Hrvatski Fokus
Najnovije vijesti

Državne institucije ne čine baš ništa kako bi zaštitile vladavinu prava

Kopni tiranija koju provodi Plenković, a koja je podržana od interesnih političkih i financijskih skupina iz inozemstva

 

U najutjecajnijim financijskim medijima u SAD-u objavljene su vijesti investitorskim odnosima prema Agrokoru/Fortenovi i informirana je javnost o međunarodnim sudskim procesima koji su pokrenuti protiv odgovornih za protupravnu eksproprijaciju privatne imovine. Tu sam objavu poslao i većini medija u RH, za sada nitko osim jednog medija nije prenio tu vijest. Ne bih to komentirao. No, dogodio se je jedan interesantan detalj, nekolicina novinara je preko trećih lica pokušala doći do dodatnih informacija o toj objavi, no očito da im urednička politika onemogućava informiranje javnosti. Samo toliko o ambijentu u kojemu živimo.

Zaista je skandalozna cjelokupna situacija u našoj zemlji, članici Europske unije, no još je skandaloznija činjenica da nadležne državne institucije ne čine baš ništa kako bi zaštitile vladavinu prava. Neki od njih kao da ne poznaju niti osnovne zakone, kao npr. one koji govore da je prikrivanje kriminala kazneno djelo. Izgleda da mnogi isto tako nisu svjesni da polaganje računa za izvršavanje ilegalnih naredbi već kuca na vrata. Ljudima nije jasno niti da podrška tiraniji koju provodi Plenković, a koja je podržana od interesnih političkih i financijskih skupina iz inozemstva kopni. A drugoga vlaka nema, otišao…

Osim toga, i najvažnije za izuzet iz ovog teksta jest to da u predmetu neprijateljskog preuzimanja Agrokora postoje NEOBORIVI dokazi o kriminalu koji je u konačnici protivan nacionalnim interesima Republike Hrvatske i njezinih građana, a protivan je i interesima Europske unije.

Na kraju poručujem svima, sa svojih 60.000 zaposlenika, manjinskim dioničarima, našim partnerima, dobavljačima, posebno kupcima stvorili smo ponos industrije ovog dijela EU-a. Plenković je s Rusima, grupom BORG i ostalim interesnim skupinama, koristeći institucije Republike Hrvatske planski oteo privatnu imovinu koju će morati vratiti, sve do zadnjeg kamenčića.

https://markets.businessinsider.com/…/agrokor-owners…

https://finance.yahoo.com/…/agrokor-owners-inform-legal…

https://markets.financialcontent.com/…/news/read/40979163

https://markets.financialcontent.com/…/news/read/40979163

#Agrokor #grupaBorg #korupcija #corruption #politkahr #Agrokorinvestors

Ivica Todorić, https://www.facebook.com/ivicatodoric.hr/

Povezane objave

Saborski zastupnici – udbaški zaštitnici!

HF

Plenkovićevo pravosuđe (pre)sudilo katoličkom svećeniku

hrvatski-fokus

Nova koncertna sezona 2019.-2020.

HF

Umro Vinko Vice Ostojić – čovjek koji je zračio dobrotom

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više