Hrvatski Fokus
Gledišta

Hrvatska kuća u Subotici

Kopanje je počelo…

 

U najbunjevačkijem gradu Srbije, Varoši Subatica, tamo daleko na mađarskoj granici, počelo je kopanje za vječnu hrvatsku kuću u Srbiji! To je do sada najveći uspjeh tima ujedinjenih Bunjevaca s jednim „srijemskim Hrvatom“ iz Šapca (uz zdušnu pomoć Zagreba), a na platformi koja se zove „Hrvati zajedno“: Ovim se smatra pitanje Hrvata u Srbiji konačno riješenim!

Tu će svi Hrvati zajedno biti potpuno umrtvljeni, pa se Bunjevci (ako od toga imaju osobne koristi) mogu slobodno predstavljajti kao Hrvati. Tako s ovdašnjim Hrvatima više ne će niti moći biti bilo kakvih problema! Ovu radosnu vijest smo, mi srijemski Hrvati, čuli jučer na takozvanom Dnevniku na hrvatskom jeziku RTV2:

Počelo je kopanje za vječnu hrvatsku kuću u Subotici! Bojim se da tu ne će stati svi Hrvati! Ima ih još dosta! Proširite to još malo, a može i u dubinu koliko treba! Za pametne dosta!

Branimir Miroslav Tomlekin

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA mišljenja su autora i ne moraju biti u skladu sa stajalištima Uredništva

Povezane objave

EU-ovi bezbožnici koji se klanjaju…

HF

Članak Suzane Lepan Štefančić

HF

Povijesne obmane

hrvatski-fokus

Međunarodna protuhrvatska središta moći

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više