Hrvatski Fokus
Najnovije vijesti

Za vrijeme leta preminuo pilot koji se cijepio protiv COVID-a

Već u lipnju ove godine pojavili su se izvještaji da su četiri pilota ‘British Airways’ umrla u vrlo kratkom vremenu

 

Zahvaljujući njemačkom pedagogu i psihologu dr. Rudolfu Hänselu članak o jednom zabrinjavajućem događaju – smrti pilota u avionu za vrijeme leta usprkos cenzuri i blokadi mainstream medija postao je dostupan široj javnosti i to na globalnoj razini.

Krajem srpnja Hrvatski fokus br. 578. od 23. 7. 2021. objavio je tekst pod naslovom: „Masovno obolijevanje cijepljenih protiv COVID-19“ u kojem sam između ostaloga pisala i o zabrinjavajućim iznenadnim smrtnim slučajevima pilota ‘British Airwaysa’ nakon cijepljenja protiv COVID-19. Također je 8. 10. 2021. u Hrvatskom fokusu br. 589. objavljen tekst: „Liječnica američke vojske upozorava na otrovne sastojke u cjepivima protiv COVID-a“ – dr. Theresa Long, potpukovnica, vojna liječnica i stručnjakinja zrakoplovne medicine u svojem pismu upozorila je Pentagon o opasnostima zbog cijepljenja djelatnih vojnih osoba, osobito vojnih pilota protiv COVID-19 budući je jedan pilot preminuo nakon cijepljenja.

Američki televizijski voditelj Stew Peters trenutno intenzivno istražuje zastrašujuću seriju smrti među pilotima. Peters zajedno sa svojom partnericom za razgovore/intervjue, dr. Jane Ruby, zdravstvenom ekonomisticom, stalno prijavljuje nove slučajeve.

Sada se dogodilo ono što je neko vrijeme predviđao: jedan od smrtnih slučajeva pilota dogodio se usred leta. Stravičan događaj. 

Umrli piloti ‘British Airwaysa’

Već u lipnju ove godine pojavili su se izvještaji da su četiri pilota ‘British Airways’ umrla u vrlo kratkom vremenu. Zbog glasovne poruke na Facebooku da su tri pilota ‘British Airwaysa’ iznenada umrla u roku od sedam dana, pojavile su se glasine da su nedugo prije toga bili cijepljeni protiv Covid-19:

„Prva dva pilota bili su 40- i 50-godišnjaci, a treći čovjek, u srednjim tridesetima, bio je vrlo zdrav i nije imao nikakve osnovne bolesti. Primio je drugu injekciju cjepiva i umro je u roku od nekoliko dana, baš kao i druga dvojica pilota,” pisalo je u poruci na Facebooku, u kojoj se navodi da “samo 10 posto pilota može letjeti jer se kaže da je gotovo 90 posto pilota British Airwaysa cijepljeno.“

Glasnogovornik ‘British Airwaysa’ dao je odgovor na kruženje sumnji da su četiri pilota nedavno umrla te da su fotografije muškaraca i knjige sućuti na fotografiji na Twitteru stvarne. Ali da to nema veze s cijepljenjem protiv COVID-a.

No, prijatelj pilota napisao je na ‘twitteru’: “Mislim da su zapravo četiri mlada pilota umrla zbog cijepljenja.“ (Napomena: riječ „Maxine“ u postovima često označava „cjepivo“ jer zvuči vrlo slično, svi znaju na što se misli, ali roboti za cenzuru to ne prepoznaju i stoga ne brišu postove). Mnogi čitatelji nisu baš uvjereni u istinite odgovore ‘British Airwaysa.’

Pilot „Alexander,“ pilot i savjetnik u zrakoplovstvu, doveo je u pitanje vjerodostojnost odgovora na pitanje o smrti četiri pilota koji su brzo umrli nakon cjepiva – nakon što je ‘British Airways’ zatražio cijepljenje posade leta – rekavši da je to čista slučajnost. Piloti svake godine moraju proći temeljit liječnički pregled zbog sigurnosti putnika i stjuardesa. Od određene životne dobi čak bi se morali pregledavati svakih šest mjeseci. Stoga je vrlo malo vjerojatno da su ti savršeno zdravi ljudi, piloti, patili od ozbiljnih bolesti opasnih po život i da im je i dalje bilo dozvoljeno letjeti.

