Hrvatski Fokus
Gospodarstvo

DM pomaže Općoj bolnici dr. Ivo Pedišić

Sudionice dm ženske utrke osigurale više od 300.000 kuna za obnovu Odjela pedijatrije sisačke opće bolnice

 

Prva virtualna dm ženska utrka, posvećena obnovi Odjela pedijatrije Opće bolnice „dr. Ivo Pedišić“ u Sisku, održala se diljem Hrvatske u periodu od 14. do 20. lipnja. Zahvaljujući 3.012 prijava trkačica, za obnovu Odjela pedijatrije osigurana je donacija u iznosu od  301.200 kuna.

U znak zahvale svima koji su se pridružili utrci, dijelili fotografije i odlučili odvojiti svoje vrijeme kako bi podržali donaciju, dm će donirati 100 kuna po prijavi, odnosno maksimalni iznos donacije koji predviđa da je svaka trkačica pretrčala dionicu od 10 kilometara.

„U više od 30 gradova trčali smo kako bismo osigurali  bolju skrb malim pacijentima Opće bolnice „dr. Ivo Pedišić“ u Sisku, a djelatnicima bolnice bolje uvjete rada. U ime dm-a zahvaljujem svim trkačicama što su omogućile nastavak dugogodišnje tradicije dm ženske utrke kojom smo deveti put skrenuli pozornost na važnost odgovornog odnosa prema zdravlju i zajednici“, izjavila je Gordana Picek, prokuristica i voditeljica resora Nabave i marketinga u dm-u.

U svakom segmentu poslovanja, dm se posebno posvećuje boljitku zajednice i podršci najosjetljivijim društvenim skupinama. Upravo zato, aktivnosti povodom 25. obljetnice poslovanja u Hrvatskoj, dm je usmjerio ka građanima Sisačko-moslavačke županije. Uz donaciju sisačkoj općoj bolnici, dm će s više od 4 milijuna kuna podržati 32 projekta za pomoć potresom pogođenim područjima koja je odabrao u natječaju {ZAJEDNO} za Petrinju, Sisak i Glinu.

Sve cijene iskazane su s PDV-om. Cijena proizvoda ne uključuje troškove dostave.

(§)Za ovu stavku nije moguće ostvariti popust.

(#)Za ovu stavku nije moguće dobiti dm active beauty bodove.

(&)Nije moguća dostava u dm prodavaonicu.

Anđelka Felja

Povezane objave

Gradovi vape za rješenjima

HF

Akcijski plan energetske učinkovitosti

HF

Trošimo li previše na lijekove?

HF

Od godine 2000. SDP kadrovira

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više