Hrvatski Fokus
Gledišta

Genocidna tiranija želi uništiti Hrvate 

Kao i 1918. i 1945. i danas 2021. godine, isto sotonsko monstruozno zlo – želi nas genocidno uništiti!  

 

Naravno da se moramo buntovno boriti protiv diktatorski nametnute krune-PLANdemije-tiranije! Našim je životima de facto ugrožena genocidna tiranija koju su naredili “globalni faraoni” – Kabala (CRNA PLEMENITOST – iz njihovog operativnog centra u Londonu, ILLUMINATI 13, KOMITET 300 – “globalni stožer”, Opus dei 1 – prvorazredni vazali; Rockefelleri & Rothschildsi), a operativno ih provodi njihova sotonska zemaljska vojska; masoni i komunisti! Ono što cijelo čovječanstvo, ne samo hrvatski narod, želi uništiti u naše vrijeme je Sotonin globalni SUPER-KOMUNIZAM! A onda 1848. (kada je izvršena kabalističko-masonska urota; “mađarsku komunističku revoluciju” u Budimpešti nametnuli su zli sotonisti Windsor iz Londona, a, hvala Bogu, spriječila hrvatska junačka vojska na čelu s generalom Josipom Jelačićem.

Zato Windsori iznimno mrze hrvatski narod i preko Karađorđevića i drugih velikosrpskih manijaka i komunističkih jugofila žele potpuno osvetnički ubiti Hrvate, a 1918., i 1945., a danas 2021. godine, isto sotonsko monstruozno zlo – kabala i masonerija – žele nas genocidno uništiti! Zato su, taktički, na neovisnom portalu otporas.com objavljeni prosvjetiteljski tekstove o tome zašto je i u koje svrhe nastao Ustaški pokret u 20. stoljeću. Da ljudi počnu “povezivati ​​niti” prošlosti i sadašnjosti, te početi shvaćati o kakvom je sotonskom zlu riječ kontinuirano više od 170 godina (i više)! A onda je najvažnije da ‘raja’ konačno shvati da ćemo se obraniti i riješiti ovih masonsko-komunističkih “čeljusti” samo ako, uz Božju pomoć, stvorimo suvremeni hrvatski pokret i doista pružimo snažan suvremeni otpor hrvatskoga naroda svim tim sotonskim neprijateljima, okupatorima i uljezi u Hrvatskoj; od “duboke države” do infiltriranih i instaliranih masona, bivših jugoslavenskih komunista, UDBA-e, pripadnika KOS-a…! (otporas.com)

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA mišljenja su autora i ne moraju biti u skladu sa stajalištima Uredništva

Povezane objave

Što je dopušteno Zoranu Milanoviću, nije drugima!

HF

Pozvali ste Hajrudina Hromadžića…

HF

Jugofašisti, javi te se!

HF

Naš hrvatski voluntarizam

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više