Hrvatski Fokus
Vanjska politika

John Durham optužio još jednu osobu u ruskoj prijevari u dosluhu

Zamislite da je pobijedila Hillary Clinton?

 

Bivši savezni tužitelj Brett Tolman pojavio se na Fox Newsu kako bi reagirao na najnovije informacije o Steele dosjeu koji je lažno tvrdio da je predsjednik Donald Trump bio u dosluhu s Rusijom kako bi pobijedio na izborima 2016. Čovjek koji stoji iza laži, koji se smatra jednim od dva glavna izvora informacija za Steeleov dosje, uhićen je po pet točaka za laganje FBI-u. Bolje kasno nego uopće ne, objava potresa optužbe za kampanju Hillary Clinton na način koji je kockast kao i njezin novi politički roman. Krivac, Igor Dančenko, pušten je uz jamčevinu i uskoro će biti na sudu. Slučaj se možda oduži, ali prava priča izlazi na kraj. To je bio prevarantski posao od samog početka i onaj koji je uključivao Hillary Clinton koja se kandidirala za predsjednicu.

Zamisli da je pobijedila? Lude informacije koje sada izlaze pokazuju da je kampanja poduzela neke velike skokove u logici kako bi napala Trumpa na načine koji bi diskreditirali njegovu kampanju. Sada otkrivamo vijesti koje su imale potencijal promijeniti američku povijest na značajan način.

Pogledajte i poslušajte detalje jednog od najvećih političkih skandala u povijesti nacije. (patrioticviralnews.com)

Povezane objave

Evo teoretičara urote koji stoji iza Twitterove ‘Politike dezinformiranja o krizi’

hrvatski-fokus

Geert Mak o Americi

hrvatski-fokus

Nakon eliminacije Hamasa Pojas Gaze mogao bi doživjeti razdoblje kaosa prije nego što se uspostavi novi poredak

hrvatski-fokus

Vladu Iraka u cijelosti kontrolira Iran

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više