Hrvatski Fokus
Gledišta

Hrvatska je pala u Zagrebu na Dan državnosti

Tomašević i Možemo su kukavičje jaje

 

„Demokracija će platiti zato što će pokušati odgovarati svima. Siromasi će htjeti imetak bogatih, a demokracija će im to dati. Mladi će htjeti biti uvažavani kao stari, žene će htjeti biti kao muški, stranci će htjeti prava starosjeditelja. A demokracija će im to dati. Lopovi i prevaranti će htjeti važne državne funkcije. A demokracija će im to dati. A kada lopovi i prevaranti konačno demokratski preuzmu vlast, jer kriminalci i zločinci teže za moći, nastat će gora tiranije nego u vrijeme bilo koje monarhije ili oligarhije“, tvrde da je napisao Sokrat: (470. – 399. prije Krista).

Oni pušu u isti globalistički rog

Parlamentarnim izborima iz 2020. godine Andrej Plenković dobio je vlast sa 17 posto glasova ukupnog biračkog tijela a da bi osigurao većinu u Saboru sklopio je pakt s ubojicama hrvatskog življa, hrvatske dječice. Govorim o političarima u liku Milorada Pupovca i njegove klike, po zanimanju Srbima. Oni niti uvažavaju niti se zauzimaju za srpski narod. Lamataju i laprdaju o njemu i sa njime isključivo za svoje političke probitke.

Godinu poslije, na lokalnim izborima za gradonačelnika grada Zagreba Tomislav Tomašević „pobijedio“ je sa 29 posto a Možemo! za Skupštinu sa 21 posto glasova biračkog tijela. Sandra je zaključila da se radi o dvotrećinskoj većini. Natrag u školicu, šesti razred osnovne. Za dvotrećinsku većinu  bilo bi potrebno recimo 410 tisuća glasova birača. Zbog nakaradnog izbornog zakona 21-29 % Možemo-Tomašević, „dobili“ su izbore, ne zaslužili. Bože, koja mizerija harači Hrvatskom. Boli, i to jako činjenica da su ipak isplivale istine koje su u službi obrane obraza, imenovane huškanjem.

Oba u službi globalističke balege. Prvi, po nalogu Angele Merkel i Ursule von der Leyen za račun EU-a uz koruptivnu potporu duboke države, udbaških i kosovskih agenata a sve zamotano u ikebanu laži, a drugi uz „filantropsku“ Sorosevu pripomoć u službi agende 2030 i agende 2050 osmišljenih i do detalja isplaniranih u velebnim odajama Komiteta 300 i Tomaševićevog Rimskog kluba. Njihove zelene laži i obmane tekle su naizust po svim medijima javnog informiranja pak je RTL direkt u silnoj želji da zaštiti svog štićenika, učinio novinarsko profesionalni gaf tako što je dokumentirano, istinito i očito (vlastovnica za stan iz koje je razvidno da isti nije kupljen na kredit), nazvao fake news.

Do koje mjere se individua ili grupa, u ovom slučaju RTL može moralno i na svaki drugi način srozati, ne zbog ideologije, već zbog novca? Gdje je i postoji li granica ispod koje se ne pristaje na ucjenu i mito? U ovom slučaju granica je samo interes i džep Emila Tedeschija. Oni iz Faktografa potrošili su tipkovnicu ne bi li uvjerili naciju kako imenovani nema nikakve veze sa T. Tomaševićem. Jad i bijeda od portala.

Hrvatska se prodaje na europskoj i svjetskoj burzi za siću od oko milijardu kuna. Toliko su za svoje protudržavne radnje bili plaćeni 21-29 % Možemo-Tomašević. Batrgali se, migoljili i uz pomoć već navedenih medija branili se mantranjem o projektima dobivenim na javnim natječajima. Uglavnom se radi o projektima za ispiranje mozga, za edukaciju sumnjivog sadržaja, za otimanje, prodavanje i prostituiranje naše djece, za dovođenje emigranata u Zagreb, za semafore s piktogramom siluete sa suknjicom iako 90 % lezbijka nosi hlače. To se zove političko prenemaganje.

LGBTQi + zajednice i demografija

Portal greeneuropeanjournal.eu (Green European Journal) od 25. veljače 2021. donosi naslov: „Borba protiv netrpeljivosti: Budućnost Feminizma i LGBTQi+ zajednice“ pak dalje u tekstu kaže: „…međunarodna reakcija koja demonizira ‘rodnu ideologiju’ i slavi ‘obiteljske vrijednosti’ je kod progresivnih partija širom svijeta izazvala odlučnost“.

