Hrvatski Fokus
Vanjska politika

Lažima UN-a i Vatikana nema kraja

UN i Vatikan zajedno protiv zemlje slobodne od korona diktature

 

Na Vatican Newsu promovira se zajednički napor sa UN-om da se bjeloruskog predsjednika makne s vlasti. Bjeloruski predsjednik Aleksander Lukašenko rekao je prošlog mjeseca putem Bjeloruske telegrafske agencije BelTA da su mu Svjetska banka i MMF ponudili mito u iznosu od 940 milijuna USD u obliku “Covid Relief Aid-a”. U zamjenu za 940 milijuna USD, Svjetska banka i MMF zahtijevali su od bjeloruskog predsjednika:

  • da nametne „krajnji lock down svojim ljudima“
  • da ih prisili da nose maske
  • da uvede vrlo strogi policijski sat
  • da nametne policijsku državu
  • da sruši gospodarstvo

Nakon što se Lukašenko odupro ovoj napasti, svjedočimo montiranju procesa, sa krajnjim ciljem svrgavanja legitimne demokratski izabrane vlasti, kako bi se na vlast doveli oni koji će provesti korona diktaturu.

Saznajemo da se Bjeloruska čelnica oporbe obratila napetoj raspravi UN-a. Bjeloruska čelnica oporbe Sviatlana Tsikhanouskaya obratila se Vijeću UN-a za ljudska prava unatoč navodnim opravdanim naporima bjeloruskog izaslanika da spriječi nju i druge kritičare u održavanju govora.

Tijekom burnog zasjedanja tijela Ujedinjenih naroda sa sjedištem u Ženevi zatražila je od državnih vlasti da zaustave nasilje nad prosvjednicima i organiziraju slobodne i poštene predsjedničke izbore.

Hitna rasprava Vijeća za ljudska prava UN-a sa sjedištem u Ženevi o navodnim kršenjima prava u Bjelorusiji nije prošla glatko. Hitna je zbog toga jer hitno treba nešto napraviti sa Bjelorusijom sa obzirom da svim narodima svjedoči protiv lažne korona diktature. Zamislite da se hitno sastane Vijeće za ljudska prava UN-a zbog toga što u Hrvatskoj gledamo krađu na izborima, gdje se gazi volja naroda, te nam se ne dopušta Referendum o promjeni izbornog zakona, iako je skupljeno više nego je potrebno potpisa. Ovo nećemo vidjeti jer se u RH provodi poželjna demo(n)kracija.

Ali Tsikhanouskaya je hitno mogla tražiti: “Zahtijevamo da se specijalnom izvjestitelju Ujedinjenih naroda za stanje ljudskih prava u Bjelorusiji dopusti ulazak i slobodno kretanje. Napokon, zahtijevamo slobodne i poštene izbore. (kao u Hrvatskoj) Tako da građani Bjelorusije mogu slobodno birati vladu (kao u Hrvatskoj) u skladu sa zakonima zemlje “.

Još u Vijeću sigurnosti Ujedinjenih naroda, šefica UN-a za ljudska prava Michelle Bachelet rekla je da promatrači svjedoče tisućama uhićenja u Bjelorusiji. “Stotine izvještaja o mučenju i drugom zlostavljanju, uključujući seksualno nasilje i prijavljeno mučenje djece.” Bachelet je rekla da je to vitalno za budućnost Bjelorusije “razbiti ove cikluse sve veće represije i nasilja”. Lažima UN-a i Vatikana nema kraja, kako vidimo i na primjeru Hrvatske, gdje su nas praktički sve stavili u koncentracioni logor maski i dezinfekcije, sa krajnjim ciljem cijepljenja i oduzimanja prava na zdravlje i u konačnici prava na život. Ako se tko pobuni, tu je HBK Komisija Iustitia et Pax da nas po kratkom postupku osudi na kazneno djelo ugrožavanja slobodnog širenja lažne korona diktature.

http://hrvatskikrsnizavjet.com/un-i-vatikan-zajedno-protiv-zemlje-slobodne-od-korona-diktature/

Povezane objave

Štetno destruktivno djelovanje kongresnika

HF

Britanija se okoristila Europskom unijom

HF

Četiri godine ukrajinske tragedije

HF

Katalonija pokrenula proces odcjepljenja

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više