Hrvatski Fokus
Kolumne

Naš narod je jednostavno glup, politički nepismen, kukavički i lijen

Milanović pobijedio ali sada vidim da je to ipak bilo bolje nego Kolinda jer je počeo prozivati “nedodirljive”

 

Jozo Skenderu, Škoro nije odigrao prljavo nego korektno. Prljavo je odigrao Plenković koji se prema KGK odnosio kao prema nekoj čistačici i tek mjesec dana prije izbora kao stao na njenu stranu. Koliko slijep mora biti netko da to ne vidi. Ja sam uvelike šizio što je Milanović pobijedio ali sada vidim da je to ipak bilo bolje nego Kolinda jer je počeo prozivati “nedodirljive” što se dosad nitko nije usudio. Da je sirovina je, ali svima da što ih stoji pa da vidimo kako se koprcaju. A što se tiče izbora za gradonačelnika Tomaševiću dajem 65 % šansi jer naš narod je jednostavno glup, politički nepismen, kukavički i lijen.

– Sada i da razjasnim ove teške ali istinite izjave. Ni pola birača ne izlazi na izbore. Pa što oni misle što je život? Vegetiranje u dobru koje im drugi trebaju osigurati? Život je borba, život je muka, život je žrtva, život je promjena… Nije život sjediti kod kuće i čekati da mama servira, da tata donese plaću, da sestre mudonji pospreme stol nakon što se on nažderao sa svojih 30+ godina, a onda će još malo prileći da se odmori od silnog žvakanja.
Nisi krivi oni koji su izišli na birališta i birali Tomaševića. To je njihovo pravo i to im se u demokratskoj zemlji ni ne smije osporavati.
Krivi su ljenčine i kukavice koji se kriju iza floskula:
– svi su oni isti
– ja tu ionako ne mogu ništa promijeniti
– svi su političari pokvareni i gledaju samo sebe
– kada bi ja bio na vlasti ja bi sve drugačije radio
To me podsjeća na onoga što se svaki dan molio Bogu da dobije na lutriji, dok Bogu jedan dan nije dopizdilo pa mu reče “Daj već jednom predaj taj listić”! Od želja, snova, pričanja i maštarenja nema ništa.
Samo i jedino se broje DJELA! Da bi se nešto promijenilo MORA se nešto danas učiniti drugačije nego li jučer. Svaki dan isto ili ništa ne činit, a očekivati promjene je van svake pameti. A zašto su naši ljudi kukavice? Pa zato što ne ulazi ni u kakav rizik već da bi sačuvali posao, poziciju ili sliku o sebi prodaju vragu i dušu i guzicu. To vam je najveći kukavičluk. Sada vam je jasno zašto će Tomašević pobijediti? Ove mane se u 14 dana ne mogu otkloniti. Nažalost… I da završim jednom rečenicom g. Hodaka: A mi i dalje glumimo ratne pobjednike. Sve me to podsjeća na onu pošalicu: lako je glumiti orgazam. Hajd’ odglumi erekciju.

Grgo Grgic, https://www.facebook.com/grgo.grgic.1276

Povezane objave

Jasna sprega četničkog pokreta i SPC-a

HF

Kina jača meku silu u Europi

HF

Sramotni intervju Pavla Vujnovca

hrvatski-fokus

Štite li nadležne državne institucije dosad nezabilježeni kriminal!?

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više