Odlučnost, za što točno? Za negaciju obiteljskih vrijednosti i obiteljskog zajedništva, za diskriminaciju djece, za eutanaziju starih i nemoćnih covid cjepivima. Sve to treba zatrti radi promoviranja „rodne ideologije“. Svakodnevno servirana u medijskom prostoru kao začin za dobar i zdrav život, nije ništa drugo do li laž koja izražava interes vladajuće oligarhije nastala prije 50-ak godina s ciljem reduciranja čovječanstva za barem 50 %. Jer: par ženske ili par muške čeljadi po zakonima prirode ne mogu imati djece, kaj ne? Računica je jednostavna: 100 tisuća lezbijskih ili gay parova je najmanje 100 tisuća nerođene dječice. Kada priznamo i usvojimo stvarnost ne će biti teško razumjet zašto se o demografiji ne govori. Nema se o čemu.

No, kako je država prema izjavi T. Tomaševića vlasnik djece, ona će ih dijeliti ili mamama ili tatama kao plišane medvjediće za rođendane ili recimo, pod bor. Time će se četiri godine baviti 21-25 % Možemo-Tomašević. Broj 1 na listićima za gradonačelnika Zagreba uglavnom su zaokružili već spomenute LGBT zajednice i oni koji glavu na ramenima nose zbog šešira. Tužno je, što LGBT zajednica živi u mjehuru od sapunice ne razumijevajući da su ipak samo oružje u „rukama“ malih crva u hranidbenom lancu velikih orlova. Oni su samo zastava s kojom se maše ako je prigoda.

Od kuda Vam pravo, Predsjedniče!

Paravan Rimskog kluba i Komiteta 300 za kontrolu čovječanstva na svim razinama krije se iza „zelenih“ i njihovih tzv. „akcija“. „Zelenilo“ je kamuflaža za govna različite konzistencije. Od proljeva do brabonjaka. To je „ideologija“ 21-29 % Možemo-Tomašević silno potpomognuta međunarodnim politikama a odobrena i branjena u Hrvatskoj od Predsjednika Republike preko predsjednika Vlade i prevladavajućih medija do petparačkih portala. Ne smijemo zaboraviti potporu gradonačelnika nekih europskih gradova. I onda,  tko drugi do li Sandra ima jebeno petlje reći kako „Škoro nije uspio mobilizirati biračko tijelo“ (izvor: nacional.hr 30. 5. 2021.). Sandra, draga, u čijem bi analnom otvoru završili Možemo sa svojim privjescima i T. Tomašević da niste oko sebe imali političku mašineriju po uzoru na onu Joea Bidena, zagovaratelja novog svjetskog poretka. Izbori u SAD-u su pokradeni jednako kao što su i u Hrvatskoj kako na parlamentarnim, tako i na lokalnim izborima. Pokradeni! 21-29 % Možemo-Tomašević projekt Open Society Fondations, dobro nam znanog osnivača G. Sorosa, naprosto su prazna ambalaža za pohranu ružnih zamisli i opakih planova. Zlo se utkalo u njihova energetska polja a ružnoća se zrcali se njihovim licima. Oni su naprosto ružni. Marionete u rukama velikih diktatora. Bez časti, poštenja, skrupula, domoljublja, ljubavi za Čovjeka. Ljudske vrednote koje ako smo čvrsto ukorijenjeni u obitelji nosimo od kuće i umjesto osmijeha hijene i prijeteći stisnutih pesti, ljudima pristupamo otvorena srca bez etikete sa cijenom. I nije važan OSF i Tin Gazivoda jer oni su tek mali urarski kotačići preciznog mehanizma koji pomiče kazaljke ka nestajanju svega što nam je poznato. Dolaze neka druga, teška vremena. Dolaskom na vlast 21-29% Možemo-Tomašević Hrvatska nestaje.

