Hrvatski Fokus
Znanost

S brojem cijepljenih povećao se broj zaraženih i oboljelih

Svi podatci, statistika, pokazuju na porst broja slučajeva COVID-19 i to upravo u državama koje imaju visoku stopu cijepljenog stanovništva protiv COVID-19.

 

Mnogi se sada s punim pravom pitaju: ‘Što se to događa?’ Nažalost, događa se ono na što su mnogi medicinski stručnjaci i znanstvenici upozoravali od početka kampanje cijepljenja protiv COVID-19. Tako je i hrvatski portal „Narod“ 26. srpnja 2021. objavio tekst pod naslovom: „Što se događa na Islandu?“ u kojem ističe: „Čak 70 posto stanovništva Islanda cijepljeno je s dvije doze, a čak 90 posto starijih od 16 godina cijepljeno je bar s jednom dozom cjepiva. Ipak, zaraza se ponovno širi na ovom otoku usred Atlantskog oceana, pa vlada nakon samo četiri tjedna ponovno uvodi mjere.“ No, iste vijesti dolaze i iz Gibraltara koji ima nešto manje od 34.000 stanovnika i cijepljenost gotovo 100 posto. Tijekom 2020. Gibraltar je imao zanemarivo mali broj slučajeva zaraze COVID-19, a broj zaraženih kao i broj smrtnih slučajeva od COVID-19 počeli su naglo rasti nakon početka masovnog cijepljenja protiv COVID-19 u siječnju 2021. S brojem cijepljenih povećavao se broj zaraženih i oboljelih, a znatno i proporcionalno rasla je i stopa smrtnosti od COVID-19. No, sada usprkos visokoj cijepljenosti stanovništva – blizu 100 posto, u samo sedam dana zabilježeno je 490 ‘novih’ slučajeva zaraze koronavirusom SARS-CoV-2, uzročnikom COVID-19.

Izrael također ima visoku stopu cijepljenosti (iznad 70 posto) ali je morao odgoditi najavljeno otvaranje svojih granica 1. kolovoza čak i za osobe s „COVID propusnicama/putovnicama“ (potvrda o cijepljenju protiv COVID-19): razlog je visok broj zaraženih, oboljelih i hospitaliziranih zbog COVID-19.

Otočna država Sejšeli kao jedno od vodećih i popularnih svjetskih turističkih odredišta početkom svibnja 2021. bila je suočena s naglim porastom broja zaraženih i pozitivnih na COVID-19. Sejšeli su kao turistička zemlja već tada imali više od 62 posto cijepljenog stanovništva protiv COVID-19 i malo koja zemlja je u to vrijeme imala tako veliki broj cijepljenog stanovništva. Usprkos tome, COVID-19 počeo se naglo i brzo širiti otokom – više od trećine cijepljenih osoba s dvije doze cjepiva bili su pozitivni na COVID-19.

Isti scenarij dogodio se i u Čileu koji je bio „južnoamerički šampion“ u cijepljenju stanovništva protiv COVID-19.

Nitko drugi nego izumitelj tehnologije mRNK cjepiva, znanstvenik dr. Robert Malone 16. srpnja 2021. objavio je na svojem twitteru „ono što ni jedan vodeći svjetski medij nije i ne će objaviti. Svi podatci, statistika, pokazuju na PORAST broja slučajeva COVID-19 i to upravo u državama koje imaju visoku stopu cijepljenog stanovništva protiv COVID-19.“ Dr. Malone objavio je i grafove u boji s popisom europskih država koje imaju visoku stopu cijepljenog stanovništva – a slučajevi COVID-19 znatno se povećavaju upravo u državama s velikom stopom cijepljenog stanovništva, uključujući i Gibraltar gdje je cijepljeno gotovo 100 posto stanovništva – „ove podatke jednostavno ne možete poreći i negirati. Ovo me prilično zabrinjava“, napisao je dr. Malone. Štoviše, dr. Malone upozorava da tvrdnje o sigurnosti ovih, kako ih on naziva, ‘genetskih cjepiva’ za koja se ujedno tvdi da su jedini način za postizanje tzv. kolektivnog imuniteta nisu istinite i smatra ih „notornim lažima“.

