Hrvatski Fokus
Feljtoni

SSR – Svjetska seksualna revolucija (2)

Maria Barki: Europske institucije nemaju demokratski legitimitet

 

Godine 2003. vodeći američki istražitelji AIDS-a izvijestili su u časopisu American Journal of Public Health da se homoseksualno ponašanje  javlja istodobno sa povećanjem stope zloporabe droga, depresije, nasilja i spolnog zlostavljanja u djetinjstvu. Danska studija iz 2009. godine dokazala je stopu od 8 puta više samoubojstava među homoseksualnim bračnim drugovima nego među  oženjenim muškarcima.

Australska studija (P. Van de Ven i suradnici) iz 1997. pokazuje da prosječan homoseksualac ima veliki broj spolnih partnera.(251!)

Amsterdamska studija pokazuje da homoseksualne veze u prosjeku traju 1,5 godina.(Xiridouu, 2003.) Studija dr Garofalo R. iz 1998. pokazuje da je 32,5 % srednjoškolaca izjašnjenih kao istospolno orijentiranih bili žrtve seksualnog zlostavljanja, ta se studija poklapa sa T. Cavanagh Johnson,  M. E. Tomeo, B. Krahe. 

Glavna tužiteljica u slučajevima protiv katoličkih svećenika u Njemačkoj optuženih za pedofiliju bila je S.Leutheusser Schnarrenberger . Čudno je da je dotična članica Humanističke unije(HU)od 1997., organizacije koja se do 2000 otvoreno zalagala za ukidanje pedofilije kao krivičnog djela.

HU čine dobro promreženi intelektualci ljevičari pobornici seksualne revolucije; jasno samim tim zločin optuženih svećenika nije manje gnusan i sramotan.

Crkva je za razliku od pop zvijezda, političara, poslovnih ljudi i okrunejnih glava na udaru zbog svog antipedofilskog stava i otpora seksualnoj revoluciji, ali time nije amnestirana što niej odlučno i strogo počistila vlastite sumnjive kadrove.

Ako djecu posvajaju homoseksualni parovi za čiji je životni stil karakterističan promiskuitet, a k tome su natprosječno skloni psihičkim i fizičkim oboljenjima služi li to na dobrobit djece? Statistike koje navodi Dirk Bange u knjizi Mračna strana djetinjstva pokazuju visok stupanj  zlostavljanja djece od starne očuha i maćeha. Na dan ljudskih prava 10. 12. 2011. američka ministrica vanjskih poslova H.Clinton održala je govor u Palači UN u Ženevi da su “prava gejeva ljudska prava, a ljudska prava prava gejeva. One koji drugačije misle treba izjednačiti sa onima koji se zalažu za robovlasništvo, ubojstvo zbog časti,

spaljivanje udovica i genitalno sakaćenje.” “Svako ćemo američko veleposlanstvo opskrbiti toolkitom kako bismo unaprijedili trud” . (na promicanju istospolaca u svijetu, op.,T.T)

LGBT udruge shvatile su da su kršćanski blagdani i susreti idealna prilika za djelovanje. Zanimljivo je to što te udruge za kršćanske blagdane(valjda u Njemačkoj, op.,T.T) dobivaju najbolje položaje za svoje štandove i najbolje termine za događaje koje organiziraju.

Primjerice za vrijeme Ekumenskog crkvenog dana 2010. u Münchenu LGBT udruge su priredile 30 manifestacija tipa “Ekumensko slavlje queer”, “Bdijenje za žrtve homofobije”, “Crkveni blagoslov istospolnih parova”, “Djeca i istospolni roditelji”, “Kako biste imali nade – o odnosu transrodnih i transeksualnih osoba i Crkve”, “Poslanica Rimljanima safeminističko lezbijske queer točke gledišta” i sl. itd. Zašto biskupi sve to dopuštaju? Čini se da se unutar Crkve razvila homoseksualna mreža još sedamdesetih XX stoljeća. U šokantnoj knjizi “Goodbye Good Men : How liberals brought corruption into Ctaholic church” Michael S.Rose opisao je praksu selekcije u mnogim sjemeništima u SAD-u. On kaže da kandidati koji imaju normalne muške osobine i žive u skladu sa vjerom obično otpadaju, dočim se kandidati liberalne homo orijentacije  podupiru.

Benedikt XVI pokušao se odlučno obračunati zabranivši zaređenje gayeva i pedofila. Zašto su se zeleni, liberali i ljevičari kao i udruge homoseksualaca su se protiv uputa pape Benedikta pobunili? Optužuju Crkvu za pedofiliju, a ljute se kada čisti svoje redove? Zanimljivo.

Onaj tko posjeduje mlade vladar je budućnosti kaže Neil Postman. To znaju i liberali i zato uvode neoemancipacijsku pedagogiju sponoga odgoja, tj. seksualizaciju djece i ukidanje tradicionalnoga morala i uvođenje nove normalnosti.

Preskočimo mrežu udruga,nevladinih i neprofitnih naravno, ali financiranih i od vlade i od bankara i moćnih poput svete inkvizicije i SUBNOR-a!

Pogledajmo čime se diči godine 2010. Međunarodna federacija az planiranje roditeljstva(IFFP): 22 milijuna prekinutih trudnoća, 131 milijun kontraceptivnih usluga, 38 milijuna slučajeva umjetno stvorene neplodnosti kod parova, 621 milijun podijeljenih kondoma, 80 milijuna usluga za mladež. Pišući o brošurama Ine Marie Philipps povučene sa tržišta zbog opscenosti, Gabriele Kuby ističe da je seksualiziranje već kod dojenčadi dio opće strategije seksualne pedagogije i standarda seksualnog odgoja Svjetske zdravstvene organizacije(WHO) i njemačke Središnje savezne službe za zdravstveno informiranje.(BZgA)

Spomenute organizacije odredile su međunarodne standarde spolnog odgoja u Europi.

