Hrvatski Fokus
Unutarnja politika

Poruka onih koji nas žele uništiti

“Naše se obitelji nikada ne će miješati u njihove. Naša krv mora biti čista!”

 

“Držat ćemo im kratke živote, a njihovi se umovi pretvaraju da rade suprotno. Iskoristit ćemo svoje znanje o znanosti i tehnologiji na suptilan način da nikada ne vide što se događa. Meke metale, ubrzivače starenja i sedative koristit ćemo u hrani i vodi, kao i u zraku. Bit će prekriveni toksinima gdje god se okrenu, a mekani metali će ih izludjeti. Obećat ćemo da ćemo naći lijek iz mnogih naših mogućnosti, a opet ćemo im dati još otrova. Kemijski otrovi apsorbirat će se kroz kožu idiota koji vjeruju da će im određena higijena i kozmetika koju predstavljaju veliki glumci i glazbenici donijeti vječnu mladost na lica i tijela, a kroz njihova žedna i gladna usta uništiti njihov um i unutarnje organske sustave reprodukcije. Njihova će se djeca roditi onesposobljena i deformirana, a mi ćemo sakriti ove podatke. Otrovi će biti skriveni u svemu oko njih, u onome što piju, jedu, dišu i nose. Moramo biti domišljati u distribuciji otrova jer oni daleko vide. Naučit ćemo ih da su otrovi dobri – sa smiješnim slikama i glazbenim tonovima. Uvjerit ćemo ih da uzimaju naše otrove. Vidjet će da se naši proizvodi koriste u filmu, naviknut će se na njih i nikada neće saznati njihov pravi učinak. Kad se porode, ubrizgat ćemo otrove u krv njihove djece i uvjeriti ih da im pomažemo!

Počet ćemo ranije, kad im um bude mlad, ciljat ćemo njihovu djecu na ono što djeca najviše vole, slatke stvari. Kad im zubi propadnu, napunit ćemo ih metalima koji će im ubiti um i ukrasti budućnost. Kad to utječe na njihovu sposobnost učenja, stvorili smo lijekove koji će ih učiniti bolesnijima i uzrokovati im druge bolesti, za koje ćemo stvoriti još više lijekova. Učinit ćemo ih poslušnima i slabima. Oni će postati depresivni, spori i debeli, a kad nam dođu po pomoć, dat ćemo im još otrova. Usredotočit ćemo svoju pozornost na novac i materijalna dobra kako se nikada ne bi povezali sa svojim unutarnjim ja. Odvratit ćemo ih prostitutkama, užicima na otvorenom i igrama. Njihov um pripast će nam i činit će kako mi kažemo. Ako odbiju, pronaći ćemo načine kako u njihove živote primijeniti tehnologiju koja mijenja um i koristit ćemo strah kao oružje. Uspostavit ćemo njihove vlade i uspostavit ćemo opoziciju unutar njih. Posjedovat ćemo obje strane. Uvijek ćemo skrivati ​​svoj cilj, ali nastavit ćemo svoj plan. Oni će obaviti posao za nas, a mi ćemo napredovati.

Naše se obitelji nikada ne će miješati u njihove. Naša krv mora biti čista (jer je). Natjerat ćemo ih da se međusobno ubijaju. Odvojit ćemo ih od jedinstva kroz dogmu i religiju. Nadzirat ćemo sve aspekte njihova života i reći im što da misle i kako. Ljubazno ćemo ih voditi i pustiti da vjeruju da sami vode i poticati neprijateljstvo među njima kroz naše frakcije. Kad među njima zasja svjetlost, ugasit ćemo je ruganjem ili smrću, što god nam najbolje odgovara. Natjerat ćemo ih da rasture srce i ubiju vlastitu djecu. To ćemo postići koristeći mržnju kao saveznika, i bijes kao svog prijatelja. Mržnja će ih potpuno zaslijepiti i nikada neće vidjeti da ćemo mi biti njihovi vođe u njihovim sukobima. Oni će biti zauzeti međusobnim ubijanjem. Oni će se kupati u vlastitoj krvi i ubijati svoje susjede. Imat ćemo veliku korist od toga jer nas neće vidjeti , jer nas ne vide. Nastavit ćemo napredovati iz njihovih ratova i njihove smrti. To ćemo ponavljati dok se ne postigne naš krajnji cilj. I dalje ćemo ih tjerati da žive u strahu i bijesu, davat ćemo im slike i zvukove. Upotrijebit ćemo sve alate koje imamo da to postignemo. Alat će biti njihov rad. Učinit ćemo da mrze sebe i svoje bližnje. Uvijek ćemo od njih skrivati ​​božansku istinu da smo svi jedno. To se nikada ne smije saznati! Nikada ne smiju znati da je boja iluzija, moraju uvijek vjerovati da ih boja kože razlikuje. Kap po kap, kap po kap napredovat ćemo do našeg cilja.

Mi ćemo preuzeti njihove zemlje, resurse i bogatstvo kako bismo vladali nad njima. Mi ćemo ih prevariti da prihvate zakone koji će ukrasti ono malo slobode što imaju. Postavit ćemo sustav novca koji će ih zauvijek zatvoriti, držeći njih i njihovu djecu u dugovima. Kada ih pozatvaramo, optužit ćemo ih za ubojstvo i predstaviti svijetu drugu priču jer ćemo posjedovati sve medije. Upotrijebit ćemo medije da kontroliramo protok informacija i njihove osjećaje u našu korist.

Kad ustanu protiv nas, zdrobit ćemo ih kao insekte, jer su manji od toga. Bit će bespomoćni da rade bilo što jer neće imati oružja. Novačit ćemo neke od njih da sprovedu naše planove, obećat ćemo im vječni život, ali vječni život koji nikada neće imati jer nisu naši. Novaci će se zvati “inicijatori” i indoktrinirani u vjerovanje lažnih obreda prolaza u više područje.

Članovi ovih grupa će misliti da su jedno s nama, ali nikad ne će saznati istinu.Nikad ne smiju saznati ovu istinu jer će se okrenuti protiv nas. Za svoj rad bit će nagrađeni zemaljskim stvarima i velikim titulama, ali nikad neće postati besmrtni i pridružiti nam se, nikad neće dobiti svjetlo i neće putovati među zvijezde. Nikada neće doseći viša područja, jer će ih ubijanje spriječiti da uđu u kraljevstvo prosvjetljenja.

Nikad ne će saznati.

Istina će se sakriti od njih!

O, da, tako velika će biti iluzija slobode, bit će sve tako uređeno da nikad ne će saznati da su oni naši robovi.”

Sladoljev Srećko,

https://www.facebook.com/1203398551/posts/10224818771835624/?sfnsn=scwspwa

https://www.facebook.com/sladoljev.srecko

Povezane objave

Sramoćenje doma prema vani

hrvatski-fokus

Pupi ostaje u “ustaškoj” koaliciji

HF

Lokalni izbori su pred vratima

hrvatski-fokus

Muke kadroviranja

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više