Umrli piloti ‘Delta Airlinesa’

Tri pilota američkog zračnog prijevoznika ‘Delta Airlines’ također su umrli u lipnju 2021. nakon cijepljenja, prema tvrdnji zdravstvene ekonomistice dr. Jane Ruby koja je o tome izvijestila na američkoj televiziji u razgovoru sa Stew Petersom.

Nitko nije dobio pristup medicinskoj dokumentaciji pokojnika. Osim toga, drugi pilot teretnog aviona srušio se na pisti nakon slijetanja u Kanadi. Bolničari su ga morali odnijeti na nosilima, objašnjava ona u objavljenom videozapisu.

Dr. Ruby potom je izjavila kako je dobila pristup dokumentu koji dokazuje da je zrakoplovni prijevoznik platio pilotima ‘United Airlinesa’ za cijepljenje 2000 US dolara, isto kao i ‘Delta Airlines.’

Ovdje se vjerojatno koristila strategija “mrkva ili palica” jer bi neuspjeh/odbijanje cijepljenja moglo rezultirati otpuštanjem.

Umrli piloti ‘JetBlue Airwaysa’

Pilot američkog zračnog prijevoznika ‘JetBlue Airways’ čak je izašao u javnost i objelodanio da je pet pilota zrakoplovne kompanije umrlo između veljače i svibnja ove godine.

Nije poznato jesu li bili cijepljeni. Kompanija ove incidente čuva u tajnosti.

U nekrologu za 31-godišnjeg pilota imenom Benjamin C. Cumberland navedeno je da je umro od karcinoma tj. raka.

No, prema zviždaču ‘JetBlue’, to je malo vjerojatno jer pilot mora ostati ‘na zemlji’ tj. ne smije pilotirati najmanje dvije godine nakon što mu je dijagnosticiran karcinom.

Pilot preminuo za vrijeme leta

Cijepljeni pilot američke zračne kompanije ‘Delta Air Lines’ umro je tijekom leta. „Pilot je iznenada rekao čudne stvari, a zatim umro,“ izjavio je kopilot.

Ovaj slučaj potvrdila su tri različita zviždača, rekla je dr. Jane Ruby u emisiji koju vodi Stew Peters. Zrakoplov je tada morao hitno sletjeti. Pilot je poletio s međunarodne zračne luke u Los Angelesu (Los Angeles International Airport). Nekoliko dana prije leta znalo se da je primio drugu dozu cjepiva protiv COVID-19.

„To ide mnogo dalje nego što ljudi misle,“ rekla je dr. Ruby. Letovi se preusmjeravaju jer piloti imaju bol u prsima. Let je također preusmjeren jer je cijepljeni putnik imao bolove u prsima i nije mogao disati.

Pilot iz Seattlea pronađen je mrtav kod kuće. Dijagnosticirana mu je embolija. Dvije stjuardese iz Atlante također su pronađene mrtve nekoliko dana nakon drugog cijepljenja. A stjuard iz Salt Lake Cityja umro je nakon druge doze COVID cjepiva kompanije Janssen.

Prošlog vikenda ‘Southwest Airlines’ otkazao je više od 1800 letova, što je poremetilo planove putovanja tisuća putnika. Prema riječima glasnogovornika zračnog prijevoznika, letovi su otkazani zbog „vremenskih uvjeta.“

„FAA je priopćila da je otkazivanje (letova) uzrokovano ozbiljnim nedostatkom osoblja na jugozapadu.“

Pilotima se savjetuje da ne lete dva do tri dana nakon cijepljenja protiv COVID-19. Prema Europskoj agenciji za sigurnost zračnog prometa (European Aviation Safety Agency, EASA) to je u svrhu spriječavanja posljedica nuspojava cjepiva na velikim visinama.

