Hrvatski Fokus
Hrvatska

Pelješki Most branitelja Hrvatske

Naziv Pelješki most je opće prihvaćen konsenzusom

 

U ovo doba odraza istine na iskrivljenom ogledalu, koja predstavlja tobože stvarnost, onaj tko na nju pristaje je sadist, a na kraju će postati žrtva mazokizma slučajno izabranih uvlakača predanih strastima svoje lagode što graniči s opasnim dragovoljnim pristankom na škakljanje po tabanima do zastoja u radu srca.

Sve istine o kriminalnim aferama u Ini, Agrokoru, brodogradnji, HEP-u upravo prolaze kroz fazu predstave u cirkusu života, koji gledamo na tom ”veselom” medijskom monitoru iz kojega bi uskoro mogle izroniti slike strave u ovoj ulici tužnih vrba generirane kvazi korona krizom. Sve štete počinjene “virusom”u privredi, poljoprivredi, a poglavito spasonosnoj kapi turizma na narančastu kapaljku, mogle bi zaspale probuditi a budne osvijestiti u zdravi razum, koji im poželjno ograničene vođe u ”novo-bolje” spočitavaju. Zarobljeni u transformaciju u koju su ušli izašavši iz EU-ropskih ureda Plenković, Milanović, Kolinda i društvo očito nisu smjeli moći (naoko sposobni) podići Hrvatsku im hraniteljicu u čudo, jer su je konstantno siromašili i Milanović je toga svjestan stao laganini, za svaki slučaj, uz Narod svjestan da će prije nego kasnije slijediti otrežnjenje a tada se bolje naći na strani pobjednika, koji će sve platiti ako opstane. A hoće!

Što s tim ima tobožnja pandemija postojećeg ”virusa”? Pa ima, u svim ponuđenim istinama o svojoj nepoznanici, Logiku, koja je ključ oslobađanja od nametnutog procesa vođenja svih nas, izuzev njih nula-tri u ekonomsko, do duše kažu moderno ropstvo. Tome u prilog dovoljno je priložiti činjenicu što smo od visoko pozicioniranih stožeraša i propovjednika, njima slobodne im EU-ropske, kako će u takvoj Europi bez granica, kojih kao nema, biti moguće prolaziti između europskih država s Covid 19 putovnicom. Europa bez granica, putovnice kojih nema, sloboda koje ima samo za odabrane, u istini iskrivljenog ogledala daje šansu onima što bi glumili bogove da u zbilji osjete gnjev jer djeluju u službi sotone.

Sutra bi se, osim vodstva, sve snage prisile lako mogle okrenuti protiv njih koji su vraćanjem granica i putovnica poništili sve čime su naivne, a samožive i emocionalnom inteligencijom siromašne, teškom jednostranom propagandom, uvukli u tvorevinu, koja će se pod tom njihovom dirigentskom palicom pomalo ili raspasti ili mjesto unije postati zajednica. Da, da… Europska unija.

Evo im nudim pakt, koji bi mogao rezultirati nagodbom o nenapadanju jači i od njihove trenutno uznapredovale agresije u nepoštivanju ljudskih prava kroz podjele jer one bi se mogle razbiti od glavu upravo Glavi. Sve što su o glavnom argumentu za ulazak u EU-ropsku napravili, kao krava kad prospe iz kante mlijeko, jednim potezom su poništili i u tim novim okolnostima traže od nas pokornost. Možete je tražiti. Znate dobro do koje granice su neki od nas (za sad od preko 50 %) spremni ići. Jeste li zbilja pripravni likvidirati upozoreni kako razvidno ucjenjujete. Gospodstvo i velmože lako je ovce voditi na klanje, vukove malo teže. Usput oni su od Boga zaštićena još uvijek živa vrsta, koja bi i mrtva cijepljena uzalud molila za vaše spasenje.

Pomagao sam zarad spasa hrvatskog ponosa Dubrovnika staviti na pravo mjesto i Sanadera i Karamarka i Milanovića, dobro vodim računa i o Kolindi i Burić-Pejčinović i Šuici da mi ne spočitaju muški šovinizam. Iako sam protiv spolnih kvota u politici, ta svi znaju da uvijek dajem prednost ženama. Tko bi bio rekao Velika im Britanija, tko bi rekao Poljska i Madžarska. Tko s đavlom tikve sadi morat će donositi ozbiljnije odluke ili letjeti u egzotične destinacije otočkih poreznih, kažu, rajeva. Ma i tamo ima puno otrovnih beštija. Zorane Milanoviću ne znam pod kojim utjecajem i od čega se preobraćuješ. ali pazi, ako na sve to friško farbano povratiš u Gružu bi ti rekli “Džabe si krečio”. Želiš li doći u pravo društvo vodi računa. Bevanda nikad neće doći pred stol enologa… stručnih poznavatelja vina.

Vrijeme samo što nije i spremni i spremljeni su se malo ofucali jer slijedi doba ”Za Dom” s odgovorom ”U boj”, još uvijek, za sada oštrim perom i britkom riječju. Pa tko lakirane cipele nosi molit će za Boga za par opanaka ili barem ”adidaski”, onih njemačkih, kao iz 1991. Kad Njemačka nije bila pod onima koji su danas, ali i to bude jednom da je bilo trenutno. Pariz je u Francuskoj na ulicama. Da točno ovdje, oni koji znaju dobro što pišem slušati, ne slučajno nastavim. Ako već poruke šaljem… Generale Ante naš Gotovina, “slučajno” nekad, kad dobro zboriš, branitelji, a i suborci?!? te naivno stave na facebook pred sud korona stožeru što Te onda udav pravilima dere. Lijepi glas o jedinstvu Hrvatske nestane pretvoren tek u jeku. Što se tiče Tvoga prijedloga za ime Pelješkom mostu. Generale ”Libertas” znači i sve i ništa (ima to izrečeno u filmu “Kraljevstvo nebesko”)… Na žalost najkonkretnije su ga iskoristili slobodni zidari otevši sebi to ime, kojemu se u Dubrovniku trudim vratiti istinsko značenje. Naziv Pelješki most je opće prihvaćen konsenzusom. A kako je Generalu toliko jako mila Hrvatska onda neka razmisli o njenoj Slobodi!!!

P.S. Jedino kako bi se još mogao zvati Pelješki most, a to nisam htio reći medijima, koji su me pitali, evo to pri put sad pišem je ”Most branitelja Hrvatske”

Marko Mujan, mag. pol.

Povezane objave

Nije li se Škoro umorio!?

hrvatski-fokus

Konačno Hrvati ne će biti stranci u Hrvatskoj

HF

Stradanja Hrvata na području duvanjske krajine, Hercegovine, Bosne i Dalmacije

HF

Milanović se vratio svom starom ponašanju

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više