Hrvatski Fokus

Kriminal je potopio stotine ljudi, ali sada ti je došao kraj!

 

IZJAVA ZA MEDIJE 16. IX. 2021.:

Kako sam bio u brojnim javnim nastupima od 2017. godine i tvrdio, ova optužnica protiv mene, moje obitelji i suradnika, koja je danas povučena, nema veze sa stvarnošću i stvarnim stanjem i obično je smeće, a kako potvrđuju dokazi kojima raspolažemo – podignuta je nezakonito, o kriminalu. Razlog povlačenja optužnice je potreba zataškavanja blamaže Županijskog državnog odvjetništva u slučaju Agrokor započete prije više od 4 godine. Povlačenjem ove optužnice, koja je zdušno branjena na optužnom vijeću – ŽDO, Državno odvjetništvo zapravo manipulira današnjim uhićenjima nastojeći izbjeći razotkrivanje nezakonitih, kriminalnih radnji privremene uprave Agrokora, BORG grupe, KPMG Croatia d.o.o. i neke osobe iz ŽDO i DORH-a, što bi dovelo do:

  • aktualne smjene Glavne državne odvjetnice RH Zlate Hrvoj-Šipek i nekoliko njezinih zamjenika;
  • ostavke predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića.

Očito je ova manipulacija pomno smišljana tjednima, ali nadam se da hrvatski mediji i javnost ne će nasjedati na nju, a ovim putem jasno govorim korumpiranoj vlasti koja je izdala nacionalne interese RH i pokrala privatno vlasništvo – Plenkoviću, ne ćeš proći. Kriminal je potopio stotine ljudi, ali sad mu je došao kraj. Ostat ću strpljiv dok vladavina prava polako, ali sigurno ne ugleda puno svjetlo dana.

Većina hrvatske javnosti zna kakav je zločin počinio MOL i neki naši… 

MOL: “Državni sudovi nisu nadležni za ugovor između Hrvatske i MOL-a”Mađarski MOL u priopćenju u ponedjeljak komentirao je brojne medijske napise o mogućem poništenju međudioničarskih ugovora u Hrvatskoj, prenosi Jutarnji list. Međudioničarskim ugovorima između hrvatske države i MOL-a propisano je da se sporovi vezani uz njih mogu RJEŠAVATI SAMO pred arbitražnim sudom koji je osnovan i djeluje u skladu s pravilima UNCITRAL-a. Hrvatska nije uspjela dokazati da je MOL korupcijom stekao upravljačka prava nad Inom, a arbitražni sud je jasno naveo da su međudioničarski ugovori valjani…Sada je veliko pitanje imaju li hrvatski građani državu? Tko upravlja Republikom Hrvatskom? Što rade službe nacionalne sigurnosti? Što radi DORH, nadležna ministarstva i njihove službe? Većina hrvatske javnosti zna kakav je zločin MOL uz njegovu pomoć i s kojim ljudima realizirao u Hrvatskoj. Treba odmah angažirati najelitnije hrvatske osobe i službe, stručnjake iz redova nacionalne sigurnosti, DORHA-e, ministarstava, EU i drugih saveznika koji su zainteresirani za provođenje vladavine prava na tzv. zapadnom Balkanu. INA je izvlaštena organiziranim kriminalom i hitno je treba vratiti u vlasništvo RH! MOL i suradnici tužiti za milijarde eura odštete.

Horor u Hrvatskoj

U Hrvatskoj treba hitno uspostaviti pravnu državu. Ustavni sud, Vrhovni sud, Državno odvjetništvo trebaju postupati u skladu sa Zakonom Republike Hrvatske iu nacionalnom interesu Republike Hrvatske.

Posebno:

• vratiti INA-i vlasništvo Republike Hrvatske, sukladno pravomoćnoj presudi INA-MOL.

• u skladu sa zakonima RH poništiti UGOVOR vjerovnika Agrokora i otvoriti predstečaj.

• za oba ova i mnoge druge slučajeve pripremite odštetne zahtjeve.

Na temelju hrvatskog kapitala pokrenule su svoje ekonomije i zemlje u okruženju. Hrvatski kapital treba vratiti, jer to je jedini stvarni interes građana Hrvatske i jedini izlaz iz siromaštva u koje idemo. 

Ivica Todorić 

Povezane objave

Nema Božića bez Boga!

HF

Govori Dominique Turcq iz Francuske

HF

Branko Roglić – najbogatiji Hrvat!

HF

Ivan Mažuranić – utemeljitelj moderne hrvatske nacije

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više