Hrvatski Fokus
Hrvatska

Nastavlja se geopolitička igra protiv Hrvatske

Manolić je u Den Haagu govorio protiv Herceg-Bosne

 

Napad je najbolja obrana. Hrvatska se ne smije braniti, nego napasti – UN! HAZU i Kaptol (HBK-Hrvatska Biskupska Konferencija) mora „iz svog dvorišta“. U politiku, kao tužitelj. Ako bi ovo sud odbio, da je Hrvatima dozvoljeno izabrati svoju vlast, ovo bi morali slušati, i na UN-u. Čudi me što Davor Domazet-Lošo „hladnokrvno“ kaže kako je ovu optužnicu protiv hrvatskih generala iz operacije Bljesak, Sarajevo, samo, preuzelo od Banja Luke. Zar to nije antihrvatska neprincipijelna koalicija protiv Hrvata? Ako su to geopolitičke igre, zar to nije za UN? Zar tu geopolitičku igru ne igra UN? Dok se donosi zakon o zabrani negiranja srpskog genocida nad muslimanima u BiH, Srbi i muslimani u BiH saveznici protiv Hrvata. I dok se Hrvatskoj zabranjuje pomagati Hrvate u BiH, Erdoğan (Turska), uz pomoć zaštićenih svjedoka (Josip Manolić, na suđenju Herceg Bosni u Haagu) obnavlja Otomansko carstvo na Balkanu. A Rusija preko Srba, opet izlazi na toplo more. Prema tomu, tu postoje čvrsti pravno-materijalni dokazi da su Hrvati žrtva i UN-a.

Hrvatska može dokazati na sudu pravde u Den Haagu da se nad Hrvatima vrši genocid, još od 1945. na Bleiburgu. Tu treba poći od slučaja grofa Nikolaja Tolstoja, preko Tite, ubijanja hrvatskih disidenata (Bruno Bušić) na Zapadu, suđenja iza zatvorenih vrata sa napisanom presudom prije suđenja, manipulacijom rezolucije UN-a. I na koncu, tajnog svjedočenja Stjepana Mesića u Hagu. Sve to, sa hipotekom lažne NDH. Nema sumnje, da Hrvatska može lako dokazati, da je i ova optužnica iz BiH na suđenje Alojziju Stepincu Herceg Bosni, te nastavak suđenja Bleiburga. Kada je to geopolitička igra Hrvatska lako može dokazati da je izlazak Srbije (Turske) na crtu: Karlobag-Karlovac-Virovitica interes Zapada! Hrvatska lako može dokazati da je Zapadni Balkan (prostor bivše države Jugoslavije) klaonica Zapada, u kojoj su žrtve samo Hrvati. Baš suprotnost onoj „muslimani jedina žrtva“.

Pa pođimo redom. Od grofa Tolstoja (kojega sam se tek sada sjetio). Radi nastojanja kompletiranja seta laži i manipulacija na štetu Hrvata, dosta toga ću ponoviti iz mojih prethodnih članaka na ovom portalu. Ovaj put, koristeći slučaj grofa Tolstoja i izjavu Davida Goldmana: „u Jasenovcu slike iz Treblinke“, kao neHrvata svjedoka istine. Grof Tolstoj je u medijima pisao o velikom zločinu nad Hrvatima na Bleiburgu 1945. Pa dospio na sud! I taj sud – dobio. A u tom genocidu nad Hrvatima, saveznik Saveznika Tito-lažni Josip Broz. Koji kao nagradu za taj genocid nad Hrvatima dobiva ples sa engleskom kraljicom. Gdje ga ona obasiplje svim mogućim epitetima o njegovim gospodskim manirima. Dakle, Tito nije bio Josip Broz, nego agent Zapada, koji je u Drugom svjetskom ratu Hrvatima podmetnut kao Josip Broz, da bi se lakše mogao izvršiti genocid, te pripremiti novi za 50 godina.

Zato Hrvatska, na UN-u mora pokazati dvije slike iz novina 7dnevno od 10. siječnja 2020. Na tim slikama Josip Broz iz 1928. i Tito iz 1946. A te slike glava iz profila, govore da se ne radi o jednoj osobi. Također, hrvatski veleposlanik na UN-u bi morao citirati Davida Goldmana: „u Jasenovcu slike iz Treblinka, Letonije i Ukrajine“. A Srbi, zbog Jasenovca vrše genocid nad Hrvatima, danas. I danas progone Hrvate iz Vojvodine, kao ustaše. Što je za Treći put, o čemu ćemo još na kraju. Dok proljetos, i muslimanski muftija sa srpskim patrijarhom i sa židovskim rabinom, na komemoraciji u Jasenovcu! Što treba tretirati kao veliku urotu protiv Hrvata. Umjesto istine o genocidu nad Hrvatima na Bleiburgu (što je ratni zločin ravan Auschwitzu i Hirošimi), imamo laž o NDH. U kontekstu propagande te laži o NDH, imamo kukaste križeve, crtanje slova U, skandiranje Za dom na nogometnoj utakmici Hrvatske i Izraela, te ploču na kojoj piše Za dom spremni, na prostoru koje je vlasništvo Ureda Simona Wiesenthala. Uz glorificiranje pisca scenarija igranog filma pamfleta Dara iz Jasenovca.

