Hrvatski Fokus
Uvodnik

Ognjen Kraus – glavni urednik Glasa Koncila!

Mariana de Jesús Torres 1610.: U XX. i XXI. stoljeću bit će trijumf Sotone; donijet će pastirima Crkve velike i nesnosne patnje…

 
 
• Mladoj španjolskoj redovnici Mariani de Jesús Torres (Španjolska, 1563. – Quito, Ekvador, 16. I. 1635.) u siječnju 1610. godine, dok je bila u dubokoj molitvi, ukazala se Majka Božja. Mariani Torres su tada izrečene poruke posljednjih vremena od Blažene Djevice Marije. Majka Božja prorokovala je Mariani kako će progoni Crkve pod utjecajem Sotone biti strašni, te je predvidjela te događaje u budućnosti. Te poruke odnose se na tada buduće XX. i XXI. stoljeće: "To će biti trijumf Sotone; donijet će pastirima Crkve velike i nesnosne patnje. Otpad od vjere u Boga, korumpirani masoni na vlasti, napadi na obitelj i mlade od masona, oskvrnjenje braka i Svetih sakramenata, skandali korumpiranih svećenika, masovno pokvarene ljudske duše, pad morala u ljudima, posvuda ljudska zloba zaslijepljena materijalnim bogatstvom i moći, gubitak nade u boljitak. Sram i nevinost više ne će postojati čak niti kod djece, a Crkva će biti prisiljena na šutnju…" No, ona je dala i utjehu rekavši da oni koji izdrže patnje, bit će u velikoj Božjoj milosti zajedno s nadolazećim Isusom. Sotona će biti definitivno poražen i to zbog nepažnje onih koji vode i kontroliraju svijet. Proučavajući znakove ovoga doba, možemo zaključiti samo jedno: DOLAZAK SPASITELJA, ISUSA KRISTA, VRLO JE BLIZU! https://m.youtube.com/watch?v=I_SC8_SGHv0 Toliko o proročanstvima Mariane de Jesús Torres otprije 410 godina.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2020/12/www.glas-koncila.hr_wp-content_uploads_2017_05_LOGOheaderNEW2.png
• Vrbnik na Krku je mjesto svećenika, biskupa, karizmatika… Ovo mjesto u središnjem dijelu otoka poznato je i po četnicima. Navodno su djelovali i prije Drugoga svjetskoga rata, ali je poznato da su posebno aktivni bili u Drugome svjetskom ratu nakon kapitulacije Italije 3. rujna 1943. U vrijeme prve kraljevske Jugoslavije neki od Vrbničana bili su članovi jugoslavenskoga Sokola, a nakon talijanske kapitulacije pohitali su u Mali Lošinj, gdje je bilo četničko uporište, jer su čuli da na susjedni otok stižu Englezi i s njima srpski kralj Petar. U Malom Lošinju partizani su potukli četnike i njihove pomagače iz Vrbnika. Kasnije su ih odveli na kopno i, prema "lijepom partizanskom običaju" – bez suda i suđenja – strijeljali ponad Crikvenice i bacili u jamu ili jame. Kako je uvriježeno mišljenje da su četnici uglavnom Srbi, a kako su na Krku, pa tako i u Vrbniku, živjeli samo Hrvati, nekima je malo čudno zašto su ti Hrvati postajali srpski četnici. Odgovor je možda lak, ali možda i težak. Na drugima je da daju odgovor na to pitanje.
 
• Kada smo već kod Vrbnika nije naodmet podsjetiti kako su 26. XI. 2020. na prijedlog Stožera civilne zaštite Primorsko-goranske županije u tom lijepom mjestu uvedene restriktivne epidemiološke mjere za područje Općine Vrbnik, i to u trajanju do 10. prosinca. Među tim restrikcijama spomenut ćemo dvije:
»- obustava održavanja misa i vjerskih okupljanja;
– pogrebi i posljednji ispraćaji mogu se održavati samo u krugu obitelji i predstavnika vjerske zajednice.« I sad neka netko ponovno kaže da je Vrbnik mjesto svećenika.
 
