Hrvatski Fokus
Hrvatska

Pritislo cijepljenje iz Zagreba i na Dubrovnik

Ljubitelji Novoga svjetskog poretka neka me ne traže, nego neka sebe nalaze izgubljeni dolje u džunglama na asfaltu agende 21

 

Evo je ljeto i trebalo bi biti da oni što rade zimi odmore malo svoja iskrivljena leđa, a i oni, koji rade ljeti ravnajući im ih, zarade za koliko toliko situ zimu  u ovo doba globalističkih manevara od kojih su sluganima pune ruke pekmeza, a njihovim gazdama meda dok raja nema više ni za harač dok tone u ”blagodati” svijeta, čuj bez granica. A ono jedva iz kuće ili stana od nevidljive nadzorne ”ograde” možeš do trgovačkog centra, ali avaj Plenki se i tome domislio tako da će i ta blagodat biti diskriminirana na volju izbora razine diktata: ”mom voljenom narodu”, prijeteći kako će ga sekretarica pripremiti a nakon što joj ga u diktira slijedit će ostavke i smjene u pokušaju da se nas dio Naroda odijeli od slobode.

Čitamo u već debelo njihovim medijima, kako će se ustrajnim laganini uvjetovanjem blagih gubitaka osnovnih ljudskih sloboda (zabavljanjem žabe u hladnoj vodi lonca na vatri), provoditi cijepljenje u čemu pokazuje snagu jaču neg Orban jerbo se krv od pipkanja i smješkanja na štipkanje stopli od 1991. do danas, pa eto možda i proradi u relaciji antipoda mađarskom Predsjedniku u čijim je rukama naša INA, koju ćemo mu po svoj prilici financirati sredstvima iz tobož debele kuverte što će nam je čuj pokloniti EU-ropska. Debela mrkva na štapu, a svoja smo polja hranitelje zaorali da čekaju frakiranje ne bi li se iz zemlje nam izvuklo malo ulja i minerala multinacionalnim kompanijama na ruku.
Nego ostavimo se tema o kojima nakon napada Borgovaca i povlačenja glumišta domoljubaca svi već sve znamo a tek kako osjećamo. Vratimo se naslovu i pitanju ovčje populacije koja pase ono malo svoje travice dok joj pašnjaci gore. Budimo kratki precizni, odmjereni, odlučni i jezgroviti pa zaključimo svi koji imamo svoje i sebe i vlastite stavove, a oni (dok su još u mogućnosti da to mogu u miru) nek čitaju.     

S obzirom na neke izjave osoba u političkim strukturama, koje baš i ne razumijem da bi ih ozbiljno shvaćao, a vezano za virus zvani korona, i ubrizgavanje neke supstance zvano cijepljenje, iznio sam i ovdje prenosim svoj osobni stav, ne ni kao vakser niti kao antivakser nego kao jedino moguće živ slobodan čovjek. Život bez slobode je ništavan i ime mu je smrt. Prema tome poručujem onima koji me znaju a gore su, prijateljima i drugim dragim ljudima koje to zanima:

Svi oni koji žele sebe “zaštititi” od korone neka to žurno naprave, bilo da se boje tamo gdje jesu, ili putuju tamo gdje se boje putovati pa žele biti, po njima, sigurni. Nas ostale neka prepuste prirodnom imunitetu i osobnoj odluci želimo li u sebe primiti ono što je strano tijelo i neispitana supstanca, koju se uporno reklamira udarajući na našu savjest za pranje njihove savjesti ako se ne cijepe pa obole… ili se cijepe pa izmuče simptomima što su eto kao blaži od korone, ali spašavaju čuj gotovo od sigurne smrti. Totalno izvrnuto nelogično i uvrnuto nam se želi predstaviti ono što je logika, a logika je uvijek ista. Govori da u slobodi možemo o svojim životima odlučivati i da svi oni koji vole nek izvole sebe (kako to nas uvjeravaju) dati tzv. cijepiti. Ako krenu raznovrsne globalističke prisile naći ćete me neki na nekom brdu u boljem društvu konja, zmija, muflona, čagalja i vukova. Ljubitelji Novog svjetskog poretka neka me ne traže, nego neka sebe nalaze izgubljeni dolje u džunglama na asfaltu agende 21, samo izolirani u puno više od četiri zida zdanja uvijek nedovoljno prostranih za slobodu. Ako s vukovima ne uzmognem više plesati znači da me se sve zlo ovoga svijeta napokon riješilo. Pa i ono zlo kojemu će biti, dok bude, “dobro”, a imat će ih tko njihov u “dobru” spominjati uz zvuke evergreena “Sve se vrati, sve se plati”. Ipak po Božjem… samo ljudskost u srcu se nositi isplati.

Marko Mujan

Povezane objave

Hrvatima su iste partizanska zvijezda petokraka i četnička kokarda

HF

Koljačka poruka Srbina Radmila Grđića

HF

Nema snage protiv lopovštine

HF

Poljaci će kažnjavati facebook, twitter, instagram…

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više