivenim zadatkom sudjeluje i onih tisuću džihadista integriranih u strukture muslimanske Armije. O njihovom pravom broju i zadaći koju obavljaju zasigurno dosta zna, ne baš sve jer se to i od njega krije, drugi bošnjački član beha Predsjedništva, pripadnik te vjerske armije Željko Komšić. Po američkim spoznajama koje su bile razlog upozorenja Aliji Izetbegoviću da bosanskohercegovačku zajednicu Bošnjaka, Hrvata i Srba deislamizira, u čemu Amerika nije uspjela, što je i dovelo do još većeg islamskog fundamentaliziranja, uz pomoć iranske obavještajne službe MOIS, koja tijesno surađuje s muslimanskim predstavnicima vlasti, Bosna i Hercegovina je danas veća opasnost Europi negoli sama sebi, budući da joj se kraj nazire. Bosnu i Hercegovinu je zauvijek raskomadao i podijelio islamski radikalizam, kojeg je Alija Izetbegović uveo u vjerski beha sukob.
 

Vinko Đotlo

Povezane objave

Sedmi veljače – Dan sjećanja na žrtve komunističkog zlosilja

HF

Nezaboravljeni osmanski genocidi

HF

Prošlo 557 godina od turske okupacije

HF

Kristalna noć bijelopoljskih Hrvata

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više