Hrvatski Fokus
Vanjska politika

Ghebreyesus u raljama bračnoga para Gates

Na čelu SZO-a je iskusni komunist sa dugogodišnjem stažem kod zloglasnog vojnog etiopskog diktator

 

Basna kao basna. U stvarnosti, životinje ne govore. Ali dr. Astrid Stckelberger itekako govori. Jezive stvari o SZO gdje je sama radila. Basne o navodnoj ‘operaciji COV ID – 19’ , izgleda, nikako da me zaobiđu – Gazda je, izgleda, odlučio zatrpavati me svojim teorijama zavjera preko svojih podređenih, a meni bliskih, povjerljivih posrednika – ptica, konja, mačaka, pasa… Kao što sam u prošloj basni koju sam naslovio ‘Basna Gazde gavrana: Kako je zagrebački potres ‘spasio’ Hrvatsku od većih nevolja’ i najavio, uslijedio je nastavak, zapravo, njegov pokušaj: prekjučer me je moj pas pokušao nekoliko puta zaskočiti i prenijeti mi priču koju Gazda želi da znam, no naprosto nisam imao vremena – terapije, pa odlazak u Zagreb na Z1 TV u emisiju kod Ratka Martinovića gdje sam s kolegom Velimirom Bujancem pokušao javnosti prezentirati cijelu priču oko ‘pandemije’ iz drugog, ne mainstream/službenog kuta…

Fizikalne terapije i odlazak u emisiju na Z1 u utorak su me spasili od nove basne, no jučer ju nisam mogao izbjeći. No danas ga nisam mogao odbiti, pa sam se prije odlaska na fizikalnu terapiju spustio dolje do njega. Bez mobitela kod sebe, naravno.
‘Dobro da si napokon odlučio jer Gazda je iz nekih razloga nestrpljiv. No moram ti, prije nego započnem, ispričati nešto o sebi i svojim predcima… Majku je bila tvoj prvi pas od kada si doselio ovdje, na selo. Njemačka ovčarka Frida, ubili su je, otrovali dok sam ja još bio beba. Starog ne znaš, no viđao si ga sigurno. Ukratko, ja sam, kao što bi ljudi rekli, mješanac, u meni teče krv najboljih radnih linija njemačkih ovčara. Moji predci, unatrag desetak generacija i više, bili su službeni psi, zacijelo na suprotstavljenim stranama – neki su služili u SS-u, Gestapo-u, neki u NKVD-u ili Crvenoj armiji…

Čak je i moj Žorka s ovakvim predcima uplašen razmjerima diktature kakva se, po Gazdi gavranu, sprema.

