Hrvatski Fokus
Gledišta

Spin do spina

Što mu ono bješe “Hrtkovci” “Krvkovci”? Očito nova neprimjerena provokacija

 

Konačno je velemajstor manipulacija, plagijata i laži i veliki twitteraš i šibicar, Bunjevac i Hrvat u isto vrijeme, rekao (napisao) da je u njegovim igrama sve, ali baš sve samo spin! Treba još jedino dodati: a isključivo zbog novca!

Žigmanov se desetak godina zagrijavao, a onda je prvi put servirao protiv svih Hrvata 10. ožujka 2008. i sve do jučer ih mlatio samim spinovima. Onda se toliko zaigrao da je zamalo izazvao sukob svih sa svima te je morao konačno reći da je sve, ali zaista baš sve samo spin! Ali za 13 godina spinovanja potpuno je uništio hrvatsku nacionalnu zajednicu u Srbiji i poslijednji spin je morao ići direktno u mrežu: nije bilo, niti ima raskola, samo „kontinuirana penetracija države“, pa, puj pike ne važi, idemo HRabro dalje! Međutim, valjda je sada svima jasno da se ovaj prevarant konačno mora eliminirati iz svake igre da ne bismo bili svi, do poslijednjeg, eliminirani!

A isti taj dan napisao je na twitteru: Hrtkovci, a možda i Krvkovci, u nemiru nanijetih patnji odumiru u tišini vlastitih rana. Glupo i neprimjereno.

Miroslav Cakić

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA mišljenja su autora i ne moraju biti u skladu sa stajalištima Uredništva

Povezane objave

Crnogorci se oslobađaju srpske okupacije

HF

Od godine 2000. svi izbori su neregularni

hrvatski-fokus

Profesori ustavnog prava zabrinuti postupanjem HDZ-ove MARŠ skupine za izradu Zakona o izbornim jedinicama

hrvatski-fokus

Umjetnički časopis i nezamjenjivi plaćeni suradnici

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više