Hrvatski Fokus
Aktualno

Kriminal koji su Dalićka, Plenković i Grupa Borg radili…

Martina Dalić Andreju Plenkoviću: Ako padam ja, padaš i ti!

 

Kako vam je poznato, Plenković je prijavljen za osnovanu sumnju za najteža kaznena djela. Plenković osim afere Agrokor ima i nekoliko značajnih afera među kojima je i afera SMS. Ponovio bih činjenicu koliko je u javnosti poznato a i meni ja sam prvi službeno prijavio DORH-u moguće protupravne radnje vezane uz, kako ce se kasnije vidjeti, SMS aferu. Nakon što sam došao do dokumentacije vezane uz SMS-e krajem 2017. godine i vidio njezin sadržaj, iz razloga šokantnih dokaza nisam to distribuirao već sam to stavio sa strane da vidim što će se dalje događati.

U javnosti je izasla 9. 5. 2018. godine „Hotmail“ afera i kada sam vidio sav taj kriminal koji su Dalićka, Plenković i Grupa Borg radili, poslao sam s popratnim pismom dokumentaciju mojim odvjetnicima s molbom da to prijave DORH-u. Kako se ništa nije događalo zamolio sam gospodina Ivana Zvonimira Čička, budući na njegovu funkciju u HHO-u da vidi što se s tim događa. Nakon njegove intervencije u DORH-u ubrzo je dokumentacija bila objavljena u medijima. Sad ponovno nekoliko dana kasnije u Jutarnjem listu od 11. 5. 2018. je osvanula izjava ravnatelja SOA-e Daniela Markića da će se SOA baviti i analizom navodnih SMS-ova između predsjednika Vlade Plenkovića i tadašnje potpredsjednice Vlade RH Martine Dalić i Ivana Crnjca.

Naknadno je u svojoj izjavi nekoliko dana kasnije ravnatelj SOA-e Markić izjavio kako su provjerili SMS korespondenciju i da su utvrdili da je Ivica Todorić falsificirao tu dokumentaciju. I sada sam ja i dodatno falsifikator sve pod tepih i u ladice. Od tog vremena do danas vidite koliko se je novih činjenica i događaja dogodilo vezano na SMS aferu. Ne samo da ja više nisam falsifikator nego imamo nekoliko puta ponovljene izjave jednog od ključnih ljudi u tim događanjima kako je on imao direktnu komunikaciju s Plenkovićem. U međuvremenu je iz istrage nepobitno utvrđeno da je HDZ i u tom slučaju imao paradržavnu strukturu sličnu Borgu koje su Plenkovic i HDZ protuzakonito koristili.

Evo jučer i danas su SMS afere uznemirile građane Hrvatske. Kako to izgleda, pogledajte: https://dnevnik.hr/…/franjo-varga-otkrio-svoju-stranu…

Ivica Todorić, https://www.facebook.com/ivicatodoric.hr

Povezane objave

Bolno sjećanje na 35 hrvatskih mučenika

HF

Četničko protjerivanje Hrvata iz Hrtkovaca

HF

Ivo Banac – “intelektualni lider nove desnice”

HF

Zablude “katoličke” teologinje Tine Beattie

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više