Tko želi ukinuti čovječanstvo i zašto

Godine 1974. objavljena je knjiga „Čovječanstvo na raskršću – Drugi izvještaj Rimskoga kluba“, autora Mihajla Mesarovića koji je između inog i UNESCO-ov znanstveni savjetnik za globalne promjene, te Eduarda Pestela (Eduard Kurt Christian Pestel) čovjeka zanimljivog političkog djelovanja u Njemačkoj ali i član NATO-ovog odbora za znanost. Oba su članovi Rimskog kluba. Komentar u knjizi napisali su osnivači tog istog kluba Auerlio Peccei i Alexander King pozdravljajući promišljanja i napore za ostvarenje zacrtanog cilja: Nicholas Rockefeller “Konačan cilj je da u sve ljude svijeta ugradimo čipove i da ti čipovi sadrže informacije o njegovom (njihovom) novcu i o svemu ostalom. I onda ako itko bude htio da se buni protiv onoga što radimo ili da nam se suprotstavi, samo mu isključimo čip.” (izvor: 2012-transformacijasvijesti.com 6. ožujak 2020. na žalost, video je skinut)

Spomenula sam je iz dva razloga: citat Alana Gregga Rockefellerovog čovjeka, kojim započinje prvo poglavlje knjige „Svijet boluje od raka, a taj rak je čovjek“ i dakako, sadržaj koji pak bez ustručavanja i vrlo promišljeno govori o organskom razvoju čovječanstva odnosno o projektu nestajanja većine tog istog.

Nepobitno je, da je uvođenje korona virusa, zastrašivanje, nošenje brnjica za koje je WHO ipak ustvrdio da nisu od „pomoći“ ali i priznao da su testovi zapravo prijevara, uvođenje represivnih mjera, raznih zabrana na n-tu, kršenje ljudskih prava na svim razinama (ta ljudska prava nisu u ingerenciji 21-29 % Možemo-Tomašević), proglašavanje nepostojeće pandemije i dakako cijepljenje pri kojem su poharali staračke domove i eutanazirali stare i nemoćne, najava nove opake boleštine ali i glad globalističkih razmjera, dio monstruoznog plana Rimskog kluba, Komiteta 300 i ostalu psihopatološku bagru. Upravo 21-29 % Možemo-Tomašević „uzdignute glave“ sudjeluju u realizaciji davno planiranih i iskrojenih agendi 2020 (ovu savladavamo), 2030. i 2050. Sve navedeno i puno, puno više od toga javno je dostupno.

Uvalili su nam neoliberalizam a s njim i pomanjkanje vremena za učenje i informiranost. Smišljeno nas cijede i iznuruju oduzimajući nam naše slobodno vrijeme. Trud nije izostao. Lišeni smo razmišljanja. Misaoni procesi su odumrli. Prikopčani na internet i pametne telefone izgubili smo sebe a onda i sve ono što je direktno i indirektno vezana na nas. Posljedično, postali smo rezignirani. Pun kofer nam je posla, obitelji i onih koji od nas očekuju. Postali smo Njihovo vlasništvo, beživotni, otuđeni od samih sebe. Mi danas naprosto ne znamo tko smo. Jedan dan, tjedan, mjesec, godina sveli su se na likam, pratim, status, balck fridey, modu; visoku, nisku, sa placa, sa Jakuševca, na rasprodaji. Pročitali smo osim SMS poruka i statusa, ništa. Umjesto sebe i svijeta oko sebe pratimo svjetske i domaće celebrity likove. Za njihovim smo stolom u njihovim garderobnim ormarima u krevetima. Tko, s kim zašto i do kada. Ne želimo se baviti politikom ali ona se bavi nama. Bili smo i ostali politički nepismen narod.

Lex Zagreb i što će nam država

Hrvatska je na Dan državnosti isporučena Naručiteljima. „Dubinske“ i svake druge financijske analize od nalogodavaca, kreću sa novim gradonačelnikom. Upravo se piše lex Zagreb. Pa, G. Soros, čestitam, upravo ste postali vlasnikom Zagreba i Hrvatske. Što niste mogli kupiti od Franje Tuđmana to ste gratis dobili od 21-29 % Možemo-Tomašević. Sada možete mirne duše i krepnuti. Cilj je ostvaren.

Slučajna država. Ne, to nije izjava Predsjednika RH već novinarska „bravura“ izvučene iz konteksta. Međutim, Hrvatska jest slučajna država. Na 14. izvanrednom kongresu SKJ u siječnju ’90. spletom okolnosti otpočelo je na zadovoljstvo Tuđmana i Hrvata iz dijaspore otimanje Hrvatske iz šapa Jugoslavije i stvaranje samostalne države. Slijed događaja manje-više svima je znan. Međutim, izgleda kako su gospodi Tuđman, dijaspora i možda 500-injak onih koji su istinski odlučili bez razmišljanja dati svoje živote za Nju željeli slobodnu, samostalnu i suverenu Hrvatsku. Sve ostalo je laž.