I kasnije, njihovi potomci, moji pra-pra djedovi bili su među boljim pripadnicima raznih svjetskih oružanih snaga, policija… Zato je mene Gazda i odabrao da ti prepričam ovu epizodu…’, tihim, ali odlučnim glasom šaputao mi je na uho.
‘Čekaj, kakve veze imaju tvoji predci Gestapovci i NKVD-ovci s pandemijom, epidemijom, što li već je? Virusima, šišmišima…’, zbunjeno sam ga prekinuo.
‘Čuj, Gazda ne otkriva baš sve svoje namjere, ali vjerujem da je zbog mog vojničkog podrijetla, ali i totalitarnih sustava u kojima su moji predci bili vjerni i pouzdani operativci. Ne znam. Ali nema veze, slušaj sad pažljivo jer priča je zapetljana. Gazda je uvjeren kako je sve ovo oko ‘pandemije’ posloženo poput složene vojne operacije, samo bez konvencionalnog naoružanja, raketa, topništva, zrakoplovstva, pješaštva… Jer meta takve operacije nije jedna država ili nekoliko njih. Meta je cijeli svijet! Znaš kojih su šest elemenata osnovne komponente takve vojne doktrine?’
‘Nisam siguran, ali sam siguran da ću uskoro doznati… Ljudi-gušteri su sigurno u igri i oni slonovi koji drže zemlju-ploču?’, ironično sam mu odgovorio. Ne obazirući se na taj moj sarkazam, nastavio je:
‘Ne blebeći nego slušaj. Moraš, dakle imati, redom – Glavno zapovjedništvo i subordinaciju, vojni laboratoriji za biološko ratovanje, odjel za psihološko-propagadne operacije, sistemsko uvježbavanje i planiranje, sustav nadzora i ukidanje slobode kretanja i govora, vojnu tehnologiju: kvantna računala, D-valove, mreže, umjetnu inteligenciju… Pazi sad, pokušaj si preslikati: Glavno zapovjedništvo – Svjetska zdravstvena organizacija (SZO) spušta svoje upute i planove na podređena izmještena zapovjedna mjesta (IZM) u svakoj državi, bilo preko CDC-ova (Center for Disease Control and Prevention), kod nas je to prije bio HZJZ, no za ovu je prigodu stvoreno novo IZM – Stožer civilne zaštite u kojem je ravnatelj HZJZ samo član dok je operativni zapovjednik ministar unutarnjih poslova. Oni dakle, na dnevnoj bazi komuniciraju sa glavnim zapovjedništvom – SZO te provode njihove odluke. Zapravo su ta državna tijela dobila nadnacionalni karakter i prevelike ovlasti koje su upitne s gledišta ustavnosti, no nitko ne postavlja to pitanje, kasnije ćeš shvatiti i zašto. Nadalje, laboratoriji za biološko ratovanje, bez obzira jesu li su pod izravnom ili neizravnom vojnom kontrolom, imaju znanje, tehnologiju i kadrove za biološko ratovanje. Ovaj koronavirus je modificiran i napravljen u vojnom laboratoriju te je kao i svaki ostali koronavirus opasan kao i svaka jača gripa. Kao modificirani mutant izgleda poput novog virusa, ali nema nikakve veće znakove smrtnosti osim što su zamijećeni mali uzorci virusa HIV-a koji se u ovoj količini ne mogu prenositi, o čemu je puno govorio francuski nobelovac Luc Montagnier. Distribuciju istog su obavili operativci obavještajnih službi kako u Kini, tako i u na desetke drugih mjesta jer se on ne može tek tako širiti s kontinenta na kontinent u kratkom roku. To je učinjeno kako bi se opravdala epidemija – jedna država ili kontinent, odnosno pandemija – na svim kontinentima…, zastao je da uzme zraka i popije malo vode, pa sam pokušao tu stanku iskoristiti da prekinem, istina, zanimljivo, izlaganje. No sve je izgledalo kao još jedna u nizu teorija zavjere, a u takve se klopke, ma koliko u nekim djelovima zvučale logično i temeljile se na nekim stvarnim događajima, osobama ili institucijama, ne dam uvući tako lako.
‘Ok. Objasnio si mi sada, sve mi je jasno, moram se sad požuriti, presvući i na fizikalnu…, krenuo sam ustajati.
‘Sjedi dolje, šuti i slušaj! Podviknuo je tonom koji ne trpi neposluh. Izgleda da ima istine u njegovoj priči o vojno-obavještajno-policijskom podrijetlu.
‘Odjeli za psihološko-propagandno djelovanje, kao što znaš, sastavni su dio obavještajnih službi te sukladno tome posjeduju ljude, vještine, načine i modele kako se isto provodi. Oni su u ovom psihološkom ratovanju najvažnije oružje protiv neprijatelja. A to je u ovom slučaju narod, obični ljudi, ti, tvoji znanci, susjedi… Prijatelja baš i nemaš previše, zar ne?’, pokušao me i podbosti, gad.
‘Ti odjeli prenose informacije i dezinformacije iz primarnih i sekundarnih izvora. Primarni izvori su SZO, HZJZ, Instituti, organizacije, strukovna udruženja… Sekundarni izvori su političari, tzv. stručnjaci, podobne osobe, mainstram mediji, ”nevladine” udruge, novinari… Krenuti ću od primarnih izvora, onog glavnog, Svjetske zdravstvene organizacije. Obzirom da se SZO već odavno pretvorila u opasan globalistički mehanizam ”duboke države” koji se izdašno, zapravo najviše, financira od fondacije “Bill & Melinda Gates“ (BMG), treba precizno navesti njihove uloge jer je SZO ostalo samo ime kako bi se dobio privid ugledne međunarodne institucije. Uostalom, pogledaj na smartphone-u video sada, odmah, link ti je na zaštićenom mailu’.
Otvorio sam poveznicu na mobitelu i pregledao video kojeg ne možete naći na Youtube-u, na kojem ‘zviđdačica’ iz SZO-a, norveška liječnica dr. Astrid Stückelberger, putem video linka odvjetnicima raskrinkava, svjedoči stvari iz samog središta SZO koje zvuče stravično.

