Hrvatski Fokus
Hrvatska

Presuda HDZ-u, presuda Hrvatskoj

A zašto se do sada čekalo s presudom?

 

Znate što mi je najsumnjivije u presudi Ivi Sanaderu (HDZ-u)? To što Dalija Orešković kaže kako je današnji HDZ isti onaj iz vremena Ive Sanadera. Pa zašto onda Dalija Orešković nije sudila Ivu Sanadera zbog sukoba interesa? Je li moguće da nikad nije bio u sukobu interesa? Zar nije kopernikanski obrat Ive Sanadera bio u sukobu interesa? Kao i ona Sanje Modrić: „Sanader dolazi iz mog miljea“ i „intervju Davora Butkovića“ (sam sa sobom). Doduše, ovo nije za pravosuđe, ali jest za neki drugi sud. I na koncu, ona bivšeg glavnog državnog odvjetnika Krunislava Olujića: „To je naše HDZ-ovo pravosuđe“.

Jasno, svima njima je bio u interesu kopernikanski obrat i „Butkovićev intervju s Ivom Sanaderom“. A zašto se do sada čekalo s presudom? Čekao se dokumentarni film Hrvoja Klasića? U kojem gledamo slike ubijenih Hrvata u Bjelovaru, koje su ubili Srbi i partizani, kao žrtve NDH! Pa novi „srpski svet“ i Porfirijev kružok u Zagrebu. Sigurno i Bakir Izetbegović trlja ruke zbog ove presude HDZ-u. Ona mu dođe kao as na desetku. Kao potvrda presude UZP-a. Zato opet kažem da je presuda HDZ-u, presuda Hrvatskoj. Jer niti jedna politička stranka u Hrvatskoj, osim HDZ-a nema osuđenog za ratni zločin. Nije SDP osuđen za „agresiju na BiH“, nego Tuđman-HDZ.

I na koncu, pljačka i korupcija! „HDZ-ovo pravosuđe“, baš kako je rekao bivši glavni državni odvjetnik – njihovo („naše“) pravosuđe. Koje sudi HDZ-u. Zato opet kažem da je HDZ na sudu kao NDH!

Jure Vukić, Tribanj

Povezane objave

AFORIZMI – Kad bi homići znali što su porođajne muke

hrvatski-fokus

 AFORIZMI – Nezaboravne političarke

hrvatski-fokus

Etničko čišćenje na istoku Slavonije

HF

Poljaci su se prvi pobunili protiv Nijemaca

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više