Za shvatiti opseg i dubinu tih laži i manipulacija, potreban je osvrt na slučaj Rohinge. Prije nekoliko godina, možda u dva-tri dana po nekoliko puta na dan, po nekoliko minuta, znači, svega skupa oko pola sata, „demokratski svijet“ na televiziji gleda kako u Aziji kozjom stazom pješače neki ljudi. No, tu nema mrtvih ni pucanja iz vatrenog oružja. Nakon čega (s pravom) „demokratski svijet“ ustaje u obranu Rohinga. A mitinzi na Gazimestanu, ušću Save u Dunav i u Kninu, pa jogurt revolucije i Vukovar!? Je li to taj svijet gledao i znao što se tu događa? Ne samo znao i gledao, nego izrežirao! U toj izrežiranoj drami (klaonici), UN, kao, hoće zaustaviti eskalaciju nemira u jednoj članici UN-a Jugoslaviji. Pa netko predloži rezolucija UN-a za Jugoslaviju, a Rusija stavlja veto na tu rezoluciju. Jasno, da je to bila, kako kaže Davor Domazet-Lošo – geopolitička igra Zapada i Rusije u korist Velike Srbije. Pune masovnih grobnica Hrvata i ostalih neSrba.  Pa „nesuradnja Hrvatske s Haagom“, „Podjela BiH“, „Europa ne će muslimansku državu u Europi“, „muslimani jedina žrtva“ i na koncu „od hrvatske vojske, samo HOS nije počinio niti jednu žrtvu“, o čemu ćemo poslije koju riječ.

Sada nam je svima jasno da su te krilatice služile, baš stvaranju muslimanske države u BiH, na štetu Hrvata, pretvorbom muslimana u bošnjake (malo slovo, jer za mene to nije nacija). Dakle, da bi se Hrvatska obranila od svih ti laži, treba citirati Davida Goldmana: „Od svih koncentracijskih logora, samo u Jasenovcu forenzika ne može dokazati navedeni broj žrtava“ i „u Jasenovcu slike iz Treblinke, Letonije i Ukrajine“. Treba pitati JUSP ili Josipa Manolića, da on pred javnosti kaže što je on govorio protiv Herceg Bosne u Haagu.

A je li država zakazala? Odgovor na to pitanje treba tražiti u onoj Šeksovoj „Hrvatskom vladaju gremiji iz sjene“ (tako nekako). Pa u ovom slučaju, možemo reći kako država nije zakazala. Nego generali koji su optuženi. Jer su oni trebali biti država. Oni su zakazali, kada su dopustili da se sudi, najprije Mirku Norcu. Pa ostalima, do Tomislava Merčepa i Lore. Jer je suđenje Mirku Norcu, bio početak suđenja državi (Hrvatskoj) u Hrvatskoj. Nisu valjda podlegli „Mesićevoj individualnosti krivnje“. Pa slučaj Lora i Emilio Bungur, i slučaj Hrastov. Sve je to, nastavak suđenja Alojziju Stepincu i Andriji Artukoviću.

I na koncu, nešto o Trećem putu, ostavci Miroslava Škore. Za mene prvi Treći put je HSP. Iako se HSP raspao, neki pravaši, uvijek na (u) Trećem putu. Pa se pitam, je li Miroslav Škoro, samo odradio svoju dionicu (Ivo Sanader: „Ja sam svoju dionicu odradio“)? Dok Hrvati očekuju da će od Trećeg puta dobiti vlast koja ne će ići na komemoraciju u Jasenovac, Srb i u Brezovicu, svaki Treći put tu zakaže. Dakle, ako netko stvarno želi biti protivnik ovom današnjem HDZ-u i „ljevici“, taj mora obećati da će on u Saboru tražiti raskid Račanova u ugovora sa SPC-om (Srpska

pravoslavna crkva) u Zagrebu, taj mora citirati Davida Goldmana: „U Jasenovcu forenzika ne može potvrditi navedeni broj žrtava“i „u Jasenovcu slike iz Treblinke“, morao bi tražiti od Josipa Manolića (dok još može govoriti) da on kaže što je on govorio protiv Herceg Bosne u Haagu, te bi morao politički eksploatirati slučaj grofa Tolstoja. I morao bi braniti hrvatski politički i vojni vrh, znači, i hrvatske generale od optužbi za ratni zločin. Vidite, to je sva mudrost hrvatske državne politike.

Jure Vukić, Tribanj

Povezane objave

AFORIZMI – Informacije i dezinformacije

HF

Junaštvo bez premca u europskoj povijesti

HF

HEP je samo odraz stanja naše države

HF

AFORIZMI – Levanjska Varoš

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više