Hrvatski Fokus
Kolumne

“Climate change” kult demantira sama priroda

U Kristu nismo više robovi, nego smo posinjeni, djeca Božja

 

Ovo je vrijeme u kojoj nam se nudi izbor između dvije solucije, nema više međuprostora, niti izgovora za mlakost i “nesvrstanost”: ili okretanje Bogu i osobna transformacija, ili se podrediti Globalnoj Utopiji i postati jedan od mase hipnotiziranih. Da parafraziram sv. Pavla apostola koji je objavio da u Kristu nismo više robovi, nego smo posinjeni, djeca Božja, Njegovi smo, što znači, da bez Krista, odričući se Njega, možemo biti samo robovi tame. Događaji koji slijede dovest će nas do tog izbora. Do sada se moglo izmotavati, ali više neće biti moguće. Svaki čovjek će se u srcu, duši, i činom i djelom morati opredjeliti, ili je za Boga, uz Boga i u Bogu, ili za sotonokraciju koja će mu nametnuti svoju opsjenu. Mnogi će misliti da su slobodni i napredni a pokazat će se da su obične budale.

Svatko tko je opsjednut idejom da je pozvan mijenjati svijet (ne i sebe) a pritom još ima enormnu moć generiranu kroz bogatstvo, novac, vlast i umreženost s ljudima sličnog profila, uvjerenja i utjecaja – prikriveni je megaloman i psihopat. Masi ljudi takvi se mogu prodati kao humanisti i filantropi, čak i kad se većina na to smije ili odmahuje rukom – kako onda moćnicima prolazi sve što su zamislili kao svoju globalnu agendu za prve tri dekade 21. stoljeća? Očito je da mnogi još nisu svjesni ugroze za vlastite slobode i prava. Mnogi još ne shvaćaju koliko je situacija ozbiljna jer psihopati ne mare za ljudske živote. Njima ljudski život ne znači ništa. Kad uspiju ovladati psihologijom krda, kad vide da im sve glatko ide, apetiti će samo rasti.

Globalni nadzor i totalitarizam koji prijeti čovječanstvu ima fantastične tehnološke mogućnosti kontrole privatnosti, kretanja i ponašanja svakog pojedinca. Međutim, njih ne zanima samo izvanjska kontrola. Oni žele kontrolirati i vaš um, vaše misli i emocije. Oni žele vašu dušu. Žele da im je prodate za “sigurnost” koju će vam oni ponuditi nakon što svijetom zavlada kaos. Život nije sam od sebe stao. Oni su ga zaustavili. Zato su pustili virus. Kaos očajanja, paranoje, sveopćeg ekonomskog i moralnog kolapsa, ubojstava, samoubojstava, teških psihičkih i fizičkih oboljenja kao post-traumatske i egzistencijalne posljedice niza mjera kontroliranih “pandemija”, karantena, opsesivne redukcije naših života na samo jedan jedini sadržaj: virus i cjepivo. Nakon toga, očekuju, da ih molite da vas iz dužničkoga ropstva i kronične nezaposlenosti spase, oni, humanisti i filantropi. Za pobunjenike pripremaju represivne zakone i koncentracijske kampove, izolaciju, progon, ušutkivanje, možda i likvidacijom, nestancima – tko zna što sve zli umovi mogu smisliti da bi proveli svoj cilj: jednu svjetsku vlast, koncentraciju globalne moći u rukama skupine moćnika.

“Climate change” kult demantira sama priroda. Proteklih godina, globalističke elite koje potpuno kontroliraju glavne medije i sve više cenzuriraju društvene mreže, prodaju nam svoje laži i opsjene. Najprije su krenuli s gender-kultom, onda je došao kult “Majke Zemlje” (Pachamama u bergolijanskoj verziji), pa “climate change” i kao vrhunac Covid-kult. Svim tim modernističkim neopoganskim kultovima je zajednička negativistička, moralno-ucjenjivačka psihologija, agresivna propaganda i – širenje straha. Strah od globalnog zatopljenja, strah od virusa i pandemija, strah od “nazadnjaka” i “reakcionara”, “desničara”, “rasista” i “homofoba”, “teoretičara zavjera” i “revizionista” svih tih kultova koji se zaklinju u Svetu Znanost i koju su pretvorili u svoju jadnu sluškinju. Pritom ih ne zanimaju argumenti niti dopuštaju prostor za raspravu s neistomišljenicima i stručnjacima koji bi svojim analizama doveli u pitanje njihov narativ nametnut kao službeni preko država i Vlada koje su korumpirane moći i novcem, ili su jednostavno obične ispostave moćne globalističke mreže koja golemim koracima ide ka uspostavi Svjetske Vlade i jedne Religije. Još samo čekaju globalnog velikog vođu.

Zoran Vukman, https://www.facebook.com/izaobzora/

Povezani članci

Luciferijanizam “duboke države”

HF

Njonjologija je relativno mlada znanost

HF

Irinej uvrijedio vodstvo Katoličke Crkve

HF

SDSS strateški interes Plenkovićeve Vlade?

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...