Hrvatski Fokus
Bosna i Hercegovina

Jača utjecaj tursko-islamističkih zločinačkih silnica

Suvremena bosansko hercegovačka arena, stvorena u Daytonu za kršćane katolike

 

Budu li se mali narodi oslanjali i očekivali pravdu od jakih, i kako se nameću svemoćnih svjetskih lidera, ti mali, obespravljeni, potlačeni, pokradeni upravo od tih veliki, okupirani narodi nikada ne će doživjeti život u slobodi, miru i prosperitetu. Oni su osuđeni, od strane svojih okupatora, na trajno sužanjstvo, siromaštvo i život u nepravdi. Nepravda je suvremeno oružje za pokoravanje, izgladnjivanje slabi i, zbog nepravde koja im je nametnuta kao pravilo življenja uvijek su ovisni od svojih tlačitelja. Veliki i danas moćni narodi sijači su siromaštva i kao takvi ubojice milijuna stanovnika ovog svjetskog sela. Da bi pripremili teren za sijanje nepravde, veliki i brojniji narodi na izabranim svjetskim prostorima osnivaju neodržive, nefunkcionalne, i po svim parametrima suvremene uređenosti društava nestabilne zajednice. I to je neki kontinuitet koji se ponavlja poslije ratnih sukoba na prostorima koji su obilježeni planom veliki i eksploatatorskih naroda.

U nizu tih prostora kojih ima na svakom dijelu svijeta, od Bliskog istoka, Južne Amerike, svakako je i Bosna i Hercegovina. Europski dio kojeg su Turci cunamijski uništili i opustošili, genocidom, kulturocidom, crkvocidom, urbanocidom, katolikocidom, i svim polutisućljetnim vladajučim zločinima. A danas taj turski zločin nastavlja dio europskih zemalja, zločinom nepravde, pristranosti, i politikom interesa sudjelujući u progonu Hrvata katolika sa tih prostora hrvatskih kraljeva. Na tom dijelu Starog kontinenta i danas se sudaraju tursko islamističke zločinačke silnice s europskim civilizacijskim vrijednostima što su ih očuvali i čuvaju, uz u povijesti nezabilježena stradanja, hrvatsko katoličke žrtve. Dio europskih moćnih i jakih zemalja sve čini da Turska dovrši svoj zločinački plan turcizacije i islamizacije erdoganizirajući ostatke ostataka svojih katoličkih žrtava, ne dajući da se ni u XXI. stoljeću ta europska periferija vrati matici Europi. Uz pomoć onih u beha zajednici koji za sebe kažu da su “potomci Osmanljia” i da im je “Turska mati tako je bilo i tako će ostati”, erdoganizam kao suvremeni osmano nacifašizamzam fašizirao je i šovinizirao dio bošnjačkog društva do razine nove, ili nastavka stare muslimanske ekspanzije, osvajačkog hoda do pod Beč. U takvom bošnjačkom šovinističkom radikalizmu suvereno domicilni autohtoni, danas malobrojni hrvatski narod teško, ili gotovo nikako ne nalazi saveznike u svijetu, koji bi mu pomogli da se zaštiti od te snažne kršćanofibije, koja iz temelja mijenja nacionalnu i vjersku sliku beha zajednice.

Već onoga momenta kada su veliki i snažni, brojni i moćni narodi slobodnog i demokratskog Zapadnog svijeta hrvatski narod, žrtvu kontinuiteta stradanja od osmanlijskih islamista, silom ugurali u muslimanski federalni rezervat za istrjebljenje, pokazala se sva sramota, i sav cinizam tog suvremenog “civiliziranog” i “kršćanskog” svijeta. Pokazalo se i pokazuje da taj moćni zapadni svijet gotovo i ne zna šta je pravda, šta je istina, jer te vertikalne vrijednosti, taj cinični dio europskog svijeta gleda i mjeri isključivo interesima, i velikim strahom od islamskog terorizma za vlastitu sigurnost i budućnost.

