Hrvatski Fokus
Kolumne

Mate Kapović razotkrio marksističku agendu

Karamarko je pao zato što je htio zatvoriti pipu donacija iz proračuna i gradova

 

Mate Kapović je jako dobro objasnio kako se svjetonazorska agenda skriva od medija i javnosti. Doduše kod nas od medija ne mora jer su mediji svi svjetonazorski i kadrovski proizašli iz bivšeg sustava.

Osnuje se neka benigno izgledajući udruga. Koja bi se trebala baviti ekologijom recimo. Onda se dobiju sredstva od sličnih „benignih“ udruga iz svijeta a i vlada stranih država. Stvore se sestrinske “benigne“ udruge usklađene sa željama donatora. Onda se čelnici tih udruga organiziraju u političku stranku pod „benignim“ parolama u tobožnjoj borbi protiv establishmenta. Kod nas se zovu “Možemo“.

Tako indirektno vlade drugih država kontroliraju politiku svoje žrtve. O tomu „istraživački“ mediji ne pišu niti to istražuju. Jer i njima kaplje, poglavito im odgovara ako su u većinskom vlasništvu kao kod nas od stranih vlasnika. Sve je to htio dovesti u red Karamarko. Dugo godina je bio u sigurnosnim službama. I postavio ministra kulture Hasanbegovića da zatvori pipu donacija iz proračuna i gradova. Šest godina kasnije svakome tko razmišlja jasno je zašto su zaustavljeni.

Hvala Bogu, danas se te stvari iznose na vidjelo sveopćoj javnosti. Imate 800 milijuna razloga izaći na izbore i reci svoje NE NGO lijevoj hobotnici. Tolika je naime svota koji su dobili zadnjih 8 godina na svoje račune dok se bolnice raspadaju a jedan aktivist prima plaću kao kirurg. Citat Mate Kapovića, video dostupan na upit. https://www.facebook.com/gordana.zelenika.92

Gordana Zelenika, https://www.facebook.com/gordana.zelenika.92

Povezane objave

Europa mora primiti stotine milijuna izbjeglica!

HF

Dvanaesti prosinac 2019.

HF

Kazneni progon protiv političara i liječnika

HF

Manipulacija i kriminal

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više