Dr. Charles Hoffa je kanadski liječnik koji već 28 godina radi u malom ruralnom gradu Lyton u Britanskoj Kolumbiji, Kanada, gdje većinom živi domorodačko stanovništvo i koji se usudio podići glas i uzbuniti javnost nakon što je primijenio 900 doza cjepiva Moderne cijepivši svoje pacijente. Uzbunu u javnosti je podigao zbog teških i ozbiljnih nuspojava kod cijepljenih osoba i zbog toga doživio ozbiljne prijetnje uz oduzimanje licencije, progon itd. Njegovi pacijenti smatraju ga pravim junakom. A on je sada između ostalog otkrio da se kod cijepljenih osoba razvijaju krvni mikrougrušci. Dr. Hoffa krvne mikrougruške otkrio je pomoću tzv. D-dimer testa jer se oni ne mogu drugačije otkriti te u razgovoru s Laurom Lyn Tyler Thompson istaknuo: „Zabrinjava činjenica jer organi kao srce, pluća, mozak i leđna moždina ne mogu se regenerirati – kada su organi oštećeni mikrougrušcima, oni su oštećeni TRAJNO“. 

Prema najnovijim podatcima EudraVigilance, baze podataka Europske unije za prijavu i praćenje sumnji na nuspojave lijekova i cjepiva, do 17. srpnja 2021. registrirano je ukupno 18.928 smrtnih slučajeva i 1.823.219 slučajeva „cjepnih ozljeda“ (nuspojava) nakon cijepljenja jednom od četiri uvjetno odobrena cjepiva: Moderna, Pfizer/BioNTech, AstraZeneca i Janssen/J&J. Od ukupnog broja zabilježenog broja nuspojava, polovica njih, 904.609, odnosi se na ozbiljne i teške nuspojave s dugotrajnim ili doživotnim posljedicama. Napominjem da se podatci odnose isključivo na 27 država članica Europske unije.

Zbog velikog broja zahtjeva temeljenim na pravu o informiranju, ‘Public Health Scotland’ (‘Javno zdravsto Škotske’) bilo je prisiljeno objaviti stvarne, tj. istinite podatke o nuspojavama cjepiva COVID-19: Izvješće je objavljeno 23. 6. 2021. i u njemu se navode podatci za razdoblje od 8. 12. 2020. do 11. 6. 2021.: 5.522 osobe umrle su od posljedica cjepiva protiv COVID-19 u roku od 28 dana od cijepljenja. Isto tako, na upit prema pravu na informiranje o ukupnom broju umrlih u Škotskoj od bolesti COVID-19 koji je upućen vladi Škotske 30. 1. 2021., odgovor je uslijedio 11. 3. 2021.: „Odgovor na Vaše pitanje o broju umrlih od COVID-19: registrirano je 596 smrtnih slučajeva COVID-19 – i to su slučajevi bez prethodnog medicinskog odnosno zdravstvenog stanja za razdoblje između ožujka 2020. i siječnja 2021. (uključen)“.

Najčešći negativni i štetni učinci cjepiva protiv COVID-19 jesu na različitim organskim sustavima u tijelu i do sada je zabilježeno 27 različitih štetnih poremećaja uključujući i smrtne ishode; najčešći poremećaji jesu poremećaji krvnog i limfatičkog sustava, poremećaji u funkciji srca, opći ili generalizirani poremećaji, poremećaji nervnog sustava i psihijatrijski poremećaji, poremećaji vida, poremećaji sluha i labirinta, poremećaji krvožilnog sustava, bubrega i mokraćnog sustava, probavnog sustava itd.