• Osim nasilne uvedbe represivnih totalitarističkih mjera kažnjavanja prestrašenih i porobljenih Hrvata pomoću korumpiranih saborskih zastupnika od strane vladajuće klike u Hrvatskoj, za što im je poslužila kineska gripa, događaju se i neke druge nelogičnosti i pritisci na istinu. U prvom redu napada nalazi se Glas Koncila. Na Kaptol br. 8 navodno je stigao zlokobni Ognjen Kraus i priprijetio novom vodstvu katoličkog tjednika da, ako ne će plesati po njegovim notama, da će on zatražiti pomoć izvana. Kako je nakon povlačenja višedesetljetnog glavnog urednika Glasa Koncila mons. Ivana Miklenića tjednik ostao na vjetrometini, sin "javnog tužioca" Božidara Krausa u montiranom sudskom procesu 1946. protiv zagrebačkoga nadbiskupa Alojzija Stepinca bio je bahat i bezobrazan. Zatražio je da se prekine s feljtonom Tomislava Vukovića o jasenovačkom logoru. Zasmetala mu je istina, jer Vuković, kao i Igor Vukić, Josip Kljaković-Šantić, Vladimir Mrkoci, Vladimir Horvat, Josip Jurčević, Nikola Banić i drugi već godinama iznosi dokumente koji potvrđuju da je jasenovački logor postojao i nije bio na čast hrvatskome režimu iz Drugoga svjetskog rata, ali i da je cjelokupni popis žrtava lažan. Dakle, Krausa ml. zasmetala je istina. Hoće li novo uredništvo Glasa Koncila pokleknuti pred Krausom i njegovom protuhrvatskom ekipom uskoro ćemo saznati. 
 
• Nekako istovremeno, kada je Ognjen Kraus pohodio Kaptol br. 8, na drugu stranu Kaptola, na br. 31, stigao je nenajavljeno izraelski veleposlanik Ilan Mor, čime je diplomat iz prijateljskoga Izraela postao dio domaće aktivističke scene. U svom priopćenju prije odlaska na Kaptol br. 31, izdanom nakon što je "nepoznati počinitelj" išarao spomenik žrtvama holokausta u Varaždinu, zaključio da je da je ovo prilika za potpunu zabranu pozdrava "Za dom spremni", kojeg je ocijenio "ustaškim", Ilan je također napisao: »Mislio sam da će novi pozitivni duh pomirenja koji danas vlada u Hrvatskoj, a koji se mora pohvaliti, zaustaviti one krajnje elemente u društvu koji i dalje negiraju holokaust, relativiziraju strahote ustaškog režima nad Židovima i Srbima, Romima i antifašistima koji su se dogodili u zloglasnom logoru Jasenovcu«, čime se izravno umiješao u unutarnjopolitičke odnose u Republici Hrvatskoj. Ilarovo spominjanje i izmišljanje nepostojećih "ustaša" u suvremenoj Hrvatskoj potpuno se podudara s Krausovim pritiskom na novo vodstvo Glasa Koncila. Iz pouzdanih izvora saznajemo kako je ovaj nediplomatski veleposlanikov aktivizam već polučio uspjeh i da će nakon njegovih hodočašćenja po Kaptolu tjednik Glas Koncila tiho, uoči Božića, prekinuti objavljivanje feljtona posvećenog logoru Jasenovac, bez obzira na već pripremljene nastavke. Sâm feljton predstavlja objavu izvornih dokumenata, zapisanih sjećanja zatočenika logora te prikaze stručnih radova vezanih za tu temu. I sada pokušajte zamisliti da se neki veleposlanik u Državi Izrael pojavi s prijedlogom nekog zakona ili da ga se ulovi kako se miješa u uređivanje nekih novina? Za takvog diplomatskog predstavnika Država Izrael bi zatražila žuran opoziv. Nu, ima li u Hrvatskoj neki državni dužnosnik koji bi, makar i diskretno, upozorio veleposlanika Mora da Hrvatska nije gubernija Države Izrael? Zasad ga nema! Na našu i žalost i na našu svekoliku sramotu!
 