Video ima i hrvatski titl i iako traje skoro 30-ak minuta, gledao sam i slušao razjapljenih usta. Poveznica na kojem ga možete pogledati nalazi se i ovdje.
‘Nastavi’, samo sam mu rekao nakon što je video završio.
Na čelu SZO je biolog Tedros Adhanom Ghebreyesus iz Etiopije. Ghebreyesus je bio član DERG-a,
komunističke partije na čelu sa zloglasnim diktatorom Mengistu Haile Mariam, za vrijeme koga je u Etiopiji ubijeno desetine tisuća političkih protivnika i zatvoreno na tisuće novinara, oporbenih čelnika i neistomišljenika
https://hr.wikipedia.org/wiki/Mengistu_Haile_Mariam. Kada je zloglasni diktator pao s vlasti, 1991. godine, Ghebreyesus koji je u tom sustavu bio već kao 25-godišnjak bio na visokim pozicijama, pobjegao je u Veliku Britaniju i ondje nastavio s raznim usavršavanjima da bi se deset godina kasnije vratio u Etiopiju gdje je postao ministar zdravstva i ljubitelj nevladinih udruga koje su vršljale po Africi sa svojim ”naprednim” istraživanjima u iskorjenjivanju malarije, za što se specijalizirao. Nakon ministarstva zdravstva, preuzima ministarstvo vanjskih poslova, no ostaje i dalje ministar zdravstva ‘u sjeni’ i pomaže u organizaciji brojnih testiranjima Bill Gatesu i društvu iz laboratorija za biološko ratovanje američke vojske. Inače, jedan iz tog društva je i pukovnik James W. LeDuc, mikrobiolog koji je proveo 23 godine u Africi, inače glavni mentor Alemke Markotić koji je u vrijeme njezinog izlaska iz Sarajeva 1994. i kasnije, bio direktor za ljudsko zdravlje SZO u Ženevi. Ghebreyesus je, pak, 2016. najavio svoju kandidaturu za mjesto predsjednika SZO. Glatko je prošao i 2017. postaje čelnim čovjekom Svjetske zdravstvene organizacije. Dakle, postaje formalno zapovjednikom Glavnog zapovjedništva. Ukoliko stoji sve ovo što mi je Gazda gavran zapovjedio da ti prenesem. E da, Ghebreyesus je sa sobom poveo i par svojih ljudi, poput glavnog savjetnika, Senaita Fisseha koji je dugo radio za Susan Thomas Buffet fondaciju Warrena Buffeta, glavnog partnera Billa Gatesa u njegovoj fondaciji BMG, medijskog maga i vlasnika United group koji drži N1, Novu TV, Doma TV, POP TV… Na čelu SZO je dakle, iskusni komunist sa dugogodišnjem stažem kod zloglasnog vojnog diktatora, koji se doškolovao i usavršavao deset godina u Velikoj Britaniji, i veliki je ljubitelj, ali i ljubimac privatnih fondacija koje promoviraju testiranje i cijepljenje.

