Hrvatski Fokus
Povijest

Komunistički zločinac Tito nije bio Josip Broz iz Kumrovca

Potvrđen identitet Hrvata Josipa Broza u namjeri da se spasi Komunistička partija Jugoslavije

 

Portal Faktograf, koji prema vlastitom opisu svoje djelatnosti priznaje da ima ugovor s Facebookom o kontroliranju Facebook komentara u Hrvatskoj, objavio je članak u kojem nastoji opovrgnuti već dobrano dokazane činjenice da komunistički zločinac Tito nije bio Josip Broz iz Kumrovca (https://faktograf.hr/2021/01/27/tito-je-zapravo-bio-josip-broz-iz-kumrovca/).

U tom članku se spominje, i nastoji omalovažiti, i moje citiranje podataka iz knjige engleskog komuniste i borca u Španjolskom ratu Freda Copemana, naziv knjige je Reason in Revolt. Knjiga je tiskana odmah nakon Drugog svjetskog rata. Fred Copeman u svojoj knjizi izražava čuđenje zbog toga što je Tito nakon Drugog svjetskog rata zanijekao da je bio u Španjolskom ratu. Kao potvrdu da je, ne Tito, nego Josip Broz stvarno bio u Španjolskom ratu, Copeman je u svojoj knjizi objavio i fotografiju Josipa Broza u grupi s nekoliko drugih komunističkih zapovjednika u vrijeme Španjolskog rata.

Očigledno je da veliki centri moći u svijetu još uvijek ne žele da se otkrije jedna od najvećih zavjera u 20. stoljeću, tj. krađa identiteta Hrvata Josipa Broza u namjeri da se spasi Komunistička partija Jugoslavije a, malo kasnije i partizanski pokret. Zar je onda čudno što sam postao persona u Hrvatskoj i što sam izbrisan i što više ne postojim za veliku većinu mainstream medija i društvenih mreža u Hrvatskoj.

Da bi dobili sliku velike zabrinutosti tajnih i službenih centara moći u Hrvatskoj i u svijetu o sve češćem propitkivanju tko je zapravo bio komunistički zločinac Tito, svakako otvorite poveznicu na početku ove poruke i pozorno pročitajte. Imam dojam kako im više ne pomaže ni sustavno ignoriranje nas disidenata koji ne odustajemo od te jako važne teme. Inače, Ante Kunek, kojeg Faktograf također spominje, bio je moj vrlo blizak suradnik u Melbourneu od 1977. do 1990. Zajedno smo pokrenuli mjesečnik Hrvatska istina. Dr. Ante Kunek preminuo je prije nekoliko godina u Melbourneu, a pokopan u Ivanić Gradu.

Antun Babić

Povezane objave

Drama Milana Ogrizovića

hrvatski-fokus

SS-ocijalizam s ljudskim licem!?

HF

Sasi u rudniku Novo Brdo na Kosovu

HF

Na mrtvoj straži Zapada

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više