U tim standardima se tvrdi da od četvrte godine dijete treba upoznavati sa istospolnim odnosima i raznim vrstama obitelji. Između 9 i 12 godine treba djecu informirati o kontracepciji, požudi, masturbaciji,orgazmu, razlici između spola i roda(?!),, o spolno prenosivim bolestima, o pravima mladih. Između 12. i 15. godine treba ih pripremati za prvi spolni odnos.

Gorki su plodovi takve preuranjene seksualizacije i naglaska na spolnom činu. U Njemačkoj  svaka peta djevojčica i svaki deseti dječak budu žrtve spolnog zlostavljanja. To je oko 15 % stanovništva, razlog toj tragediji je i u sveprisutnosti erotomanstva.

Roditelji nemaju pravo sprječavati spolni odgoj u školi, niti izuzimati svoje dijete sa nastave. Danas znanost svjedoči da antibebi pilule imaju ozbiljne zdravstvene posljedice, da kondomi ne jamče siguran seks. Spolno prenosive bolesti šire se epidemijski, klamidija, papiloma, trihonomas.

U SAD-u se godišnje zarazi 19 milijuna osoba, polovica od njih ima između 19. i 24. godine.

U SAD-u 25 % tinejdžerica imalo je spolno prenosivu bolest, svake godine 24.000 žena postaje neplodno radi spolno prenosive bolesti. Sa svakim razočaranjem u ljubavi smanjuje se sposobnost az emotivno vezivanje, ali i rani ulazak u odnose potiče depresiju, pa i suicidalne misli.

Znanstvena istraživanja dokazuju ono što ionako svi već znamo, a to je da se djeca najbolje razvijaju kada odrastaju u stabilnoj obitelji sa svojim biološkim roditeljima među kojima nema previše sukoba. Znakovi koji upozoravaju na urušavanje društva jesu raspad obitelji, smanjenje sposobnosti za obitelj, masovna pojava psihičkih smetnji…

Sedamdesetih godina se dogodio nagli pad nataliteta kao posljedica pilula za kontracepciju, a u Njemačkoj je pobačeno 8 milijuna djece. Godine 2011. rođeno je 15.000 djece manje nego 2010. Broj radno sposobnog stanovništva se smanjuje, broj staraca raste.

Autorica se pita: koga je briga za slobodu vjere ako ne vjeruje? Koga je briga za slobodu savjesti kada mu je savjest zamrla?…za slobodu mišjenja kada je njegovo mišljenje politički korektno?

Philip Lardner, kandidat škotskih torijevaca isključen je iz stranke jer se na svojoj internet stranici izjasnio protiv homoseksualnog braka i državnog poticaja za isti. U istoj zemlji je ulični propovjednik kažnjen sa 1.000 funti zbog homofobije jer je kazivao da je homoseksualnost grijeh.

Španjolska vlada je sa 100.000 eura kaznila TV kanal koji je propagirao obiteljski način života i kritizirao istospolnost. U veljači 2011. Christian Raabe dobio je otkaz u Državnom savjetovalištu za ovisnike o drogi zato što je ustvrdio da postoji korelacija između homoseksualizma,zlouporabe droge i spolnog napastovanja djece.

Anglikanski biskup A.Priddis kažnejn je 2008 globom od 47.345 funti(63.000) eura jer nije htio zaposliti (aktivnog)homoseksualca za rad sa mladima. Još je dotičnome morao platiti 7.000 funti za psihološku bol i 6.000 funti za povrijeđene osjećaje i sudjelovati na obuci za jednake mogućnosti koaj promovira “ravnopravnost” homoseksualaca.

Španjolski sudac F. Calamita dobio je zabranu rada u svom zanimanu od 10 godina i morao tužiteljici platiti 6.000 eura jer je odugovlačio da lezbijka posvoji djevojčicu.

U Velikoj Britaniji pod vladom Tonyja Blairea 34.000 vrtićke djece je prijavljeno zbog homofobnih izraza. Svijetao primjer je Mađarska gospodina Orbána u kojoj prva rečenica Ustava glasi “Bože blagoslovi Mađarsku!” Mađarska priznaje povijesni kontinuitet od 10 stoljeća i kralaj Stjepana, te obitelj kao zajednicu muškarca i žene! Mađarska štiti dječiji život od začeća i zabranjuje kloniranje i korištenje dijelova ljudskoga tijela radi zarade. Mađarica Eva Maria Barki optužuje EU za samovolju, te ističe da EU nije pristupila Europskoj konvenciji za ljudska prava tako da tijela EU nije moguće tužiti Europskom sudu za ljudska prava.

Europske institucije tako nemaju demokratski legitimitet. Mi moramo izgraditi novu Europu. Europu koja nije centralistička nego policentrična, Europu koja će se vratiti svojim kršćanskim korijenima i vrijednostima. Europu u kojoj vladaju narodi i države, a ne financijska oligarhija.

Europu u kojoj se poštuje demokratska volja naroda. 

Bravo Marija! Bravo Gabriele. Eljen Magyarorszag!

(Svršetak)

Teo Trostmann

Povezane objave

Istražni radovi i ekshumacije (6)

HF

MOJ KRIŽNI PUT – Jednako su nas ubijali i Hrvati i Srbi (9)

HF

Atentat na Stjepana Radića (2)

hrvatski-fokus

Živi li Hrvatska u sadašnjosti? (4)

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više