U drugoj polovici srpnja 2021. mnoge države diljem svijeta počele su s uvođenjem još jednog ‘kruga’ lockdowna/zatvaranja i poduzimaju sve korake kako bi građanima oduzeli pravo na društveni život ukoliko ne prihvrate nametnuto cijepljenje protiv COVID-19 za koje u ovom trenutku brojni stučnjaci tvrde da je najsmrtonosnije cjepivo do sada, a ljudi su primorani nositi potvrde o statusu cijepljenja. Mainstream mediji prešućuju istinu i ne istražuju stvaran broj umrlih od posljedica cjepiva kao ni ukupan broj teških nuspojava s trajnim posljedicama invalidnosti i nesposobnosti. Jednako tako i zdravstvene vlasti skrivaju ove podatke od javnosti. Sva ‘cjepiva’ koja su u primjeni protiv COVID-19 imaju uvjetno odobrenje i ona su u 3. eksperimentalnoj fazi koja je još uvijek u tijeku. Uostalom, to je svojevremeno javno objavila i Svjetska zdravstvena organizacija: cjepiva protiv COVID-19 jesu eksperimentalna, a eksperiment traje do 2024. 

Thomas Renz, odvjetnik u saveznoj američkoj državi Ohio bio je jedan od nekoliko govornika na konferenciji koja je prošlog vikenda održana u Anaheimu u Kaliforniji gdje je najavio da će uz pomoć udruženja „America’s Frontline Doctors“ podnijeti saveznu tužbu u Alabami na temelju „izjave pod zakletvom, uz prijetnju krivokletstvom“ navodnog zviždača koji tvrdi da ima znanje o zataškavanju prijavljenih smrtnih slučajeva američkom sustavu VAERS za praćenje neželjnih posljedica cjepiva kojim upravlja Centar za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC). Zviždač naime tvrdi da postoji najmanje 45.000 prijavljenih smrtnih slučajeva koji su se svi dogodili u roku od 3 dana nakon cijepljenja protiv COVID-19.  

A prema novijim objavljenim podatcima sustava VAERS, do 9. srpnja 2021. registrirano je 10.991 smrtnih slučajeva i više od 2 milijuna ‘cjepnih ozljeda’ odnosno nuspojava. Ujedinjeno Kraljevstvo je prema objavljenim podatcima do 7. srpnja 2021. imalo 1470 smrtnih slučajeva i više od milijun ‘cjepnih ozljeda (MHRA YellowCard Scheme). Europska unija/EEA i Švicarska do 17. srpnja 2021. imaju registrirano 18.928 smrtnih slučajeva i više od 1,8 milijuna štetnih nuspojava (EudraVigilance Database). UKUPNO je do sada samo u SAD-u/EU-EEA/UK zabilježeno 31.389 smrtnih slučajeva i gotovo 5 milijuna štetnih nuspojava/’cjepnih ozljeda“ (prof. emeritus Michel Chosudovsky).

Izvor:

  1. NAROD: „Što se događa na Islandu? Cijepljenost 70 %, a COVID-19 se strelovito širi“ 26. 7. 2021., https://narod.hr
  2. REPORT24: „Gibraltar: 100 % Vaccinated-Corona Incidence is Going Throught the Roof“ 26. 7. 2021., https://report24.news
  3. Report24: „Drama in the Seychelles: Coronanumbers are exploding – especially among vaccinate people“ 6. 5. 2021.; https://report24.news
  4. BBC News: „COVID: Why has Seychelles seen rising case number?“ 20/21. 5. 2021. www.bbc.com/news/
  5. The Daily Expose: „5,522 people have died within 28 days of having a COVID-19 Vaccine in Scotland according to Public Health Scotland,“ https://dailyexpose.co.uk
  6. „Canadian Doctor: 62 % of Patients Vaccinated for COVID Have Permanent Heart Damage“ 14. 7. 2021.; www.algora.com
  7. „Attorney Files Lawsuit Against CDC Based on ‘Sworn Declaration’ from Whistleblower Claiming 45,000 Deaths are Reported to VAERS – All Within 3 Days of COVID-19 Shots“ 19. 7. 2021.; Health Impact News
  8. „mRNA Vaccine Inventor Uncovers COVID Surge in Mostly Vaccinated Individuals“ 19. 7. 2021.; https://blogs.mercola.com

Rodjena Marija Kuhar, dr. vet. med.

Povezane objave

Englezi će Hrvatima zatvarati vodu!

HF

Izabrani novi članovi Akademije

HF

Osposobljavajmo i proizvođače tvorevina

HF

Aronija

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više