Hrvatski Fokus
Unutarnja politika

Srbija i domaći izdajnici koriste slike iz Treblinke u Jasenovcu

Bosanski muslimani koriste presudu u Haagu i u izbornom zakonu

 

Može li novo vodstvo Matice hrvatske pokrenuti drugo „Hrvatsko proljeće“? Poštovani, ovdje se ne slažem s Albertom Einsteinom, koji kaže: „Postojeće stanje ne mogu promijeniti oni koji su ga stvorili, moraju doći drugi“. Jer, već je netko rekao, kako bi bilo da Newtonov zakon o gravitaciji ovisi o broju ruku u zraku, u nekom parlamentu? Doduše, i oko ove epidemije o COVIDU 19 postoje različita znanstvena stajališta. Isto, kao različita politička mišljenja hrvatskih eurozastupnika u Europskom parlamentu o nekim političkim pitanjima HDZ i SDP. Kao i u Hrvatskoj, „Agresija na BiH“ i Jasenovac. Kao što su neke formule i jednadžbe egzaktne i nepromjenjive, tako je i sa „Hrvatskom agresijom na BiH“, i sa Jasenovcem! Stoga, svakog predstavnika hrvatske vlasti; na UN-u, u Bruxellesu i u hrvatskoj diplomaciji treba prisiliti da on radi (govori) ispravno! Jer se to zna i može!

Kao posljedicu „različitog mišljenja“, (ili konsenzusa?) hrvatskih institucija i hrvatske politike, koja su za Hrvate i Hrvatsku pogubne, iznosim slijedeće: „Reuf Bajrović, probošnjački intelektualac i twiteraš: UZP (Udruženi Zločinački Poduhvat) će sve uraditi da Čović ode u bojkot izbora“, prenosi portal Hrvatsko Nebo.

„Izetbegović je odgovarajući na upit o mogućem rješavanju aktualne krize, izazvane Inzkovim nametanjem amandmana na zakon o BiH, podsjetio da je ranije ponudio mogućnost da Parlament skupštine BiH usvoji nove kaznene zakone BiH koji bi podrazumijevali sve ono što je sadržano u izmjenama koji je donio Valentin Inzko, uz određene novine poput zabrane negiranja zločina u Jasenovcu“, prenosi portal DRAGOVOLJAC. Što je potvrda da bosanski muslimani (Bošnjaci) koriste presudu Herceg Bosni u Haagu (UZP), i u izbornom zakonu! Koji se, i Hrvatske, itekako tiče. A poznato je da su svi „pravni stručnjaci“, na HRT-u, nakon te presude govorili kako se presuda Praljku i ostalima, Hrvatske nimalo ne tiče. Pa Jasenovac!? Sada je, i za bosanske muslimane, Jasenovac bio „logor smrti“. Proljetos je, i muslimanski imam bio u „međureligijskoj molitvi“ u Jasenovcu, sa srpskim patrijarhom, apolstolskim nuncijem, židovskim rabinom i sa hrvatskom biskupom. Samo je još falio budistički svećenik, na komemoraciji u Jasenovcu. A postoje velike sumnje da se u Jasenovcu koriste slike iz drugih logora u drugim državama. Što je tu najvažnije, presuda Praljku i ostalima iz šestorke, donesena je iz zatvorenih vrata sa zaštićenim svjedocima! A na Prisavlje, mogu samo oni koji govore kako se ta presuda Hrvatske ne tiče, i oni koji govore da je Jasenovac bio logor smrti! Dok Srbi kriju masovne grobnice Hrvata, „Hrvati se hvale svojim genocidom“. „Sve su snimili i arhivirali“. U tom apsurdu, skrivanja srpskih masovnih grobnica Hrvata i „ustaškog slikanja ubijenih u Jasenovcu“, postoji snažna veza. Oni iz Hrvatske koji koriste slike iz Treblinke u Jasenovcu, nikad ne spominju masovne grobnice Hrvata! Prema tomu, da bi se pokrenulo drugo „Hrvatsko proljeće“, najprije treba napasti HRT! Treba tražiti slobodan pristup HRT-u, branitelje Slobodana Praljka i branitelje Davida Goldmana. Koji kaže da se u Jasenovcu koriste slike iz Treblinke! A takvih sigurno ima. Plus toga, kao što u znanosti postoji egzaktna znanost, u pravosuđu mora postojati zakon koji regulira koji i kakav pravosudni proces tolerira pojavu zaštićenog svjedoka. Čim je to politički pravosudni proces, to je montirani pravosudni proces. Još

kad je zatvoren za javnost! Pa bi Hrvatska, da ima svog veleposlanika na UN-u, lako mogla tražiti reviziju, odnosno, ukidanje pravosudne presude Herceg Bosni u Haagu. Također, kao što se sudilo Herceg Bosni u Haagu, tako se sudilo, i Andriji Artukoviću, Dinku Šakiću, Mirku Norcu, Đuri Brodarcu, za LORU, Branimiru Glavašu i Tomislavu Merčepu! Netko bi morao reći kako se Hrvatskoj sudi iza zatvorenih vrata, sa zaštićenim svjedocima (Stjepan Mesić, Josip Manolić…) sa napisanom presudom, bez prava na obranu, na domaćem i na Međunarodnom sudu UN-a! Kao vrhunac velike urote protiv Hrvata su; svastike na Poljudu i u Livornu, vikanje Za dom na nogometnoj utakmici između Hrvatske i Izraela, te ploča u Jasenovcu na kojoj piše „za dom spremni“. Tu je, jako važno, što Dinko Šakić nije htio primiti pomilovanje od Stjepana Mesića, Kao i odbijanje Alojzija Stepinca da, nakon presude Ide izvan Hrvatske. Ni Mirko Norac nije htio primiti pomilovanje od Stjepana Mesića! Kada bi se iz neke hrvatske institucije postavilo pitanje: Tko je u Jasenovac postavio ploču na kojoj piše „za dom spremni“, to bi sigurno uzdrmalo one koji govore da je Jasenovac bio logor smrti. Jer je to „koktel“ o „genocidnosti Hrvata“. „U Jasenovcu se ubijalo, one sa onih slika, vičući za dom spremni“. A slike iz drugog logora iz druge države! Pa svastika u Livornu? Na nogometnoj utakmici između Italije i Hrvatske, na tribini gdje su trebali biti hrvatski navijači – živa svastika. Treba reći kako to nije nečiji performans, ili grafit u portunu. Nego kukasti križ od ljudskih tijela, kao hipoteka (etiketa) nacizma jednom narodu (Hrvatima), na svjetskoj pozornici! Svastika u Livornu, kao „zdjela ljudskih očiju na Pavelićevu stolu, kao dar vjernih ustaša“. Kao i hrvatski filmovi : Dnevnik Dijane Budisavljević, Brešanovi Svjedoci, „15 minuta do Dvora na Uni“ Kino Lika, „komedija“ Kako je počeo rat na mome otoku, te drama Obitelj Zec? Je li sve na istoj matrici? Na matrici svastika iz Livorna i sa Poljuda?

Jure Vukić, Tribanj

Povezane objave

Mogući izbor Ive Josipovića bio bi nelegitiman

HF

Srbi lažu Hrvate kao i Staljin Poljake

HF

ZASLUŽNI 2023. GODINE – Od boraca protiv Covida do zaslužnih gospodarstvenika

hrvatski-fokus

Dvojica eksponenta velikosrpske politike u Hrvatskoj

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više