Napose od vremena kada je Europskom unijom na jedan vrlo pristran način stavljajući islamske migrante ispred europskih naroda autokratski zavladala istočno njemačka kancelarka, koja je u vrijeme diktature Ericha Honeckera, zajedno sa svojom obitelji uživala u privilegiranom položaju. Danas od te i takvih europskih lidera očekivati pravdu i pravednost, kao pomoć u borbi za prava i slobodu mali i malobrojnijih naroda, okupiranih i marginaliziranih, ravno je očekivanju tih porobljenih naroda pravde i slobode od svojih porobljivača, tlačitelja i okupatora.

I kao u svim drugim pokazateljima vladavine giga svjetske nepravde Bosna i Hercegovina je u samom vrhu primjer u kojem je nepravda nametnuta kao pravilo vladavine. Osmišljavana i u javnost slana iz bošnjačkih političkih, vojni i vjerskih centara, nepravda i laž uveliko je prihvaćena i u dijelovima svjetske zajednice koji su je, naravno uz velike interese i nacionalističke ciljeve prihvatili, stajući čvrsto uz bošnjačku fašističko šovinističku politiku centralizirane, te iznad svega islamizirane beha zajednice. Naftni dolari iz muslimanskih zemalja koristi se kao oružje za širenje islama više su investirani u Bosnu i Hercegovinu negoli u zemljama iz kojih dolaze. Interesno u bagatelu suicidno prodani dio europskih zemalja držat će Hrvate i katolike žrtvama islamskog fundamentalizma u beha zajednici sve dotle dok dobivaju naftu i naftne dolare iz islamskih zemalja. A ti izvori su neiscrpni, i stoga nije teško zaključiti da će prije nestati hrvatstva i katoličanstva u Bosni i Hercegovini negoli nafte i njenih dolara u nekim europskim zemljama  iz islamskih zemalja. To i jest razlog bošnjačke igre na vrijeme, jer ono radi za njih, bilo ono u kojem mora svaka muslimanka roditi najmanje petero djece, dvoje sebi kao majci a troje ratnika za islam u BiH, ili ono u kojem će, uz rijeku islamskih migrantskih džihadista, nepresušno dolaziti nafta i dolari bogatim i moćnim, za Judine srebrenjake prodanim Europljanima.

Položaj Hrvata katolika u Izetbegovićevo Komšićevoj, Džaferovićevo Mlaćinoj, šerijatiziranoj Federaciji može se iščitati iz Janšinog citata, drugog korisnika, na Twitteru kojeg je objavio početkom ožujka, “Na današnji dan, 21. Veljače 1848., prvi put je objavljen ‘Komunistički manifest’ koji su napisali njemački ljevičari Karl Marx i Friedrich Engels. Ni jedna druga knjiga nije prouzročila više smrti, patnje, zatiranja, siromaštva i društvene zaostalosti osim Kur’ana”. Na tom tragu su i ovih svibanjskih dana ispisani uvrjedljivi grafiti na crkvi u Bihaću, i gradnja džamije na otetoj hrvatskoj zemlji u Travniku, i otimačina crkve svete Marije u Jajcu, i zabrana zvonjenja crkvenih zvona u Bugojnu…, sve to uz šutnju europskih pristranih lidera, koji uživaju u gledanju igara u suvremenoj bosansko hercegovačkoj areni, stvorenoj u Daytonu za kršćane katolike. Hrvatski narod, stoga, mora staviti pred svijet i bošnjačke unitariste svoj non-paper na kojem će biti ispisana njihova prava, pravo na svoj entitet, koji je jamac svih drugi nacionalni, vjerski, i ljudski prava i sloboda. Budući da se još nikada u beha povijesti nije ratom riješio nacionalno vjerski problem, kao ostavština Turske, kao turski spomenik genocidno zločinačkog perioda okupacije Bosne i Hercegovine, i da je iza svakog rata postajao sve zamršeniji, vrijeme je da se problem rješava mirnim putem. Putem prava i pravde, jednakosti i ravnopravnosti, samoodređenjem i samoopredijeljen. 

Vinko Đotlo

Povezane objave

Mustafa Drnišlić ne želi u EU

HF

Odlazi crkva iz Konjević Polja, ali ne i džamija iz Travnika

hrvatski-fokus

Hanuma jedna, s čelom od kristala…

hrvatski-fokus

Gradnja kuće bez temelja

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više