Hrvatski Fokus
Religija

Pomoću demona ubrzava globalnu katastrofu

Bergoglio se ponovno moli s poganskim vođama svojim bogovima

 

Dana 20. listopada 2020. u Rimu se dogodio takozvani međuvjerski sastanak, na kojem je Bergoglio sazvao predstavnike različitih poganskih kultova. Zatim se s njima molio njihovim bogovima – demonima, od kojih je jedan, kako vjeruje, ujedno i njegov bog, ali to definitivno nije istinski, Trojedini Bog. U takvim se događajima poganstvo postavlja na istu razinu kao i kršćanstvo i de facto se smatra jednako valjanim putem do spasenja. Ovo je vrhunska hereza! To je lažno evanđelje za koje se potpada pod Božju anatemu: “Ako bilo tko, čak i anđeo s neba, treba propovijedati neko drugo evanđelje, neka bude proklet!” (usp. Gal 1: 8-9)

Dan nakon ovog sinkretističkog sastanka, 21. listopada 2020., u Rimu je premijerno prikazan novi dokumentarni film “Francesco”. Otprilike na polovici filma, Francis Bergoglio iznosi monolog u kojem kaže da su homoseksualci djeca Božja i imaju pravo na obitelj. Govori u korist istospolnih civilnih zajednica kako bi mogle biti zakonski pokrivene, i dodaje: “Zauzeo sam se za to.” Pritom odobrava i istospolne crkvene brakove, protusakrament braka koji promiče kard. Marx u Njemačkoj. Dokumentarac također detaljno opisuje interakciju između Bergoglia i homoseksualca koji je zajedno sa svojim takozvanim partnerom usvojio troje djece, želi ih odgojiti u katoličkom uzrastu, ali ne zna kako će ih župa primiti. Franjo opisuje koliko ga je duboko dirnulo čovjekovo pismo i kaže da ga je nazvao, moleći ih da se ne boje poduzeti ovaj korak i upoznati djecu s lokalnom župom, postavši tako novi model obitelji. Ovdje Bergoglio prvi put u povijesti Katoličke crkve mijenja svoj službeni stav prema sodomiji i govori u prilog sodomskom braku. Za ovo Bergogliovo antievanđelje na njega je već palo višestruko Božje prokletstvo (usp. Gal.).

Molitvama s poganima prethodila je Bergogliova propovijed u crkvi, gdje je psihološki na zanimljiv način predstavio Kristovu muku i analizirao bogohuljenje Kristovih neprijatelja riječima: “Spasi se!” Međutim, propovijed nije imala za cilj dovesti ljude do obraćenja i istinskog pokajanja. Nije mu bio cilj potaknuti ljude na izgradnju istinskog osobnog odnosa s Isusom, koji je patio i umro za grijehe svakoga od nas. Bergoglio profesionalno zlostavlja osjetljivu temu Kristova raspeća, čak i govoreći o “zbližavanju s Gospodinom Isusom”, tako da svaki iskreni katolik mora biti duboko ganut. Bergoglio se svjesno koristi religioznom retorikom kako bi uspostavio reputaciju duboko duhovnog čovjeka, ako ne i stigmatiziranog i mističnog. To je Bergogliova majstorska obmana, korištena za manipuliranje kršćanskom javnošću. Tada čini, ne prvi ili posljednji put, otpadničku gestu odricanja Krista ujedinjujući se s duhom poganstva i s demonima koje su pogani obožavali u zajedničkoj “molitvi”. Nastavak je to otpadničkog puta koji je najjasnije otkriven u ustoličenju demona Pachamame u Vatikanu. Mučenici su radije umirali nego da su izdali Krista. Nikada se nisu molili s poganima svojim bogovima – demonima!

U koje je vrijeme Bergoglio sazvao taj sinkretistički sastanak? Organizirani kriminal protiv čovječnosti odvija se ovih dana u svijetu, što pokreće drugi val umjetne pandemije. Pravi medicinski stručnjaci jasno su se izrazili protiv umjetne karantene, zaštitnih maski i rukavica, rizičnih ispitivanja, a posebno protiv novog RNK/DNK cjepiva za Covid-19. Narod progovara, održavajući demonstracije u glavnim gradovima protiv drakonskih vladinih mjera (London, Berlin, Prag, Bratislava …). Vodi se borba za spas od planiranog genocidnog cijepljenja povezanog s čipovanjem i usmjerenog na smanjenje čovječnosti. Glavni prodavač cjepiva, Bill Gates, otvoreno govori o tome: “Ako dobro napravimo posao s cjepivima, smanjit ćemo populaciju za 10-15 %.” Međutim, prije smanjenja, cjepiva će lišiti čovjeka njegove slobodne volje i pretvoriti ga u usitnjeni biorobot, za kojeg se, kako upozorava Sveto pismo, sprema kazna vatrogasnog jezera.

Što bi istinski pravoslavni Papa trebao učiniti u ovoj situaciji? Budi proročanski glas i kao dobar pastir, slijedeći Kristov primjer, žrtvuj čak i vlastiti život za povjereno mu stado. Dužan je pobuditi ne samo Katoličku crkvu već i sve kršćane i cijeli svijet protiv planiranog genocida – depopulacije povezane s cijepljenjem i čipiranjem – i pozvati na obraćenje i istinsko pokajanje. Pravi bi Papa trebao neustrašivo zahtijevati kažnjavanje zločinaca, a time i prestanak organiziranog međunarodnog kriminala. Pravi Papa, Bergoglio to definitivno nije, bio bi dužan razotkriti kobne opasnosti novih cjepiva. Trebao bi se zauzeti za hrabre liječnike koji upozoravaju na opasnost i zahtijevati da glavni krivci odgovaraju. Bergoglio čini upravo suprotno. Ironično, djeluje kao specijalist za virusologiju i objavljuje papinske dokumente s glavnim ciljem: „Cjepivo za sve“. Moli se s poganima da ubrza ovu globalnu katastrofu, premda licemjerno tvrdi da s njima moli za mir. Prema njihovom planu, mir će se dogoditi nakon smanjenja čovječanstva za 6 milijardi putem cjepiva. Tako se Bergoglio pokazao kao veći filantrop od Gatesa i njegovih suputnika.Ponavljati poput mantre “u sjedinjenju s Franjom našim Papom” za vrijeme mise sada znači riskirati vlastito spasenje, kao i spas duša povjerenih nečijoj skrbi. 

+ Ilija, Patrijarh bizantskog katoličkog patrijarhata, + Metod OSBMr + Timotej OSBMr, Tajnici biskupi 

Povezani članci

Gospin plač

HF

Nije važno što smo učinili u životu, nego kakvi ćemo doći pred Gospodina

HF

Zabluda Davora Pavune

HF

Odnos komunističkih totalitarističkih režima prema budizmu

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...