Hrvatski Fokus
Gospodarstvo

Donacija od 51,5 tisuća kuna za KBC Zagreb

Aktivnosti vezane za prevenciju oboljenja od malignih bolesti

 

U utorak, 16. studenog, dm je udruzi P.I.N.K. – life predao donaciju vrijednu 51.514 kuna, namijenjenu otplati ultrazvučnog uređaja na Odsjeku za ultrazvučnu dijagnostiku Kliničkog bolničkog centra Zagreb i provedbi radionica s onkološkim pacijentima. 

Ovu vrijednu donaciju omogućili su kupci dm-a koji su tijekom listopada, međunarodnog mjeseca borbe protiv raka dojke, u prodavaonicama dm-a i dm online shopu kupili označene proizvode, a dm i partneri su za svaki kupljeni proizvod donirali jednu kunu udruzi P.I.N.K. – life.

 “Veseli nas što smo se i ove godine u mjesecu borbe protiv raka dojke uključili u projekt i podržali rad udruge P.I.N.K. – life. Prikupljanjem sredstava smo još jednom pokazali kako udruženim snagama nas kao tvrtke, naših partnera i kupaca te udruge P.I.N.K. – life možemo pozitivno utjecati na kvalitetu liječenja i života naših sugrađana“, rekla je prokuristica i voditeljica resora nabave i marketinga u dm-u Gordana Picek, koja je u ime tvrtke u utorak predala donaciju.

Predsjednica udruge P.I.N.K. – life Nives Moric istaknula je da im kontinuirana podrška dm-a pomaže u aktivnostima vezanim za prevenciju oboljenja od malignih bolesti, kao i u kvalitetnoj dijagnostici, liječenju i rehabilitaciji oboljelih.

Zajednička suradnja omogućila je Općoj bolnici Dubrovnik opremanje kirurške sale u kojoj se operiraju onkološki bolesnici, a osigurana je i kupnja histeroskopa za Klinički bolnički centar Zagreb, stoji u priopćenju.

Anđelka Felja

Povezane objave

Gospodarska terapija za hrvatskog pacijenta

HF

Tko su dobitnici Nagrade ‘Hrvoje Požar’

HF

Metropolska regija motor hrvatskoga gospodarstva

HF

Birajmo električni i hibridni automobil zajedno

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više