Hrvatski Fokus
Religija

Pomoću demona ubrzava globalnu katastrofu

Bergoglio se ponovno moli s poganskim vođama svojim bogovima

 

Dana 20. listopada 2020. u Rimu se dogodio takozvani međuvjerski sastanak, na kojem je Bergoglio sazvao predstavnike različitih poganskih kultova. Zatim se s njima molio njihovim bogovima – demonima, od kojih je jedan, kako vjeruje, ujedno i njegov bog, ali to definitivno nije istinski, Trojedini Bog. U takvim se događajima poganstvo postavlja na istu razinu kao i kršćanstvo i de facto se smatra jednako valjanim putem do spasenja. Ovo je vrhunska hereza! To je lažno evanđelje za koje se potpada pod Božju anatemu: “Ako bilo tko, čak i anđeo s neba, treba propovijedati neko drugo evanđelje, neka bude proklet!” (usp. Gal 1: 8-9)

Dan nakon ovog sinkretističkog sastanka, 21. listopada 2020., u Rimu je premijerno prikazan novi dokumentarni film “Francesco”. Otprilike na polovici filma, Francis Bergoglio iznosi monolog u kojem kaže da su homoseksualci djeca Božja i imaju pravo na obitelj. Govori u korist istospolnih civilnih zajednica kako bi mogle biti zakonski pokrivene, i dodaje: “Zauzeo sam se za to.” Pritom odobrava i istospolne crkvene brakove, protusakrament braka koji promiče kard. Marx u Njemačkoj. Dokumentarac također detaljno opisuje interakciju između Bergoglia i homoseksualca koji je zajedno sa svojim takozvanim partnerom usvojio troje djece, želi ih odgojiti u katoličkom uzrastu, ali ne zna kako će ih župa primiti. Franjo opisuje koliko ga je duboko dirnulo čovjekovo pismo i kaže da ga je nazvao, moleći ih da se ne boje poduzeti ovaj korak i upoznati djecu s lokalnom župom, postavši tako novi model obitelji. Ovdje Bergoglio prvi put u povijesti Katoličke crkve mijenja svoj službeni stav prema sodomiji i govori u prilog sodomskom braku. Za ovo Bergogliovo antievanđelje na njega je već palo višestruko Božje prokletstvo (usp. Gal.).

Molitvama s poganima prethodila je Bergogliova propovijed u crkvi, gdje je psihološki na zanimljiv način predstavio Kristovu muku i analizirao bogohuljenje Kristovih neprijatelja riječima: “Spasi se!” Međutim, propovijed nije imala za cilj dovesti ljude do obraćenja i istinskog pokajanja. Nije mu bio cilj potaknuti ljude na izgradnju istinskog osobnog odnosa s Isusom, koji je patio i umro za grijehe svakoga od nas. Bergoglio profesionalno zlostavlja osjetljivu temu Kristova raspeća, čak i govoreći o “zbližavanju s Gospodinom Isusom”, tako da svaki iskreni katolik mora biti duboko ganut. Bergoglio se svjesno koristi religioznom retorikom kako bi uspostavio reputaciju duboko duhovnog čovjeka, ako ne i stigmatiziranog i mističnog. To je Bergogliova majstorska obmana, korištena za manipuliranje kršćanskom javnošću. Tada čini, ne prvi ili posljednji put, otpadničku gestu odricanja Krista ujedinjujući se s duhom poganstva i s demonima koje su pogani obožavali u zajedničkoj “molitvi”. Nastavak je to otpadničkog puta koji je najjasnije otkriven u ustoličenju demona Pachamame u Vatikanu. Mučenici su radije umirali nego da su izdali Krista. Nikada se nisu molili s poganima svojim bogovima – demonima!

U koje je vrijeme Bergoglio sazvao taj sinkretistički sastanak? Organizirani kriminal protiv čovječnosti odvija se ovih dana u svijetu, što pokreće drugi val umjetne pandemije. Pravi medicinski stručnjaci jasno su se izrazili protiv umjetne karantene, zaštitnih maski i rukavica, rizičnih ispitivanja, a posebno protiv novog RNK/DNK cjepiva za Covid-19. Narod progovara, održavajući demonstracije u glavnim gradovima protiv drakonskih vladinih mjera (London, Berlin, Prag, Bratislava …). Vodi se borba za spas od planiranog genocidnog cijepljenja povezanog s čipovanjem i usmjerenog na smanjenje čovječnosti. Glavni prodavač cjepiva, Bill Gates, otvoreno govori o tome: “Ako dobro napravimo posao s cjepivima, smanjit ćemo populaciju za 10-15 %.” Međutim, prije smanjenja, cjepiva će lišiti čovjeka njegove slobodne volje i pretvoriti ga u usitnjeni biorobot, za kojeg se, kako upozorava Sveto pismo, sprema kazna vatrogasnog jezera.

Što bi istinski pravoslavni Papa trebao učiniti u ovoj situaciji? Budi proročanski glas i kao dobar pastir, slijedeći Kristov primjer, žrtvuj čak i vlastiti život za povjereno mu stado. Dužan je pobuditi ne samo Katoličku crkvu već i sve kršćane i cijeli svijet protiv planiranog genocida – depopulacije povezane s cijepljenjem i čipiranjem – i pozvati na obraćenje i istinsko pokajanje. Pravi bi Papa trebao neustrašivo zahtijevati kažnjavanje zločinaca, a time i prestanak organiziranog međunarodnog kriminala. Pravi Papa, Bergoglio to definitivno nije, bio bi dužan razotkriti kobne opasnosti novih cjepiva. Trebao bi se zauzeti za hrabre liječnike koji upozoravaju na opasnost i zahtijevati da glavni krivci odgovaraju. Bergoglio čini upravo suprotno. Ironično, djeluje kao specijalist za virusologiju i objavljuje papinske dokumente s glavnim ciljem: „Cjepivo za sve“. Moli se s poganima da ubrza ovu globalnu katastrofu, premda licemjerno tvrdi da s njima moli za mir. Prema njihovom planu, mir će se dogoditi nakon smanjenja čovječanstva za 6 milijardi putem cjepiva. Tako se Bergoglio pokazao kao veći filantrop od Gatesa i njegovih suputnika.Ponavljati poput mantre “u sjedinjenju s Franjom našim Papom” za vrijeme mise sada znači riskirati vlastito spasenje, kao i spas duša povjerenih nečijoj skrbi. 

+ Ilija, Patrijarh bizantskog katoličkog patrijarhata, + Metod OSBMr + Timotej OSBMr, Tajnici biskupi 

Povezane objave

Franjo Kuharić, hrvatski kardinal

HF

Europski sud naložio Rumunjskoj da mora legalizirati istospolne zajednice

hrvatski-fokus

Petsto godina od ukazanja Gospe od Zečeva

HF

“Plečnik i sveci” u Muzeju Vatikan

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više