• Nove globalističko-totalitarističke represivne mjere protiv Hrvata posebno su uperene protiv vjernika i Katoličke Crkve. Početak zabrane i represije zbog kineske gripe započeo je uoči Uskrsa, a sada se planski ponovno ponavlja uoči Božića. I dok vladajući uvode zabrane i određuju da u svaku crkvu smije ući najviše 25-ero vjernika, bez obzira radi li se o velikoj i prostranoj crkvi ili crkvici odnosno kapeli, zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić u pismu-poruci svećenicima i vjernicima uoči Božića nije se otvoreno pobunio. Umjesto pobune, Bozanić je samo ustvrdio kako za nas vjernike to nisu tek "neka okupljanja, nego su srž našega življenja". Puno otvorenija i određenija bila je odvjetnica i višedesetljetna zastupnica Katoličke Crkve u Hrvata, Zvjezdana Znidaršić Begović, koja je rekla kako, prema specifičnom položaju Katoličke Crkve i ugovora koje je Hrvatska potpisala sa Svetom Stolicom policija ne smije ulaziti u prostorije crkve tijekom vjerskih obreda i brojiti vjernike na misi i ispovijedima. Crkva uživa nepovrjedivost crkvenog prostora od ulaska policije, poput onog koju primjerice imaju diplomatska predstavništva ili u određenoj mjeri sveučilišta, tvrdi ona i pojašnjava: "Prema Ugovoru o pravnim pitanjima između Svete Stolice i Republike Hrvatske (prvi od ukupno četiri ugovora) Hrvatska je zajamčila Katoličkoj Crkvi nepovrjedivost mjesta za bogoštovlje – crkava, kapela te crkvenih prostora". Znidaršić Begović dodaje kako je ograničenje javnog okupljanja na 25 osoba u svim crkvenim prostorima "nelogična mjera" jer nije isto ograničiti okupljanje u maloj kapelici ili u katedrali.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2020/12/images.squarespace-cdn.com_content_56313281e4b02255d3573ea2_1551161439604-TYN3TU6KE61WWBKER0CQ_Worshiping_the_golden_calf.jpg
• Da je suvremena kineska gripa COVID-19 proizvedena u laboratoriju već podulje vrijeme poznato nam je. Poznato nam je i da je aktivna i u toplijim ljetnim mjesecima, jer je ubačena bakterija malarije pa djeluje cijele godine. Isto tako znamo da su filmovi i filmske serije planski pripremljeni prije nekoliko godina i većinom snimani prethodne 2019. godine, a sada znamo da je slično bilo i prije više od stotinu godina, uoči u svijetu poznate španjolske gripe, španjolke, iz 2018. godine. Na fotografijama modnog trenda iz 1913. godine to je potvrđeno, što znači da je netko i tada bio "dalekovidan" (https://www.boomlive.in/world/photo-of-1913-fashion-trend-shared-with-spanish-flu-pandemic-claim-8528). Oni koji su nas sada planski otrovali i nastoje i dalje trovati i medijskim putem ovih dana pokušali su nas slagati da su te fotografije iz 1913. ustvari nastale 1918. i 1920. što ne odgovara istini. To je potvrdio glasnogovornik njemačke foto agencije Süddeutsche Zeitunga Sven Riepe za AFP da fotografija pokazuje modu "vela nosa" iz 1913. nakon Balkanskog rata iz 1912.-1913. "Španjolska gripa (raširena 1918. – 1920.) jedna je od najgorih i najozbiljnijih epidemija u ljudskoj povijesti. Zaraženo je 500 milijuna ljudi ili oko 27 posto cjelokupne globalne populacije oko 1,9 milijardi ljudi). Ova bolest bila je toliko ozbiljna da je usmrtila milijune ljudi, ali zato što se ta bolest dogodila istodobno s Prvim svjetskim ratom koji je imao puno smrtnih slučajeva, ozljeda i gladi pa je ovu bolest sakrio", zapisano je na postu na tajlandskom jeziku koji je preveden na engleski jezik. A na tekstu na njemačkom jeziku napisano je: "Nova moda za velove. Rat na Balkanu stvorio je novu, neobičnu modu. Dame danas nose veo za nos koji se u Turskoj koristi stoljećima". U e-poruci AFP-u od 15. lipnja 2020. glasnogovornik Süddeutsche Zeitunga Riepe rekao je da slika datira iz 1913. "Izvorni opis slike kaže da su velovi na nosu bili moda za dame nakon balkanskog rata", rekao je on. 
 
