Hrvatski Fokus
Iseljeništvo

Komu još nije jasno

Zavađuje narode samo da opstane…

 

U nizu košmarnih twitter priopćenja „bunjevačkog dahrvata“ Tomislava Žigmanova, uzurpatora svih funkcija vezanih za kulturu i politiku Hrvata u Republici Srbiji, dovoljna su dva (u razmaku od samo desetak dana) pa da svima bude jasno da se ovaj manipulant potpuno pogubio (pročitajte ih pažljivo, a u drugom priopćenju i članak na poveznici: RH mora znati da iza ideološkog zlosilja spram Hrvata oko tzv. bunjevačkog jezika stoje pristaše četničke političke ideje! Ne možemo zamisliti da odluke o Srbima u RH donose poklonici ideologije koja je poražena u II. svjetskom ratu! https://www.subotica.info/2021/06/02/osamdesetogodisnjica-izdajnicke-bunjevacke-skupstine ).

Naime, u najbunjevskijem gradu u Srbiji, Varoši Subatica, u kojoj su smještene sve ovdašnje „hrvatske“ krovne institucije, preko leđa 57.900 Hrvata u Republici Srbiji biju se „bunjevački dahrvati“ i „bunjevački nehrvati“. Na podjeli (i zavadi) ovdašnjih Hrvata na „bunjevačke Hrvate“, Šokce, srijemske Hrvate, „ostale“ Hrvate i sl. Žigmanov je za petnaestak godina izgradio čitavu etnobiznis imperiju i na osnovu toga sebi prigrabio silan novac poreskih obveznika iz Republike Srbije i iz Republike Hrvatske.  Sada kada mu se taj imperij urušava pokušava, ne bi li opstao, zavaditi čak i narode na ovom prostoru: Srbe, Mađare, Bunjevce…, a što stravično šteti Hrvatima u cijelom svijetu, posebno Hrvatima u Republici Srbiji!  To je i dokaz da Žigmanov ne preza ni od čega i treba ga hitno ukloniti iz hrvatskog javnog prostora!

Miroslav Cakić

Povezane objave

A Serbian Village Trying to Forget

HF

Između Bostona i Zagreba

HF

Generalka

hrvatski-fokus

Mala matura

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više