Hrvatski Fokus
Feljtoni

Globalno zatopljenje potpuna prijevara (2)

Globalno zagrijavanje je čista laž

 

John Casey je bivši savjetnik za svemirski program Bijele kuće, savjetnik u sjedištu NASA-e i inženjer space shuttlea. Sada je jedan od najuspješnijih američkih istraživača klimatskih promjena i stručnjaka za predviđanje klime. Ukratko, John Casey je sama definicija vladinog insajdera. Proveo je 35 godina provodeći povjerljiva istraživanja, ispitujući povjerljive dokumente i usmjeravajući kritične znanstvene programe. Na primjer: 1986. godine, kada je svemirski shuttle Challenger tragično eksplodirao, ubivši sedam članova posade, John je svjedočio pred Kongresom o uzroku nesreće. Nakon svjedočenja, Kongres je naložio sjedištu NASA-e da dovede Johna da predsjeda posebnom unutarnjom istragom o tomu zašto su ti kritični sustavi zakazali.

Imajte to na umu na trenutak: Capitol Hill i NASA vjerovali su Johnovom detaljnom analitičkom pristupu i njegovim inženjerskim vjerodajnicama toliko da su ga zamolili da istraži uzrok jedne od najvećih tragedija naše nacije. Nakon 35 godina služenja svojoj zemlji, John se tiho povukao na Floridi. Planirao je živjeti mirno, provoditi vrijeme sa ženom, djecom i unucima. No, jednog travanjskog popodneva 2007. godine, John je došao do “nesretnog” otkrića koje je sve promijenilo. Otkriće bi ga u konačnici navelo da odustane od svojih planova za mirovinu kako bi podržao cilj koji je veći od njega samog. To je bilo veće od svega što je učinio u svojoj 35-godišnjoj karijeri.

Zapravo, ovo otkriće bi rezultiralo time da će postati omražen od svih onih koji su ga nekoć najavljivali kao svog prijatelja i savjetnika. Nakon ovog izravnog odbijanja, John je shvatio da unatoč svojoj znanosti koja se ne mijenja, unatoč tisućama stranica nepobitnih podataka, i unatoč milijunima života u opasnosti – bio je sam.

Odgovornost da svijet sazna za ovo otkriće počivala je isključivo na njegovim ramenima i onima koji su ga slušali. Doista, ono što on ima za reći protivno je svemu što vam je rečeno o “klimatskim promjenama”.

U početku sam odbacio ono što mi je John imao za reći. Ali kad mi je pokazao što je u njegovom dokumentu na 164 stranice, nisam se mogao svađati s njim. Činjenice su činjenice. Ono što je John otkrio tog kobnog popodneva bilo je:

Globalno zagrijavanje je čista laž

Vidite, John je pronašao dokaze – zakopane upravo u vladinim studijama o okolišu – koji uništavaju njihov argument za “globalno zatopljenje”. Koristeći vlastite podatke, John je jednom zauvijek dokazao da je “globalno zatopljenje” prijevara. I možda najskuplja – i smrtonosna – prijevara u američkoj povijesti. Prijevara da naša vlada troši 22 milijarde dolara godišnje financirajući… Razmislite o tomu: Naša vlada troši 22 milijarde dolara godišnje financirajući inicijative “globalnog zatopljenja”.

Opet, to je gotovo dvostruko više nego što vlada troši na osiguranje naših granica. Ili, da ga raščlanimo na stvarne brojeve.

Ali ovo je samo vrh ledenog brijega. Johnovo istraživanje također je otkrilo drugačiju kataklizmu koja će uništiti svaku naciju koja nije pripremljena za nesreću koja se ubrzava posljednjih 17 godina, i kuha se više od 200 godina.

Ova predstojeća katastrofa prirodna je kao sunce koje izlazi na istoku i zalazi na zapadu. I jednako nezaustavljiva.

Govorim o tektonskom pomaku u svjetskim ekonomijama koji će.

  • Pošaljite naftu na više od 300 dolara po barelu
  • Zbog toga se cijene hrane utrostruče, a na nekim mjestima hrana je potpuno nedostupna
  • Pošaljite olovo do izbijanja nasilja na ulicama vašeg predgrađa
  • Uzrokujte rušenje vlada, spuštanje nacija u kaos i izbijanje međunarodnih ratova.

U dokumentu na 164 stranice koji mi je John predao, potrudio se objasniti koliko će točno ova kriza biti ozbiljna. To će se pogoršati činjenicom da naši političari to ignoriraju. Rezultat će biti da je svaki Amerikanac zaslijepljen. Ne mogu to vidjeti zbog današnjih ekoloških ekstremista koji propovijedaju lažnu dogmu. Kao što sam već rekao, ni ja nisam vjerovao dok nisam vidio dokaze u Johnovom dosjeu. Čak i tada, trebali su mi sati razgovora s Johnom poslije da ga probavim.

Johnovo istraživanje sada je potvrdilo 17 neovisnih znanstvenih pojedinaca i organizacija. To su neki od vrhunskih znanstvenih umova u području znanosti o klimi u svijetu.

Kada je John otišao u mirovinu, imao je mnogo saveznika i pristaša u vladi. Međutim, kada je okrenuo taj isti analitički pristup Washington je toliko volio sam Washington… Postao je, u biti, njihov “državni neprijatelj br. 1”.

Dopustite mi da objasnim. Kao što je spomenuto, u travnju 2007. godine, već u ugodnoj mirovini, John je počeo ispitivati neka istraživanja solarne i ekološke fizike (to su njegovi hobiji). “Nesretno” otkriće koje je otkrio učinilo bi svakog poštenog Amerikanca bolesnim u želucu. Casey je odmah uzeo dokaze i pozvao svoje kolege i kolege vladine insajdere da ih upozore na situaciju. Čak je poslao obavijesti Bijeloj kući upozoravajući ih na krizu. Odgovor? Tišina. Tišina, a onda odbijanje.

I svake godine od tada, John je nastavio obavještavati svakog državnog guvernera, svakog američkog senatora, Zastupnički dom, državne odvjetnike, pa čak i šefa Nacionalne uprave za oceane i atmosferu. Vidite, svi Johnovi “prijatelji” odjednom su “zaboravili” njegovo ime i broj kada je otkrio neugodnu istinu o najskupljoj svetoj kravi Ujaka Sama i pokazao im čvrsta, znanstveno utemeljena istraživanja koja uništavaju ideju “globalnog zatopljenja”.

(Nastavak slijedi)

Tom Luongo, https://links.dutytoamericanews.com/a/1502/preview/1092/54067/600e72a9e5bb32df0ae560353774793f6b9cb482

Povezane objave

Znamenite misli Lava Nikolajeviča Tolstoja (1)

hrvatski-fokus

NEPOZNATA STRANA – “Bugojanska akcija iz 1972.” (2)

hrvatski-fokus

Nepostojeća konstitutivnost Srba u Hrvatskoj (6)

hrvatski-fokus

Ferenc Fejtő u Hrvatskoj (2)

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više