Oliver Emanuel Mavrinac 17. XI. 2020. napisao je u komentaru:  »Ovo je Klaus Schwab, opsesivan transhumanist i osnivač Svjetskog gospodarskog foruma. Njegov san je porobiti čovječanstvo i zamagliti linije između čovjeka i umjetne inteligencije. Želi redefinirati 'biološki' što znači biti čovjek. Bio je domaćin manifestacije u listopadu 2019. zajedno s Billom Gatesom, simulirajući globalni odgovor na epidemiju dišnog virusa koja se dogodila manje od mjesec dana kasnije. Napisao je knjige Četvrta industrijska revolucija i Veliki reset, u kojima detaljno govori o ekonomskom kolapsu, povećanom nadzoru, implantaciji nanotehnologije u ljude i mnogim drugim stvarima koje sada doživljavamo. Ovo nije izmišljotina ili teorija zavjere. Ovo se upravo događa na ovom planetu. Ovaj virus je katalizator koji je napravio čovjek za početak provedbe novog svjetskog poretka«. https://www.facebook.com/Svjesnost/?ref=page_internal Klaus Martin Schwab (Ravensburg, 30. III. 1938.) njemački je inženjer i ekonomist. Osnivač je i izvršni predsjednik Svjetskog ekonomskog foruma. Njegova žena i prva suradnica Švicarka Hilde Schwab (1947.) zajedno s njim osnovala je Zakladu Schwab za socijalno poduzetništvo.
 
• Britanska TV 6 javlja da je u petak navečer, 27. studenoga 2020., belgijska policija u pederskom središtu Bruxellesa zatekla gay orgije u kojima je sudjelovalo 25 homoseksualaca. Vijest su prenijeli i drugi zapadnoeuropski mediji i samo je nizozemski portal Het Laatse Niews objavio da je jedan od orgijaša bio član mađarske vladajuće Fidesz stranke. O drugima niti riječi. Sasvim "slučajno". 
 
• Hrvatski branitelj Mladen Kostić poslao je pismo ministru branitelja Tomi Medvedu i upitao ga zašto je ignorirao pogreb prvoga zapovjednika obrane Vukovara: »Na što ste Vi spali od takvoga vrhunskog boraca u Domovinskom ratu, da ne smijete poslati na pokop HEROJU Domovinskog rata gospodinu TOMISLAVU MERČEPU počasnu Bojnu? Valjda gazda Pupy nije odobrio? E moj Tomo, prodali ste se sotoni za Judine škude! Da ste Vi pravi čovjek i istinski domoljub, Vi bi došli i osobno se poklonili HEROJU Domovinsko rata gospodinu TOMISLAVU MERČEPU! Od čega se to bojite? Od jednog potencijalnog ratnog zločinca koji je odgovoran za smrt dr. Ivana Šretera? Ili se bojite što će reći bjelosvjetski hohštapleri iz Brisela? No, svaka sila za svoga vremena! Sapienti sat. Uz prastari HRVATSKI pozdrav ZA DOM SPREMNI! Mladen Kostić«.
 
• Prema podatcima talijanske statističke agencije ISTAT, a prenosi milanski Il Giornale, gotovo polovicu nasilnih seksualnih napada u Italiji počine stranci, a značajan dio seksualnih napadača predstavljaju osobe koje nisu građani Europske unije. Najveći broj seksualnih napadača u Italiji su Marokanci i Nigerijci. Stranci su također znatno zastupljeni u organiziranju i pomaganju prostitucije, sa 68,8 posto. Imigranti su u Italiji uključeni u gotovo četvrtinu slučajeva seksualnog zlostavljanja djece. Imigranti i stranci počine gotovo trećinu svih kaznenih djela u zemlji. Slični statistički podatci su i u drugim europskim državama u koje su nahrupili imigranti, prije svega u Njemačkoj, Francuskoj, Švedskoj, Danskoj, Belgiji… U Norveškoj su imigranti iz Somalije "prezastupljeni u nasilnim zločinima" (https://tribun.hr/gotovo-polovicu-nasilnih-seksualnih-napada-u-italiji-pocine-stranci/).
 

Marijan Majstorović

Povezane objave

Predsjedničino preslagivanje i udovoljavanje

HF

Hrvatski generalski zbor vratio se svojim izvorima

hrvatski-fokus

Pucanj opomene na Trgu sv. Marka

HF

Velikosrpske protuhrvatske laži pravoslavnoga Roma albanskoga prezimena i srpskoga imena

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više