Većinski, stvarni vlasnik SZO i njegov direktor burne prošlosti. Ne tvrdim ja nego tako u basni Bar tako tvrdi gavran Gazda. No ne samo on…

Puno se zaključaka iz svega toga može izvući, a ako ne vjeruješ Gazdi ili misliš da sam ja nešto nakitio, popni se gore, Gazda je noću poslao sovu koja ti je na prozoru kupaonice ostavila USB stick i na njemu imaš dokument s dosta linkova…’, obliznuo je, namjerio nastaviti, no prekinuo sam ga:
‘Nije li dovoljno što zazirem od ljudi, pomalo sam paranoičan zbog njih? Sad me već polako hvata paranoja i zbog Gazde i svih vas. Prvo ptičice, pa konj Riđan neki dan, mačka, ti… Hoćete li me izluditi sa tim svojim pričama zapravo?’, iznervirao sam se.
‘Ma ne, smiri se i slušaj. Ja sam pas. Gazda je gavran. Riđan je konj, Manja mačka, ptice su ptice… i sova je ptica, zar ne? Dakle, ovo je sve, u stvari, basna. Jer, životinje ne pričaju, posebno ne šire informacije o svjetskim urotama. A Gazda zna da nemaš nikakvih novih informacija o tome kako napreduje dječak kojeg je rodila Maja Šuput niti ne uspijevaš prvi se dočepati tračeva o Severini i Nikolini, Avi Karabatić i ostalim, ozbiljnim temama koje zanimaju većinu ljudi. Pa ti je zato organizirao ove basne da imaš bar nešto objaviti na tom svom jadnom portalu. Nisu to ozbiljne i važne informacije i vijesti kao ove što ti promiču, ali bar nešto. Makar basne… Dok ne naletiš na nešto ozbiljnije…’, pokušao me smiriti ne shvaćajući da me, zapravo, uvrijedio.
‘Što to znači – jadnom portalu? Kakav je, takav je, ali je moj. I nitko mi ne može nalagati što ću i o čemu ću i kako pisati i objavljivati na njemu, razumiješ?’, uzavrela mi je krv.
‘Pa daj se smiri, šalim se. A prvu si basnu objavio zar ne? I bila je najčitaniji materijal na portalu ovaj mjesec, nije li? Pa eto, zato ti Gazda sve ovo šalje, jer možda se profiliraš kao basnopisac, krenuti ćete prevoditi na druge jezike, objavljivati će tvoje basne… Možda ti napokon uspije očistiti se od ovrha i blokada. Nemoj biti nezahvalan, nego sjedi i slušaj dalje! Uz SZO, jedan primarnih izvora je IHME – Institute for Health Metrics and Evaluation iz Seattlea koji daje svoje prognoze za svaku pojedinu zemlju. Taj ”institut za modeliranje bolesti” je još 2018. najavio bolest koja će ubiti preko 30 milijuna ljudi u samo 6 mjeseci. Tako je, recimo za Hrvatsku, isti ‘’institut’’ove godine predvidio čak 1498 mrtvih od korone do 1.listopada 2020. Za ostale zemlje brojke su također nevjerovatne. Taj privatni ‘’institut’’ osnovan je 2007. godine sa 279 milijuna USD kapitala od strane fondacije Bill & Melinda Gates. Zgodno, zar ne? Institut ima zadaću ‘’znanstveno’’ pokriti operaciju na potpuno lažnim informacijama kako bi zavarali državna tijela u realnoj procjeni stanja. SZO uzima njihove podatke kao pouzdane. Drugi interesantan primarni izvor je “John Hopkins Institute“ u Marylandu koji djeluje kao koncern bolnica, škola, sveučilišta, klinika i ostalih ustanova snažno vezanih za državu Washington i ministarstvo obrane SAD. Fondacija Bill & Melinda Gates već 20-tak godina intezivno financira njihove programe posebno učenje o ‘’planiranju obitelji’’ i općenito o zdravlju u tzv. trećim zemljama. U istom tom Marylandu je zapovjedni centar američke vojske za biološko ratovanje u kojem je Alemka Markotić provela godinu dana obuke, od 1999.-2000. godine. Sve je to, naravno, koincidencija…’, prasnuo je u smijeh.
‘Što ti je tako smiješno? Ovo sve, da je istina, a ne basna, bilo bi strašno, a ne smiješno!’, naljutio sam se.