Trideset godina „samostalne“ povijesti pokazalo je i dokazalo sveprisutnu ideologiju „crvenih“ koju službena politika (nešto više o tome zacijelo zna Teodor Celakoski ključni strateg Možemo!) provodi na teritoriju Hrvatske. Dok je A. Plenković glavom u Bruxellesu, Mate Granić promovira suvremeni suverenizam što u prijevodu znači globalizam jer mu je neugodno izravno govoriti o nestanku suvereniteta, Ivo Josipović i Vesna Teršelić (Documenta) petokolonaši, Žarko Puhovski (prokazao hrvatsku inteligenciju 1971., proljećare ali hrvatske generale u Haagu) Vesna i Zoran Pusić te sva sila jugonostalgičara i komunistički orijentiranih. Naravno na ovu hrpu treba dodati i sve ono što sadrži 21-29 % Možemo-Tomašević s fus notom: oni su belosvetski „crveni“ puno većih apetita od  prostora Juge pak su u službi EU-a i globalističke oligarhije.

Slučajni predsjednik slučajne države

Predsjednik RH iz Varaždina “…pokušava prokazati kao izdajnike Hrvatske”, istaknuvši kako nisu “oni zbrisali iz Hrvatske ’91. godine”, misleći pri tom na Možemo i Škoru. Da, točno, Milanoviću. Sandra i Tomislav nisu ’91. zbrisali iz jednostavnog razloga što su bili osnovnoškolci (Sandra 12; Tomislav 9; Dolenec 13 godina), ali ste zato Vi i vaš pajdo A. Plenković čučali ili na Zrinjevcu ismijavajući Tuđmana, ili se klatarili po Europi uz kroasane (croissant) i pivo. Vi svakako imate najmanje pravo govoriti o ’91. i tko je gdje i zašto bio. A što se tiče Škore, čovjek je ’89. godine otišao trbuhom za kruhom i zaradio ga dok ste Vi i premijer svoj kruh i to bijeli, dobili, ne zaradili, serviran uz srebrne žličice. I da, u povjerenju, u Hrvatskoj vlada siromašno, puno je gladnih ljudi koji dnevni obrok traže u kantama za otpatke ili u najboljem slučaju u redovima ispred pučkih kuhinja. Sit gladnom ne vjeruje.

U istom tekstu: “Oprezno s takvim kvalifikacijama. Puno toga je dopušteno, ali se tu u principu neke ljude pokušava prokazati kao izdajnike Hrvatske, kao strane plaćenike nekakvih milijardera, Židova. Sve su to prljave poruke koje se nalaze malo ispod površine, a ja ih sve čitam i kužim”, rekao je Milanović. (izvor: jutarnji.hr 22. 5. 2021.)

Gospodine Predsjedniče, niste Vi jedini koji zna čitati i koji čita i, nemojte braniti neobranjivo, jer sve te informacije javno su dostupne. Da, oni su uz dopuštenje politike i ne djelovanje službi za nacionalnu sigurnost upravo to, strani plaćenici sa točno određenom zadaćom. Kao što ste u slučaju Kovačevića i Slovenske 9 tvrdili kako je premijer morao znati, tako ste i Vi 2011. do kraja svog premijerskog staža morali znati i znali ste, onda i sada. Po prirodi vašeg posla te i takve informacije dostupne su Vama, jednako kao što su dostupne i sadašnjem predsjedniku Vlade. Uz dužno poštovanje, Vama ne vjerujem ali Cvrtili i te kako.

Da je pozadinska politička scena platforme Možemo pometena, umivena i bez mrlja, ne biste Miroslavu Škori na čelu nacrtali biračku metu za odstrjel. Ostali biste nepristrani bez komentara što i dolikuje predsjedniku koji nije slučajan. Htjeli ste jednim udarcem smlaviti nekoliko muhetina. Spasiti A. Plenkovića i njegov politički tabor iza kojeg vješto krije svoju istinsku političku odrednicu, SDP i Grbina, prijatelja Emila Tedeschija suvlasnika RTL-a i financijaša kampanje 21-29 % Možemo-Tomašević, a zatući Škoru i sve što je navodno desno, što god to značilo. Politika je stvarno kurvetina.