Moždani udar i koma na ‘upravljačkoj palici’

Broj incidenata se povećava. Tako je 27. kolovoza o.g. pilotu Nawshad Quaiyumu iz zrakoplovne kompanije ‘Biman Bangladesh Airlines’ pozlilo tijekom leta iz Masqata u Omanu za Dhaku. Zrakoplov je morao hitno sletjeti. Pilot je doživio moždani udar, pao u komu i preminuo u bolnici.

Nije poznato je li bio cijepljen, ali 45-godišnji pilot navodno je bio dobrog zdravlja. Quaiyum se srušio u kokpitu / pilotskoj kabini, nakon čega je kopilot započeo hitno odn. prinudno slijetanje.

U kontekstu smrti četiri pilota ‘British Airwaysa’, tri pilota ‘Delta Airlinesa’, pet pilota ‘JetBlue Airwaysa’, pilota iz Bangladeša i jednog pilota ‘Air India’ za koje je poznato da su bili cijepljeni ili su najvjerojatnije cijepljeni, cijela stvar počinje postajati jeziva.

Moderator Stew Peters u svom nizu intervjua o neobjašnjivo čudnom umiranju pilota kaže da su piloti očito tempirane bombe.

Također, jedna je žena na društvenim mrežama napisala da je njezin otac, pilot zrakoplovne kompanije ‘Air Canada’ hospitaliziran na letu iz Montreala za Vancouver tri dana nakon što je primio Pfizerovo cjepivo protiv COVID-19 i to zbog pucanja krvne žile u ruci. 

“Sada ‘Air Canada’ odbija isplatiti njegovu plaću. A sve zbog tog prokletog cjepiva,” napisala je.

U ‘Southwest Airlinesu’ izbila pobuna

Prošlog vikenda u ‘Southwest Airlinesu’ izbila je pobuna iz ničega. Prema medijskim izvješćima, brojni piloti i drugi zaposlenici američkog zračnog prijevoznika ‘Southwest Airlines’ dogovorili su se da će istodobno iskoristiti svoje „dane bolovanja“ kako bi prisilili upravu ‘Southwest Airlinesa’ da povuče svoju novu politiku, bilo da uzme bolovanje ili će izgubiti posao ako se netko ne cijepi. Više od 2.000 letova otkazano je za vikend, a zračne luke bile su u potpunom kaosu.

Udruženje pilota ‘Southwest Airlinesa’ tuži zrakoplovnu kompaniju zbog prisile obveznog cijepljenja. Očigledno, ljuti piloti s jugozapada organiziraju takozvano “bolovanje” (znači: biti suspendiran s dužnosti zbog bolovanja).

Zanimljivo je da glavni američki mediji pokušavaju zataškati pobunu govoreći nešto o „lošem vremenu i nedostatku kontrolora u zračnom prometu,“ zbog čega se letovi moraju masovno otkazati. Vremenski fenomen uočljiv je samo kod ‘Southwest Airlinesa.’ Nijedan drugi zračni prijevoznik ne prijavljuje otkaze letova zbog lošeg vremena – u istim zračnim lukama. Zračni promet trenutno se ne preporučuje.

Izvor:

  1. KRISENFREI, 14. 10. 2021.: https://krisenfrei.com/jetzt-is-es-passiert-geimpfter-pilot-stirbt-waehrend-des-flugs-notlandung-und-aufruhr-in-der-luftfahrtbranche/
  2. Niki Vogt & Stew Peters: „Now it has Happened: Vaccinated Pilot Dies in Flight. Emergency Landing and Uproar in the Aviation Industry“ Global Research, 15. 10. 2021.

Rodjena Marija Kuhar

Povezane objave

Sretan Dan neovisnosti!

HF

Literarno-likovni natječaj Gradske knjižnice Kaštela „Kaštelanske štorije 2024.“ 

hrvatski-fokus

Proglašenjem IGP-a ne mijenja se ništa!

hrvatski-fokus

Bojni Čavoglave

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više