Hrvatski Fokus
Gledišta

Istina o Titinom logoru smrti “Jasenovac”

Prema Brozovom generalu Šašiću umrle su ili su umorene tijekom četiriju ratnih godina sveukupno 403 osobe – u Jasenovcu 262, a u Staroj Gradiški 141

 

Istina o žrtvama u “Jasenovcu” i “Staroj Gradiški” za vrijeme NDH je slijedeća, a sve ostalo je neznanje ili ideologija okupatora Hrvatskog naroda koji kroz svoje horor partizanske crne komedije, bolesne bajke i basne podmeće svoje zločine i genocid upravo svojoj žrtvi (Hrvatima), a naivci, tupoglavci i teško poremećene psihopate uvijek željni i žedni Hrvatske krvi i lažne Hrvatske krivnje vrlo rado tu zločinačku i genocidnu antihrvatsku partizansku ideologiju prihvaćaju i svakodnevno ju ponavljaju!
U radnom i sabirnom logoru “Jasenovac”, koji je još u staroj srpskoj fašističkoj tzv. kraljevini Jugoslaviji “proradio” uključujući i logor u Staroj Gradiški, umrle su ili su umorene tijekom četiriju ratnih godina (1941.-1945.) sveukupno 403 osobe (u Jasenovcu 262, a u Staroj Gradiški 141 osoba). To je podatak koji je jugoslavenskoj javnosti otkrio Brozov general Jefto Šašić, ali tek nakon Brozove (Titove) smrti 1986. godine, i to 20 godina nakon njegove spoznaje. Naime, Savezni zavod za statistiku u Beogradu, na temelju Brozove naredbe, došao je do tog podatka još 1966. godine, ali zbog tadašnjega pada Aleksandra Rankovića nije bilo uputno izlaziti s njime u javnost, jer bi se uznemirili “aveti” velikosrpske politike, što bi ugrozilo Titovu političku moć. No, nakon Titove smrti, a na početku političkoga uspona Slobodana Miloševića, general Šašić izlazi u javnost s tim podatkom, ali ne radi istine, već kako bi njime dokazao kako su se i Tito i Savezni zavod za statistiku urotili u Jugoslaviji protiv Srba. Taj podatak Hrvatskoj javnosti donosi mr. Mladen Ivezić u svojoj najnovijoj knjizi, “Titov Jasenovac”. Inače ti logori tek pod vladavinom Tita i njegovih partizanskih i komunističkih koljača postaju logorima smrti u kojima su masovno ubijani Hrvatski ljudi, a ne Srbi, Romi i Židovi!
Srba po prvom popisu u “Titovoj jugoslaviji” je bilo za milijun više nego prije rata, Roma broj se enormno povećao, a u prostor budućeg Izraela nakon rata nastanjuju se masovno Židovi i s prostora koje je obuhvaćala NDH, te s tog prostora broj Židova nakon rata je skoro gotovo jednak kao i po broju popisa prije rata, samo Hrvatski narod trpi milijunski nestanak u odnosu od prije rata koji se i danas skriva od Hrvatske i svjetske javnosti!
Masovna grobišta Hrvatskog naroda nalaze se upravo i na tom području (okolica Jasenovca), no njihovo iskapanje je još Tito zabranio, jer su mnoge civilne žrtve partizanski krvnici mahom ubijali i zatrpavali u njihovim narodnim Hrvatskim nošnjama koje su tada imale na sebi kao i Hrvatski vojnici svoje domobranske odore, pa je to i danas najstrože zabranjeno otkopavanje od udbaške vlasti u Hrvatskoj, jer bi za sva vremena nestao sotonski mit sotonske ideologije (velikosrpske fašističke i jugoslavensko komunističke) o “genocidnosti” Hrvatskog naroda, jer upravo je i tamo bilo ubijeno na tisuće i tisuće i stotina tisuća nevinih Hrvatskih civila i predanih i razoružanih Hrvatskih vojnika poslije rata, a to genocidno zvjersko masovno ubijanje Hrvata je trajalo sve do 1952. godine!
Logor “Jasenovac” je “radio” masovno mučio i ubijao od 1945. do 1952. godine, a “Stara Gradiška” još do 1995. godine sve dok ju mi nismo oslobodili vojno-redarstvenom akcijom “Bljesak” od srpskih terorista koji su tamo mučili, mrcvarili i ubijali nevine zatočene Hrvate!

SAMO ISTINOM POBJEĐUJEMO ZLO!

Hrvatski Kralj Natko Kovačević, drnatkozg@gmail.com
Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA mišljenja su autora i ne moraju biti u skladu sa stajalištima Uredništva

Povezane objave

Krivi savjeti i savjetnici hrvatskoj predsjednici

HF

Hrvatski plemeniti pozdrav “Za dom!”

HF

Jesu li hrvatski birači izabrali Ivu Josipovića za predsjednika Republike Hrvatske?

hrvatski-fokus

Večernji list mu otvorio oči

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više