Politička činjenica: Platforma Možemo! i T. Tomašević nisu imali petlje građane upoznati sa modelom promjena. Svoje dirigirane i diktirane zadaće skrivali su ali ne zadugo, kao zmija noge. Frka je, jer ako se kaže odnosno ako se prizna, izvjesno je da građani ne bi ni u ludilu glasali za opciju radikalne ljevice. Ha, Sandra? Što kažete? Ništa, oni će to pokušati provući ispod stola, daske, zavjese, bilo čega što nije odveć vidljivo i dostupno javnosti.

Mali podsjetnik. Propagatori i zaštitnici ljudskih prava. Kakva floskuletina. O kojim to pravima govorimo i čija ljudska prava ta beskičmena politička struktura 21-29 % Možemo-Tomašević i njeni sateliti, štite. Deklaracija o pravima čovjeka i građanina iz 1729. godine ili Opća deklaracija o ljudskim pravima iz 1948. ili ona iz 2009. godine kada je Vlada Republike Hrvatske donijela Odluku o objavi Opće deklaracije o ljudskim pravima u Narodnim novinama.

Sve što 21-29 % Možemo-Tomašević podržavaju i provode u djelo zabranjeno je Deklaracijom o ljudskim pravima: ropstvo (svojim djelovanjem pripremaju Hrvate za služenje okultnoj oligarhiji); provode diskriminaciju nad obitelji i djecom, oduzimaju nerođenima pravo na život (naročito); pravo na slobodu mišljenja i vjeroispovijedi; pravo čovjeka da se slobodno kreće unutar svoje države. Ne prekršena, nego zgažena ljudska prava zbog korona virusa i lažne pandemije. Nisu se usudili s Vladom i stožerašima pregovarati o odlukama koje nisu u skladu sa ljudskim pravima a koje navodno oni zastupaju i za to su odlično plaćeni.

Bili bi u sukobu interesa. Otvoreno društvo plaća za porobljavanje Hrvatske ali i za provođenje tiranije u korona „pandemiji“. Nosili su maske za primjer drugima, osporavali organizirane Festivale slobode, poticali cijepljenje i šutili o ljudskim pravima. Moralne nule. Koje licemjerje!!

Sada je već prilično jasno da se ljudska prava iz „programa“ 21-29 % Možemo-Tomašević svode na ljudska prava za ženska, LGBTQi + prava i feminizam. Čast izuzecima i veliko poštovanje pravim i ostvarenim feministicama. Malo ih je. Njima nije potreban pokret za realizaciju samih sebe. Vaš feminizam pada u vodu kada trebate promijeniti žarulju, uzeti u ruku odvijač, izbušiti rupu u zidu, promijeniti gumu na autu.

Koja su to ženska prava koja zagovarate kroz političku prostituciju? Prava LGBTOi + osoba regulirana su Zakonima RH. Gdje su ljudska prava koja se odnose na obitelj? Od kada je svijeta i vijeka obitelj je stup društva i potka za njegov razvoj. Gay i lezbijski parove jednako tako postoje od pamtivijeka i nisu novitet s kojim se osvaja svijet. Već 15 godina šlepate svoje politike na bedastoćama. Na koji način je LGBTQi + zajednica uvedena u društvo? Predočili ste javnosti plan i program integracije i socijalizacije LGBTQi + zajednica u društvo u cjelini? Niste, jer to je proces i ne svodi se samo na ženske piktograme i ružičastu rasvjetu. Vama LGBTQi+ zajednice kao i ljudska prava služe isključivo kao paravan za postizanje zadanih ciljeva.

Ivana Kekin iz Nove ljevice, zalutala je u vučju jazbinu. Sprema se kaže za Sabor jer Rada Borić želi djelovati u Skupštini. Naravno. Jer jedino tamo u ovoj konstelaciji snaga može gurati infantilne i za Zagreb i Hrvatsku štetne odluke, zakone, projekte. Laku noć Hrvatska. Mala digresija: čime je crvenokosa drugarica Borić zaslužila stan Marije Jurić Zagorke?

Aktualni Savezni ministar unutarnjih poslova Njemačke Horst Lorenz Seehofer, izjavio je na nekoj od TV: „Oni koji odlučuju nisu na izbornim listama a oni koji su na izbornim listama ti ne odlučuju“. Pitanje je: tko je vlast ako nisu oni koji su izabrani? Njihova vlast je minorna i svodi se na vladavinu u domeni prizemnih stvari ali ne i krucijalnih. O „velikim stvarima“ odlučuj, ljudi iz sjene odnosno trinaest najbogatijih obitelji, Komitet 300, Tomaševićev Rimski klub, Trilaterala, Bilderberg etc.