‘Ma sad ću ti navesti neke od sekundarnih izvora, zbog njih me okrenulo na smijeh. Bože, kako vi ljudi možete biti tako glupi?
Dakle, kao što sam ti ranije rekao, Odjeli za psihološko-propagandno djelovanje prenose informacije, a još više dezinformacije radeći kaos u glavama običnih ljudi iz primarnih, glavne sam ti naveo, ali i iz sekundarnih izvora. Ti “sekundarni izvori“ su uglavnom utjecajni pojedici koji upotpunjuju priču primarnih izvora jer se radi o javnim i poznatim osobama koji imaju određeni autoritet u javnosti. Brojni pjevači, na primjer Elton John, glumci, recimo, Tom Hanks, političari kao što je Arnold Schwarzenegger, premijeri Boris Johnson, Angela Merkel…, objavili su ”oboljenje” i otišli su u samoizolaciju 14 dana iako nitko nije vidio nikakve simptome na njima. Brojni ”stručnjaci” koji su na platnoj listi SZO ili BMG fondacije dobivaju nerazmjerno velik prostor u vodećim hrvatskim medijima, dok stručnjaci koji iznose drugačije stajalište, u potpunosti su cenzurirani. Vidjeli smo brojne javne osobe u Hrvatskoj, posebice glazbenike i sportaše koji su promovirali prvu zapovijed “Ostanimo doma“, kasnije je modificirana u “Ostanimo odgovorni“. Oni nisu bili svjesni što čine jer su bili uvjereni da se radi o dobrom djelu. Napadi se plasiraju preko vodećih medija, većinom ispostava velikih medijskih koncerna koji su opet vlasnički povezani sa globalističkom elitom (W. Buffet-Nova TV, N1). Kreatori ”politike kuće” su glavni urednici, oni određuju što je fokus, što je zabranjeno tj. cenzurirano, teme, gosti, analitičari, kadrovi snimanja itd., svojim autoritetom usmjeravaju podređene urednike, a ovi novinare za prijenos ”vijesti”. Ukoliko novinari kreiraju vijest koja nije po želji urednika, ista se ne objavljuje tj. cenzurira…“, nastavio je, no zakoračio je sada debelo preko crte.
‘Stani. Sad ulaziš na moj teritorij. Dok sam ja radio u mainstream medijima, novinari su pisali, urednici uređivali, a direktori brinuli da svi mi dobijemo plaću. Tko je meni mogao zapovjedati kako ću o nekoj temi pisati. Pisao sam po savjesti, na temelju informacija koje sam prikupljao na terenu. Mene se nije moglo instrumentalizirati…’, kipio sam.
‘Možda zato već dugo, skoro će biti 20 godina, i ne radiš u tim mainstream medijima, ha? Nisi li kao furija otišao iz zadnjeg u kojem si bio stalno zaposlen, nakon što su te jednom pokušali cenzurirati, ti napravio skandal, pa te degradirali i krenuli ponižavati? Ne pizdi stoga, nego slušaj dalje. Jasno?’
Bio je, zapravo u pravu. Stoga sam samo zašutio i nastavio sa slušanjem Gazdine basne.
‘Da te, po Gazdinim naputcima, poučim malo i o “znanosti“ koju su nazvali “odnosni s javnošću“, PR. Postoji predkampanja, glavna kampanja i post kampanja. Početkom tisućljeća, u prvoj fazi predkampanje, plasirani su u eter Sars, Zika, ptičja i svinjska gripa, čija je istraga završila pogubno za nalogodavce. Istragu je ispred Vijeća Europe vodio njemački epidemiolog dr. Wodarg. O tome nije bilo ni riječi u medijima. Izvješće je pokazalo izravne veze SZO sa farmaceutskim kompanijama i njihovim cjepivima koje su kupovale države članice. Dr. Sladoljev je kratko prije njega objavio slične rezultate i zbog toga njih dvojicu Gazda smatra kao relevantne i pouzdane izvore. U drugoj fazi, 2018. godine plasirane su glasine o velikoj financijskoj krizi koja će se dogoditi baš 2020. godine, iako je nitko tada nije još povezivao sa ”procjenom” IHME istituta iz 2018. godine.

