Hrvatski Fokus
Vanjska politika

Izborna prijevara u SAD-u na tragu uništenja čovječanstva

POJAŠNJENJE ONIMA KOJIMA JE MOZAK ISPRAN – Trump je dobro, a Biden je zlo!

Demokratska stranka u SAD-u postala je isključivo globalistička stranka koju podupiru Rotshild, Rockeffeller, Bil Gates, Big Pharma, Big Data, sve najveće korporacije svijeta udružene u globalističku grupu Davos, njih oko 70.000 korporacija, koja korona virusom priprema Četvrtu industrijsku revoluciju koja vakciniranjem i izmjenom ljudskog DNK s kombinacijom umjetne inteligencije treba stvoriti novoga transhumanog čovjeka. Na izborima od 2016. na kojima je globalistička elita 100 posto bila sigurna da će pobijediti njihov kandidat Hillary Clinton, na otvorenju tunela sv. Gotthard 1. 6. 2016 pozvano je 600 uzvanika – 666 – i prikazan program koji sam ja u svom tekstu nazvala NEŠTO SE STRAŠNO DOGODILO… Za taj program službeno je platila Europska unija 8 milijuna eura, programu su nazočili svi najprobraniji uključujući i Angelu Merkel, francuski predsjednik François Holland, talijanski Matteo Renzi i švicarski predsjednik, i to točno tjedan dana prije objave kandidature Hillary Clinton na predsjedničkim izborima SAD-a 2016. U tom programu je službeno prikazano čipirano stanovništvo i sotona koji vlada svijetom.

https://croativ.net/nesto-se-strasno-dogodilo-1-lipnja-2016-a-sto-nas-moze-uzbuniti-i-nakon-ovih-izbora-11350/ ;

Datum koji znači kraj svijeta: https://croativ.net/datum-koji-znaci-kraj-svijeta-522/

Upravo Vam demokratska stranka koja je ukrala Amerikancima Ameriku i koristi američku vojsku i resurse za osvajanje svijeta uključuje Sorosa, Gatesa i sve druge koji kane uništiti sedam milijardi ljudi. Božje zrno pijeska u stroju je odlučilo da Donald Trump pobijedi na izborima 2016. i da razotkrije duboku svjetsku državu čije su predstavnice Hillary Clinton u SAD-u i Angela Merkel u Europi. Četiri godine sa svim mogućim smicalicama i Russigate skandalom Hillary – Demokratska stranka – pokušavali su izbaciti predsjednika Donalda Trumpa iz Bijele kuće. Trump nije zlato ali je jedina šansa da njegova pobjeda omete ostvarenje ciljeve UN agende, Svjetske zdravstvene organizacije koje financiraju globalisti perverzne kabale koja planira depopulaciju i globalno cijepljenje nanočesticama koje će čovjeka pretvoriti u živi stroj digitalno satelitski upravljan.

Demokratska stranka se četiri godine pripremala kako lažirati izbore, a pripremio se i Trump kriptirajući legalne izborne listiće nevidljivim znakom. Nancy Pelosy je izjavila da će Biden pobijediti bez obzira na rezultate izbora. Ovi su izbori najveći svjetski skandal. Demokrati su zabranili promatračima izbore, ubacivalo se na desetine tisuća lažnih listića, glasalo se uoči izbora i nekoliko dana nakon 3. Studenog 2019.. Strojevi za brojenje glasova koristili su kriminalni software koji je sve glasove Trumpa prebacivao Bidenu. U krivotvorenju izbora sudjelovale su i druge globalističke države a direktorica CIA-e je bila u Frankfurtu u CIA centru i iz inozemstva upravljala lažiranjem izbora.

Trump je 2018. donio izvršni akt kojim će se svako inozemno uplitanje u SAD izbore smatrati agresijom na SAD i moći će se zaplijeniti sva imovina progoniti počinitelje i provesti vrlo oštre sankcije. Tako su na udaru Google, Twitter, Washington post, Big PHARMA itd. Trump je išao legalno odmah na Vrhovni sud jer je potpuno siguran u nelegalnost izbora. Ono što je najvažnije je da na ODLUKU VRHOVNOG SUDA NEMA ŽALBE i rastezanja suđenja od roka do roka. Sedamnaest država se pridružilo tužbi saveznoj državi Texasa, čiji je javni tužitelj podigao tužbu protiv najvećih krivotvoritelja Pennsylvanije, Arizone, Michigana i Visconsina još, i to ne za izbornu prijevaru nego nezakonito mijenjanje izbornog zakonodavstva SAD-a nekoliko saveznih država u kojima je Joe Biden dobio toliko glasova kao Staljin na izborima. Dokaza je na pretek a to znači da svako lokalno mijenjanje izbornih zakona je protuustavno i izbori se poništavaju a dobitnik je Trump. To ćemo saznati u ponedjeljak, 14. prosinca 2020.

Izbornu pobjedu su proglasili mediji a ne Vrhovni sud kako je zakonski određeno. A pohitali su proglasiti pobjedu najprije EU osim Slovenije, Rusije, Kine. Pohitale su države kojima je omilila Istanbulska konvencija, Marakeški sporazum, borba protiv nacionalne države i naroda. Te države su upletene u prijevaru. I naši su prvaci oduševljeni priskočili Bidenu zato što je protiv suvereniteta i nacionalizma. Trumpov odgovor će biti žestok, zato sam pozvala da što više ljudi potpiše peticiju da ublaži Trumpovu reakciju protiv država sudionica. JEDINA ŠANSA DA IZBJEGNEMO CORONA  TEROR KOJA JE BIO ORUŽJE, VAKCINACIJU, DEPOPULACIJU I TRANSHUMANIZAM U OVOM TRENUTKU JE DONALD TRUMP SA SVIM SVOJIM NEDOSTATCIMA

Kornelija Pejčinović

Povezane objave

Car, sultan, šah-mat!

HF

Čini se da je kraj Bidenovog režima blizu

hrvatski-fokus

Što mora učiniti Izrael

HF

Izvješće iz Trećega svjetskog rata

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više