Hrvatski Fokus
Kolumne

Protutijela isprovocirana cjepivom olakšavaju ulaz virusima u stanice umjesto da ih neutraliziraju!

Upravo zbog ADE fenomena, korona virus i jest izabran i dodatno genetski nadograđen

 

Isprika i priznanje Pfizera da mRNK cjepivo nije ispunilo očekivanja jer, eto, nije zaustavilo (sojeve) korone, obična je laž. Istina je da su baš protutijela isprovocirana cjepivom ODGOVORNA ZA “VALOVE KORONE” (a ne sojevi!), zbog rijetkog ADE fenomena (engl. Antibody Dependent Enhancement, pogledajte na internetu), rijetke imunološke pojave da protutijela rade suprotno – OLAKŠAVAJU ulaz virusima u stanice umjesto da ih neutraliziraju!

O korona ADE fenomenu govorio sam prije početka cijepljenja i predvidio ishod – POGORŠANJE, a ne zaustavljanje PLANdemije. I konačno, upravo zbog ADE fenomena, korona virus i JEST IZABRAN i DODATNO GENETSKI NADOGRAĐEN (“anti-angiotenzin” spikeproteini!) da bi bio NOSITELJ PLAN&MEDIdemije. Jedno je sigurno. Sve će vas stići kazna. Ne ćete se moći sakriti niti iza “srpskog sveta”.

Srećko Sladoljev, https://www.facebook.com/sladoljev.srecko

Povezane objave

Plenkovićeva grčevita bitka za ostanak na vlasti

hrvatski-fokus

Svijet i struje u njemu

hrvatski-fokus

Festival na kojem se najbolje osjećaju velikosrbi

hrvatski-fokus

(Sve)videće oko, najveća stvar na svijetu

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više