Hrvatski Fokus

Konzervativna analitičarka Mollie Hemingway: Mora se istražiti što se dogodilo na izborima 2020

 

Tijekom Trumpovog predsjedništva Mollie Hemingway pojavila se kao jedna od najboljih političkih spisateljica i analitičara u tom poslu. Napisala je knjigu o izborima 2020. koja dovodi u pitanje mnoge taktike koje koriste demokrati, mediji, društvene mreže i ljevica. FOX News tiskao je izvadak iz njezine knjige „Ono što se dogodilo tijekom izbora 2020. mora se istražiti i raspraviti“. Ako je preispitivanje rezultata predsjedničkih izbora bilo zločin, kao što su mnogi ustvrdili nakon kontroverznih izbora 2020. godine i njihovih posljedica, tada bi veći dio Demokratske stranke i medijskog establišmenta trebao biti optužen za svoje ponašanje nakon izbora 2016. godine. Zapravo, posljednji put demokrati su u potpunosti prihvatili legitimitet predsjedničkih izbora koje su izgubili 1988.

Od 2016. do 2020. godine, najlakši način za postizanje slave na političkoj ljevici bio je glasno proglasiti uvjerenje da su izbori 2016. bili nelegitimni – ukrali su ih Rusi u ime korumpiranog izdajnika. Podsticanje zavjera, uključujući i tvrdnju da je predsjednik Sjedinjenih Država tajni ruski špijun, bio je najviši oblik patriotizma.

A onda se dogodila 2020. Američki izborni sustav prešao je iz nepopravljivo korumpiranog i slomljenog 2016. u neupitno siguran u 2020. Metode glasovanja koje su navodno korištene za krađu izbora 2004. i 2016. iznenada su postale sakralne i neupitne 2020. Dok su tzv. stručnjaci su prije 2020. više puta upozoravali na zamke elektroničkog glasovanja i široko rasprostranjenog glasovanja putem pošte, do studenog 2020. svaka rasprava o ranjivosti tih metoda otpisana je kao stvar desničarskih ludorija i pokretača zavjera… Ako su zabrinutosti oko integriteta izbora vrijedile barem od 1960. do 2016., onda su te zabrinutosti još više vrijedile 2020., izbornoj godini za razliku od bilo koje druge u američkoj povijesti.

Mike Chance, https://americanlookout.com/conservative-analyst-mollie-hemingway-what-happened-in-the-2020-election-must-be-investigated/?utm_source=newsletter_ptn&utm_medium=email&utm_campaign=ptn

Povezane objave

Buri se doseljavaju na jug Rusije

HF

Švicarsko iskustvo COVID totalitarizma

hrvatski-fokus

Turska napada Kurde u Siriji

HF

Je li Trump Putinov trojanski konj?

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više