Zamjena teza i okretanje pile naopako

Goran Vojković, novinar indeks.hr i član jednog od hrvatskih thin tankova CEA Centar za javne politike i ekonomske analize, u tekstu od 21. 5. 2021. između inog kaže: „Ako nije u razdoblju analize događaja od prije 80 godina, hrvatska desnica se hvata Tita i nekog titoizma – pri čemu opet zaboravlja da je Tito umro prije više od 40 godina, da ljudi rođeni nakon Tita danas imaju unuke i da Tito sam nije imao neke posebne ideologije do hedonizma, a država mu se raspala u krvavom ratu. Realno, njegovo navođenje izvan povijesnih knjiga je potpuna budalaština“.

Pazi sad, prije četiri godine gospodin koji vozi biciklić zbog produciranja, Sandra, Danijela, Luka, Marija, Rada i sve ono što čuči pod kišobranom platforme Možemo, na trgu žrtava Fašizma u modnom izdanju komunističkog feshion gurua sa plavim kapicama i crvenim maramama, sa razvijenim komunističkim zastavama stajahu Titovi pioniri zazivajući ga pjesmom „druže tito mi ti se kunemo…“, a ista priča ponovila se i ispred HNK. Gospodine Vojkoviću na čemu ste vi? Strano, sintetičko, domaće? Meskalin, moly ili bunika? Nevjerojatno koja količina bezobrazluka u iznošenju notornih idiotarija. Tko to zapravo zaziva Tita?  www.index.hr/vijesti/clanak/hrvatska-nema-desnicu-nego-frustrirane-bezveznjake/2277725.aspx

Indeks.hr i dalje grčevito pokušava dokazati superiornost i istinitost svega što je „ko bajagi“ predstavljeno od  21-29 % Možemo-Tomašević. Uzalud vam trud svirači. Svaki iole pismen i u glavi razložan čovjek zna da su na platnoj listi OSF-a. Ipak je Matija Babić miljenik G. Sorosa. No, kako kod imenovanih ništa nije čisto i transparentno lako je moguće da su promijenili i vlasnika i donatora. Stupidnost tzv novinara sa portala indeks. hr dokazana gotovo na tjednoj bazi, ali i u tekstu pa ako se nekome da baciti oko: https://dubokavoda.com/index-hr-ipak-voli-neke-katolike/

Zašto sam spomenula i razvezla o portalu index.hr? Stoga što je važan čimbenik u svim svinjarijama vezanim za lijevu politiku, cenzure a naročito rabote 21-29 % Možemo-Tomašević budući u ovom kolopletu nekolicine koja se pojavljuje unutar nekoliko civilnih udruga, govori da su na djelu nečista posla. Politička zavrzlama ekstra kalibra. Bog zna koliko su oni duboko zaronili u pekmez pa se sada batrgaju.

Da je Zagreb na početku velike promjene, smatra i predsjednik Zoran Milanović. – To je čak i najveća promjena od svih gradova. Neke od njihovih ideja su eksperimentalne čak i za Kopenhagen, ali izgleda da su našle svoje komunikatore – rekao je i zaključio da je bitno da Možemo! ne postane “mafija i kartel”. (izvor: večernji.hr 1. lipnja 2021.)

Biti eksperimentom bez upozorenja i naznake loše je. Izjava Zorana Milanovića govori više o podlim namjerama platforme Možemo i T. Tomaševića. Njihov program je zapravo, kukavičje jaje. A o mafiji i kartelu, već sada bi mogli štošta reći. No, to drugom prilikom.

Historia est magistra vitae, reče Ciceron. Povijest je dokazala: Hrvati i Hrvatska loši su učenici.

Kao i vazda, izrečeno je isključivo moj stav i moje promišljanje izneseno u skladu s čl. 19. Opće deklaracije o ljudskim pravima.

Silva Čikos, 3. VI. 2021., https://www.logicno.com/politika/hrvatska-je-pala-u-zagrebu-na-dan-drzavnosti.html
Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA mišljenja su autora i ne moraju biti u skladu sa stajalištima Uredništva

Povezane objave

HSP AS nastavlja s lažima i obmanama

HF

Od godine 2000. svi izbori su neregularni

hrvatski-fokus

Izbori za Hrvatski sabor 5. srpnja nisu regularni

HF

NATO se priprema za rat s Rusijom

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više