Hrvatski Fokus
Bosna i Hercegovina

Bakir luta svijetom i prijeti Hrvatima i Srbima

Pravedno i opravdano “rasparčavanje” beha zajednice zasigurno mora doći

 

Bosanski i hercegovački nacionalno vjerski zbirni entitet mučenički je talac bošnjačkog dvojca u beha Predsjedništvu, vojnika muslimanske armije Željka Komšića i obavještajca muslimansko-bošnjačkih i iransko-turskih obavještajnih službi Šefika Džaferovića. I umjesto da odgovaraju pred Međunarodnim sudom u Den Haagu i objasne svoje ratne zločinačke putove, oni se i danas bave terorističkim poslovima progona, izgladnjivanja, etničkih čišćenja, obespravljivanja svojih ratnih protivnika, hodajući svijetom šireći laži o vjerskom beha ratu skrivajući svoju ratnu prošlost i zatrpavajući odgovornost.

Dva kršćanska naroda u beha zajednici kojima poslodavci tog dvojca u daytonskom kontinuitetu prebrojavaju krvna zrnca najveće su žrtve suvremene kršćanofobije, vjerske ideologije koja svijet uvodi u globalni vjerski rat, na temelju iskustva iz vjerskog beha sukoba. I kao što je ta “prokleta avlija” kao turski spomenik genocida i konfesiocida, crkvocida i kulturocida, bila mjesto početka Prvog svjetskog rata velikosrpskim pucnjem u austrougarskog prijestolonasljednik i na Europu, to isto danas čine pucnjem na Europu i europske vrijednosti bošnjački radikalni dvojac nastojeći započeti Treći svjetski rat s vjerskim motivima kako bi bio što radikalniji i što više razarajući do granica, koje krašćanofobisti postavljaju, mi ili oni. Komšić za svoj politički radikalizam, Džaferović za vjerski islamski fundamentalizam traže pristalice i uspijevaju ih naći, diljem svijeta kamo hodaju po zadatku dinastije Izetbegović i bivšeg poglavara IZ BiH Mustafe Cerića. Hodaju kako to narod u Bosni kaže “k’o dvije lude” i kao takvi lažno upoznavaju svoje sugovornike prenoseći im ono što im je šef Bakir naredio, dodajući na putu do sugovornika sve ono što izmisle, u čemu su uistinu i kreativni. Iz tih laži i klevetanja nebošnjaka vidljivo je, zapravo, tko ruši i tko kakvu Bosnu i Hercegovinu želi. Komšić u društvu obavještajca Džaferovića, kao prvi član pozelenilog beha Predsjedništva hvali se kako je razgovarao s visokim predstavnikom i rekao mu “ovo što Dodik radi u BiH, ma koliko to izgledalo ludo, na momente i tragikomično, zapravo nije, jer je riječ o jednom dobro osmišljenom planu”.

Za bošnjačke radikaliste tipa Željka Komšića, i sve druge prodane Komšiće, svačiji planovi drugačije beha zajednice iz okvira muslimanske džamahirije je ludo i tragikomično, što je dokaz bošnjačkog okupatorskog osjećaja potpunog osvajanja beha zajednice, u kojoj je pitanje dana proglašenja muslimanske Bosne i Hercegovine.

Željno očekujući taj dan, kojeg čak nisu doživjele ni genocidno konfesiocidne Osmanlije u petstogodišnjem danku u krvi, vojnik armije, koja se lažno predstavljala bosanskohercegovačkom a u stvarnosti bila stopostotno vjerska muslimanska, u agresiji na nebošnjake poglavito na Ashdownove žrtve Hrvate, kaže za podijeljenu i neodrživu beha zajednicu “Države se ne mogu tek tako rasparčavati”.

No, po bošnjačko-muslimanskom viđenju Bosne i Hercegovine, dijelom okupirane i osvojene države, Komšić i partijsko nacionalni mu drug Džaferović, misle i na tome radikalno rade, da se države kao što je beha zajednica mogu samo unitarizirati, centralizirati, islamizirati i isilovizirati, na način kako to oni čine sa hrvatskom, srpskom i katoličko-pravoslavnom beha zajednicom.

