Hrvatski Fokus
Kolumne

Australci nasilno odvajaju djecu i cijepe ih na stadionima

Globalizacijski fašizam na australski način

 

U Australiji djecu cijepe na stadionu bez prisustva roditelja. “24 tisuće djece bit će cijepljeno na stadionu tijekom sljedećeg tjedna, rekao je 17. kolovoza stanovnicima Australije Brad Hazzard, ministar zdravlja i medicinskih istraživanja države Novi Južni Wales, izvještava The Daily Expose. Cijepljenje će se obaviti na jednom od olimpijskih stadiona Sydneya. Roditeljima neće biti dopušten ući ulazak. Red i mir na stadionu održavati će mladi policajci. Djecu će pred ulazom stadiona dočekati australska vojska kako bi ih uvela unutra. To je preko Twittera 17. kolovoza objavilo australsko Ministarstvo obrane. Na stadionu djeci će se obratiti premijerka Novog Južnog Walesa Gladys Berejiklian. Ona će im ZAHVALITI na sudjelovanju u cijepljenju. Tada će ih cijepiti. Zapravo, djecu će NASILNO odvojiti od roditelja i nešto im ubrizgati. Oni koji se usprotive, prema Red Stateu, “dobiti će visoke kazne i izgubiti socijalne naknade”.

Tijekom cijepljenja, troje djece izgubilo je svijest, a dvoje završilo u komi. Što se tiče strogosti mjera u Novom Južnom Walesu, kazneni progon od strane policije (ili oružanih snaga) te novčane kazne do pet tisuća dolara čekaju one koji se usude prekršiti kućnu karantenu, lažu zadužene za praćenje kontakata, ako se udalje od kuće bez dozvole više od 5 km ili izađu bez fizičkih vježbi.

Zašto se uvode mjere koje su bez presedana te provodi eksperimente na djeci? Naime, od ožujka 2020. godine, u Novom Južnom Walesu s 8,16 milijuna stanovnika, obavljeno je 11.122.726 testova na COVID-19, a otkriveno svega 14.227 pozitivnih slučajeva!

Trenutno je 7.338 “aktivnih“ slučajeva ili 0,08% populacije. U posljednjih 18 mjeseci registrirano je tek 113 smrtnih slučajeva, a to je samo 0,001% populacije. Manje nego kod sezonske gripe!”

Sladoljev Srećko, https://www.facebook.com/sladoljev.srecko

Povezane objave

Kako zaštititi žene od zaštitnika žena?

HF

Ptičji svijet u Gradu Dubrovniku

hrvatski-fokus

Zašto ne idem u Knin na proslavu “Oluje”?

hrvatski-fokus

Šokantna izjava Andreja Plenkovića

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više