Hrvatski Fokus
Znanost

Dr. Dan Stock – COVID-19 nikada ne će nestati

Neispravna cjepiva uzrokuju da se imunološki sustav krivo bori protiv virusa

 

Kao odgovor na ovoljetnu epidemiju u okrugu, odbor škole Mt. Vernon sazvao je hitni sastanak 6. kolovoza radi rasprave o propisima o COVID-19 s oko 20 roditelja koji su prisustvovali, a devet ih je govorilo. Jedan od govornika bio je dr. Dan Stock, stanovnik McCordsvillea i liječnik obiteljske medicine posebno obučen za imunologiju i regulaciju upale. On je odboru priložio drive sa studijima o COVIDU. Stock je, pozivajući se na studije financirane od strane NIH-a, rekao da se pokazalo da su maske neučinkovite u zaustavljanju širenja svih respiratornih virusa, uključujući COVID-19.

Stock je nadalje upozorio da COVID-19 nikada ne će nestati, što mediji i političari opetovano obećavaju, rekavši: “Povijest svih respiratornih virusa je takva da cirkuliraju cijele godine čekajući da se imunološki sustav razboli preko zime ili poremeti kao što se nedavno dogodilo zbog ovog cjepiva, a zatim uzrokuju simptomatsku bolest. I tada uzrokuju simptomatsku bolest jer se ne mogu filtrirati, jer imaju rezervoare u životinjama”, nastavio je. “Nitko ne može natjerati ovaj virus da nestane”, rekao je Stock. “CDC je uspio uvjeriti sve da se možemo nositi s ovim kao što smo učinili s malim boginjama, gdje smo mogli natjerati virus da nestane.”

Međutim, objasnio je da boginje nemaju rezervoare u životinjama. “Jedino što su boginje zarazile bili su ljudi. Zato uspijevamo natjerati taj virus da nestane “, nastavio je. “To se ne će dogoditi s ovim ništa više nego s gripom, običnom prehladom, respiratornim sincicijskim virusom, adenovirusnim respiratornim sindromima ili s bilo čime drugim što ima rezervoare u životinjama”, rekao je Stock. “I to ne možete spriječiti cjepivom jer ne čine ono što vi želite”, objasnio je. “I vi možete to ganjati do kraja života sve dok ne prepoznate da vam Centri za kontrolu bolesti i Državni odbor za zdravstvo Indiane daju vrlo loše znanstvene smjernice.”

Nadalje je doveo u pitanje djelotvornost cjepiva protiv COVID-19, rekavši: “I onda se zapitajte, zašto cjepivo koje je navodno tako učinkovito ima izbijanje sredinom ljeta kada respiratorni virusni sindromi to ne čine?” Stock je to pripisao pojačavanju virusa posredovanim antitijelima, što je stanje koje se javlja kada cjepiva “rade suprotno”. Izjavio je da se to dogodilo tijekom svake studije o koronavirusu koja se radila na životinjama na koronavirusima od izbijanja SARS-a.

I 2014. godine cijepljene osobe prenosile su zauške necijepljenim osobama

Prema Stocku, neispravna cjepiva uzrokuju „imunološki sustav da se krivo bori protiv virusa, što rezultira gore nego što bi bilo s izvornom infekcijom“. Osim toga, Stock je istaknuo kako cjepiva u najboljem slučaju ne zaustavljaju širenje virusa, već samo umanjuju simptome.

“Također biste trebali znati da nijedno cjepivo, čak i ono koje podržavam i koje bih dao sebi i svojoj djeci, nikada ne zaustavlja infekciju”, naveo je Stock navodeći slučaj 2014. godine kada su cijepljene osobe zauške prenosile necijepljenim osobama.“ “Stoga nema razloga tretirati bilo koju cijepljenu osobu drugačije od bilo koje necijepljene osobe”, primijetio je. “Politike kojima se vodite potpuno su kontradiktorne”, rekao je obraćajući se školskom odboru. “Ne krivim ovaj odbor zbog toga jer znam da niste znanstvenici i smatrali ste da je razumno slušati CDC, NIH i Državni odbor za zdravstvo Indiane.” “No, ohrabrio bih vas da umjesto toga poslušate ljude ovdje u ovoj publici i pročitate što se nalazi na tom driveu”, zaključio je Stock.

Također je rekao da je spreman svjedočiti na sudu ako bude potrebno, bilo kad i bilo gdje, u slučaju bilo kakve tužbe protiv odluke odbora.

Stockov odvažni govor dočekan je s pljeskom, a video snimke su kružile raznim platformama društvenih medija. Prema The Daily Reporteru, odbor je odlučio pregledati zdravstvene protokole u svjetlu Stockovih upozorenja i povratnih informacija od drugih roditelja. Školski odbor škole Mt. Vernon planira se ponovno sastati 16. kolovoza kako bi dovršili svoj plan.

http://hrvatskikrsnizavjet.com/dr-dan-stock-hrabri-lijecnik-i-odgovorni-roditelj/

Povezane objave

Od srednjovjekovne Europe kompozitnih država do koncepta nacionalnih država XIX. stoljeća

hrvatski-fokus

Pfizer traži od suda da odbaci tužbu zviždača jer je vlada bila svjesna prijevare

hrvatski-fokus

PODIVLJALE CIJENE ENERGENATA – Divljanje cijena električne struje i prirodnog plina nije slučajno – to je unaprijed planirano

hrvatski-fokus

Globalisti namjeravaju odrediti digitalne osobne iskaznice. Evo kako možete uzvratiti

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više