Svaki unitarizam i centralizam je zločin i znak okupacije, dok je “rasparčavanje” državno slojevite zajednice znak slobode, ravnopravnosti i jednakosti u takvim zajednicama. Zbog tih civilizacijsko demokratskih dostignutih i ljudskim žrtvama plaćenih dostignuća, koje su vjerskim islamskim radikalima velika neprihvatljiva nepoznanica bošnjački vojničko obavještajni dvojac i jest protiv. Opravdano “rasparčavanje” beha zajednice za njih bi značilo vojni poraz u vjerskom beha ratu, zbog kojeg se boje da bi mogli odgovarati ratnim su-zločincima vehabijama i mudžahedinima, te u konačnici i svim islamskim zemljama financijašima izgradnje stotine i stotine džamija u beha zajednici i  na okupiranoj hrvatsko srpskoj zemlji. Pravedno i opravdano “rasparčavanje” beha zajednice zasigurno mora doći  i zbog razloga što se svjetska zajednica umara od bošnjačke laži, i zbog straha od povijesne odgovornosti za sudjelovanje u stvaranju čiste muslimanske države na europskom pragu i licemjernog beha patriotizma vidljivog u ostavljanju BiH u amanet turskom okupatoru, jedini je način, i sredstvo očuvanja tronacionalne, trovjerske, trocivilizacijske, trokulturne i trosvjetovne beha zajednice.

Ako su Komšići, Džaferovići, Izetbegovići i svi drugi muslimanski ratni zločinci iz udruženog muslimansko-zločinačkog pothvata protiv “rasparčavanja” jugoslavije u malom, i da to “u demokratskoj tradiciji europskog kontinenta u 21. stoljeću nije normalno” kako onda da su Muslimani bili protiv rasparčavanja Jugoslavije. Vjerojatno samo zato što su u “rasparčavanju” Jugoslavije vidjeli priliku osvajanja Bosne i Hercegovine i njeno pretvaranje u čistu muslimansku republiku, Džamahiriju. A baš zbog tog opasnog, gotovo fašističkog cilja, Bosna i Hercegovina se mora “rasparčati” na tri nacionalna entiteta kako ne bi cijela postala velika Džamahirija i centar radikalnog islamskog terorizma, koji bi se širio iz stotine i stotine novih izgrađenih džamija, muslimanskih vojarni kako ih je nazvao Erdoğan. Samo na tri dijela “rasparčana” trorepublička bosanska i hercegovačka zajednica Bošnjaka, Hrvata i Srba ima budućnost, i to mirnu i sigurnu, zasigurno i trajnu budućnost, za razliku od unitarizirane, centralizirane i islamizirane Komšićeve, Džaferovićeve i Izetbegovićeve daytonske tvorevine, kojoj čak ni daytonisti nisu  planirali rok trajanja ni do danas. Vodili su se spoznajom da na brdovitom Balkanu, i još “brdovitijim” narodima brdovite prošlosti bilo kakve zajednice niti su imale niti mogu imati budućnost.

Pa zasigurno stoga ne može opstati i daytonska republičko-federalna tvorevina, koja je mješavina do sad najgoreg bosanskog i hercegovačkog lonca, koji gotovo tri desetljeća kipi i prži sve oko sebe čekajući da se digne poklopac kako bi se smjesa razlila svaka na svoju stranu. Zbog toga svijet i jest isplanirao ovu krizu kako bi podigao poklopac i pustio da se sve raziđe na svoju stranu, Bošnjaci mati Turskoj, Srbi majčici Srbiji, Hrvati eurohrvatskoj materi.

Vinko Đotlo

Povezane objave

“Zašto bi Bošnjaci u Turskoj sada trebali podržati Erdoĝana”

HF

Talibanizacija Bosne i Hercegovine

HF

Enver Čolaković – Hrvat muslimanske vjeroispovijesti

hrvatski-fokus

Nekažnjeni muslimanski zločin genocida nad Hrvatima katolicima u Bosni i Hercegovini

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više