Hrvatski Fokus
Religija

Božje trostruko prokletstvo nad pseudopapom Franjom Bergoglijom

Njegovi stavovi u suprotnosti su s Biblijom i naukom Crkve

 

Katolički svijet skandaliziran je premijerom novog dokumentarnog filma 21. listopada 2020., u kojem Jorge Mario Bergoglio promiče legalizaciju istospolnih civilnih zajednica. Štoviše, poziva katoličku javnost da prihvati istospolne pseudo-obitelji s posvojenom djecom kao normu. Ti su stavovi u suprotnosti s Biblijom i naukom Crkve, pa su to hereze koje potkopavaju temelje vjere i morala. Oni tako uništavaju samu bit Crkve, koja nam posreduje spasenje. Bergoglio je pod anatemom – izopćenjem iz Crkve – zbog svojih javnih heretičkih izjava. Bizantski katolički patrijarhat (BCP), koji je danas proročki glas onoga koji plače u pustinji, objavljuje izopćenje – anatemu – protiv Franje, Jorgea M. Bergoglija.

Patrijarhat podsjeća da je Bergoglio već srušio na sebe Božju anatemu za idolopoklonstvo, tj. Za grijeh protiv Prve zapovijedi Dekaloga, koji je počinio javno ustoličenjem demona Pachamame u Vatikanu. BCP također ističe i javno objavljuje da je Francis Bergoglio pod anatemom vatikanskih dokumenata koji promiču moderno RNA i DNA cjepivo koje mijenja ljudski genom i tako mijenja ljudsku prirodu. Novo cjepivo također sadrži hidrogel s nanočesticama koji čovjeka lišava slobodne volje i pretvara u biorobota.

BCP podsjeća da je prije toga nekoliko puta izrečena anatema i pseudo-papi Franji u skladu s Gal 1: 8-9 zbog propovijedanja lažnog evanđelja.

Trenutna trostruka anatema za ustoličenje demona Pachamame, za promicanje cijepljenja cjepiva i za odobravanje sodomije znak je vrhovnog otpadništva ovog otpadničkog hijerarha koji zauzima papinstvo. Katolički vjernik ne smije poslušati ili slijediti ovog nevaljalog papu – arhetičara. Inače će pasti pod istu anatemu – izopćenje iz Crkve.

 “God’s triple curse on pseudo-Pope Francis Bergoglio”

http://vkpatriarhat.org/es/?p=10454 / español /

http://vkpatriarhat.org/es/?p=10504 / português /http://vkpatriarhat.org/fr/?p=13395 / français /http://vkpatriarhat.org/it/?p=7270 / italiano /http://vkpatriarhat.org/pl/?p=18045 / polski /Bizantski katolički patrijarhat (BCP) zajednica je redovnika, svećenika i biskupa koji žive u samostanima. BCP predvodi patrijarh Ilija s dva biskupa tajnika, + Timotejem i + Metodom. BCP je proizašao iz potrebe da se temeljne kršćanske istine brane od krivovjerja i otpadništva. Ne priznaje pseudo papu Bergoglija i nije mu podređen.

+ Ilija, Patrijarh bizantskog katoličkog patrijarhata
+ Metod OSBMr + Timotej OSBMr
Tajnici biskupi, http://eepurl.com/gQZMTD

Povezane objave

Evanđelje i krunica protiv useljavanja

HF

SOLUS CATHOLICUS – Mentalni i medijski progoni

HF

Crkva svetoga Križa u Aparanu

HF

Sretan Božić

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više