Hrvatski Fokus
Kolumne

Specijalni rat protiv Hrvatske

Labrador je nastavak jugokomunističkoga logora od 1945. godine

 

Opet kažem: Ma je li to moguće? Opet se pitam: Čita li tko ovo što ja pišem na ovom portalu? Ja pišem da je JUSP (Jasenovački Ured Spomen Područja) strateški (koalicijski) partner Labradora. A mi Labrador tretiramo kao terorističku organizaciju, (miniranje židovskog groblja u Zagrebu 1990.). Ja pišem da je Ured predsjednika Hrvatske na Pantovčaku pozvao one HOS-ovce na proslavi obljetnica VRO operacija Bljesak u Okučanima i Maslenice u Zadru. Da bi Zoran Milanović svijetu poručio kako je on pravi (na)slijednik Tite. Pa kažem kako je to specijalni rat protiv Hrvatske. Rat, u kojem je Hrvatska u ratu sa lažnom NDH, umjesto sa genocidnom Srbijom i nikom ništa. Stoga ću neke stvari ponoviti, neke dodati. Što bi po mom mišljenju trebalo koristi u predizbornoj kampanji za vlast u Hrvatskoj. Posebno za izbor gradonačelnika Zagreba. Umjesto nametnute borbe protiv Bandića, potrebna nam je borba za. Jer ja kažem da je to Labrador. Te da se to koristi kao specijalni rat protiv Hrvatske. Nadalje, tu ima još nekoliko stvari koje bi trebale dominirati u predizbornoj kampanji za izbor lokalne vlasti u Hrvatskoj. Kao prijedlog dr. sc. Tomislava Draguna da se Anto Nobilo dovede na sud, te da mu se oduzme hrvatsko državljanstvo. Pa pravosudni proces koji vodi Karolina Vidović Krišto protiv političkog analitičara Krešimira Macana, koji je Karolinu Vidović  Krišto nazvao spodobom u jednoj TV emisiji Otvoreno. U pravosudnom procesu, u kojem sud ne koristi snimku te emisije, nego dovodi sudionika te emisije Arsena Bauka i jednu urednicu HRT-a kao svjedoke protiv Karoline Vidović Krišto. Pa na galamu. Kao da je u pitanju svađa iz seoske krčme. Porazno

je to, što se na sudu nastoji opravdati, ne osuditi nekoga tko je na javnoj televiziji nazvao spodobom osobu koja je glavni kandidat za predsjednika(cu) Hrvatske Karolinu Vidović Krišto. Isto tako, kada bi kandidat za gradonačelnika Zagreba obećao da će on ako pobijedi na izborima dovesti Antu Nobila na sud i da će tražiti oduzimanje njegova hrvatskog državljanstva, taj bi sigurno pobijedio na ovim budućim izborima. Čudno i zanimljivo. Koliko se „domoljubne energije troši“ na uzvik Za dom, a protiv Ante Nobila koji je osudio Andriju Artukovića samo dr. sc. Tomislav Dragun.

I moja malenkost. Koja traži da se i piscu scenarija za film Dara iz Jasenovca Miljenku Jergoviću oduzme hrvatsko državljanstvo. Isto kao Anti Nobilu. Zapanjuje i užasava. U Hrvatskoj, komunalni problemi odlučuju o izboru vlasti, ne jugo-srpski kroatocidni pamflet igrani film Dara iz Jasenovca. Tako mora biti kada je scenarist tog pamfleta hrvatski književnik! Zato nam komunalni problemi određuju političku vlast. I zato se neokrunjenu hrvatsku kraljicu u javnim medijima naziva spodobom. Zato Hrvat u Mostaru ne može biti gradonačelnik Mostara. Zbog čega bi pravi gradonačelnik Zagreba, Bakiru Izetbegoviću morao reći kako Aja Sofija nije turska. Aju Sofiju nisu Turci sagradili. Kao ni katedralu u… Jajcu. Ali su Turci (muslimani), i prije nekoliko godina srušili one Budine kipove u Aziji. Pa bi netko morao Bakira Izetbegovića posjetiti na miniranje Budinih kipova u Aziji. Katedrala u Jajcu, kao Aja Sofija i miniranje Budinih kipova u Aziji. Sve Bakirovo.

Dakle, da ponovimo, proglašenje vlasnika one ploče u Jasenovcu, branjenje Karoline Vidović Krišto na sudu protiv Krešimira Macana, traženje oduzimanja hrvatskog državljanstva Anti Nobilu i Miljenku Jergoviću, te podsjećanje Bakira Izetbegovića na miniranje Budinih kipova i Aju Sofiju. To je sve za zagrebačkog gradonačelnika. Kao rušenje crkve svetog Ante u Benkovcu prije 70 godina kao zalog mira SPC-a i Kaptola u liku novoizabranog porfija u Hrvatskoj.

Jure Vukić, Tribanj

Povezane objave

Šokantna izjava Andreja Plenkovića

hrvatski-fokus

Zašto je Vujnovac partner u koncesiji?

hrvatski-fokus

Jergovićevo intelektualno kokošarenje, klošarenje, torbarenje i švercanje

hrvatski-fokus

Ivo Perić o dubrovačkim pomorcima

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više