Hrvatski Fokus
Feljtoni

Globalno zatopljenje potpuna prijevara (1)

Na tu prijevaru američka vlada potroši više od 22 milijarde dolara godišnje financirajući laž. To je 41.856 dolara svake minute!

 

Dragi čitatelju,

nedavno mi je bivši NASA-in inženjer predao tajni dokument koji proturječi svemu što vam je rečeno o globalnom zatopljenju.

U početku sam odbacio ono što je tvrdio u svom dosjeu. Ali kad mi je pokazao dokaze u ovom dokumentu od 164 stranice, nisam se mogao svađati s njim. To u osnovi dokazuje jednom zauvijek da je: Globalno zatopljenje potpuna prijevara.

Prijevara da je naša vlada potrošila više od 22 milijarde dolara godišnje financirajući. To je 41,856 dolara svake minute! Moj doušnik je također otkrio nadolazeću krizu koja bi mogla srušiti svaku naciju koja nije spremna.

Važno je da svi Amerikanci vide koliko će ozbiljna biti ova kriza. Rezultat će biti da je svaki Amerikanac zaslijepljen. Ne mogu to vidjeti zbog današnjih ekoloških ekstremista i njihovih voljnih sudionika u mainstream medijima.

Kliknite ovdje da biste pristupili ovom kontroverznom dokumentu.

Iskreno

Tom Luongo, urednik Ultimate Wealth Report

P.S. Rezervirao sam i za vas, BESPLATNU kopiju knjige koju današnji socijalisti i njihovi prijatelji u mainstream medijima ne žele da čitate. To je od strane najboljeg svjetskog klimatskog znanstvenika koji je otkrio cijelu ovu laž o globalnom zatopljenju od 22 milijarde dolara. Kliknite ovdje da biste ga dobili sada.

DOKUMENT

Zamislite, na trenutak, sjedenje u prestižnom steakhouseu u Palm Beachu na Floridi, žarištu nekih od najbogatijih i najpoznatijih – Donalda Trumpa, Tigera Woodsa, Oprah Winfrey, Jamesa Pattersona, Rusha Limbaugha i još stotina. I zamislite da večerate s nekolicinom muškaraca o kojima ste samo čitali. Neki od njih vrijede milijune, drugi su objavili najprodavanije knjige, a neki su bili na istaknutim pozicijama u Bijeloj kući.

U biti, sjedite za stolom od pet osoba VIP osoba. Zagrizat ćeš svoju njujoršku traku kada jedan od njih, vrhunski američki obavještajac, zalupi dokument od 164 stranice u sredini stola.

Ovaj dokument, uskoro ćete saznati, sadrži osuđujuće dokaze da se mreža političara, korporacija i znanstvenika urotila zajedno kako bi promicala strah od “globalnog zatopljenja”. unatoč dokazima koji jasno navode da takvo “globalno zatopljenje” ne postoji.

Motiv: 22 milijarde dolara godišnje.

Da budemo jasni, to je 22 milijarde dolara poreznih obveznika. iznos koji naša vlada plaća da zaustavi epidemiju “globalnog zatopljenja”. To iznosi 41,856 dolara svake minute. Ili, da to sagledamo, to je dvostruko više nego što naša vlada troši na osiguranje naših granica. Onda, zamislite ovog vrhunskog američkog obavještajca kako vam se obraća i traži da mu se pridružite u misiji da izvidite one koji su uključeni u laž “globalnog zatopljenja”. To bi koštalo puno novca, puno vremena, i moglo bi vas koštati ugleda. Ali, pretvarajući se da nikada niste vidjeli dokument i nastavljajući sa svojim životom, omogućili bi nastavak skandala i zapravo ugrozili živote. Zamisli da si za tim stolom, a scenarij koji sam upravo opisao ti se dogodio.

Kako biste odgovorili?

Moje ime je Tom Luongo. Ja sam bivši znanstvenik sa Sveučilišta Florida i trenutno vodim program Ultimate Wealth Report. Nedavno sam imao točno ovo iskustvo. U sljedećih nekoliko stranica, pokazat ću vam alarmantno istraživanje u dokumentu koji je položen pred mene te noći u Palm Beachu. Reći ću vam zašto je ova mreža političara, korporacija i znanstvenika pokušala sakriti ovo istraživanje i kako možete biti dio novoosnovane inicijative s ciljem dobivanja ovog istraživanja u ruke svakog Amerikanca.

Tom Luongo, https://links.dutytoamericanews.com/a/1502/preview/1092/54067/600e72a9e5bb32df0ae560353774793f6b9cb482

Povezane objave

SINARKIZAM – “Kraj svijeta” u Mongoliji (14)

HF

PAD ZADRA – Četvrti križarski rat (1)

HF

Pedofilija u Srpskoj pravoslavnoj crkvi (15)

hrvatski-fokus

Rezolucija 1481 Europskoga parlamenta i njezino prešućivanje (6)

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više