Ceremonija otvaranja Olimpijskih igara u Londonu 2012.

Buduće”zdravstvene neprilike” najavljene su primjerice na otvaranju Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine gdje se, pogledaj sam uostalom, od 40. do 53. minute jasno vidi najava karantena sa neviđenim brojem bolničkih kreveta, ples medicinskog osoblja, tlocrtni oblik stadiona kao kruna (Corona), let crnih akrobata (virusa) kroz zrak i spuštanje među ljude, lutka Borisa Johnsona u bolničkom krevetu itd. Opasna je i slika djece u toj istoj karanteni koju će odvajati od roditelja i dodjeljivati im državne odgojiteljice. Možda je sve to slučajno, možda je scenarist otvorenja imao samo prebujnu maštu?

‘Posljednji dio medijske predkampanje bio je Madonnin nastup na otvaranju Eurosonga 2019. sa krunom (Corona) na glavi i plesačicama s plinskim maskama na glavi uz pjevanje refrena ”neće svatko moći doći u budućnost”.

Madonin nastup 2019., scenografija i izbor pjesme, slučajno naravno, imaju puno poveznica s događajima koji će uslijediti. Brojni filmovi, knjige pa čak i crtići za djecu (Simpsoni) opisuju upravo ovo stanje jer scenariste ”nadahnjuju” iste globalističke ćelije koje provode ovu vojnu operaciju COV ID-19′. Provjeri si ovo s otvaranjem Olimpijskih igara i Madoninim nastupom, još je sve na Youtube-u, a na sovinom USB sticku su ti linkovi i na to…’.
Namjeravao je nastaviti no bilo mi je dosta pasje priče za jedan dan. Zapravo, gavranove…, koju mi priča preko psa posrednika, a sova mi ostavlja USB stick noću na prozoru… Otišao sam, stoga, na fizioterapiju, vratio se, pronašao USB stick, pogledao sve, napisao ovu basnu, no činila mi se previše ‘nategnutom’. A opet… No odlučio sam ne stavljati ju na portal, odlučio sam ranije leći u krevet. Jutro je pametnije od večeri. Usnuo sam čudan san. Košmar prepun životinja koje pričaju nevjerojatne priče, izmišljaju teorije, prenose vijesti o zavjerama… Probudile me udaranje nečeg tvrdog po prozorskom staklu. Ustao sam iz kreveta i u mraku razmaknuo zavjesu. Na prozoru je izvana stajao i udarao nervozno kljunom po staklu on – Gazda! Pomislio sam da još uvijek spavam, da je i ovo san. Pogledao na sat, bila je ponoć. I bio sam budan. Otvorio sam prozor.
‘Ustaj vojsko! Sjedaj za računalo i stavljaj basnu na portal. Nisi ti tu da misliš. Ovo je ionako sve samo basna, zar ne? Ili nije?’, strogo me pogledao, zamahnuo krilima i odletio u noć. I što ću? Poslušao sam ga, jer me zanima i nastavak basne. A i to preko koga će mi to prenijeti…

Robert Valdec, http://normabel.com/nova-gazdina-basna-moj-vlastiti-pas-potomak-nkvd-ovaca-i-gestapo-vaca-upozorava-me-na-diktaturu-koja-nam-je-pred-vratima/?fbclid=IwAR1iR-Zh_UtQs1WVSEZFvu4LO0qUe1aXldt18r8DjZfuljEIhypP9peKoDI

 

Povezane objave

Pomorske vježbe u Arapskom moru

HF

Akt o umjetnoj inteligenciji Europskoga parlamenta

hrvatski-fokus

IZBORI U SAD-u – Poštar uvijek zvoni dvaput

HF

Tal Afar – novo mjesto razdora

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više