Hrvatski Fokus
Religija

Zašto se papa, biskupi i svećenici cijepe moralno nedopustivim cjepivima?

Crkvo moja, dimom nadimljena

 

Svako dostupno cjepivo protiv bolesti Covid -19 je razvijeno i testirano uzimanjem staničnih linija pobačene djece.

“Sva cjepiva koja nam se nude, a nažalost su dostupna i u Hrvatskoj, moralno su okaljana pobačenom djecom. Bilo da su se stanice pobačene djece koristila u fazi proizvodnje, bilo u fazi testiranja, to je nešto što je apsurd i to nam se nameće. Cjepivo se moglo postići i bez toga“, don Josip Mužić.

Službeni stav Katoličke Crkve naglašava dužnost izbjegavati takva cjepiva.

Ova dužnost nije obvezujuća ako su ispunjena tri uvjeta:  

  1. visok stupanj nužnosti
  2. visok stupanj djelotvornost cjepiva i
  3. mala opasnost od nuspojava

Jesu li ovi kriteriji ispunjeni može odlučiti samo pojedina osoba za svoj slučaj.

ALARMIRAJUĆE NUSPOJAVE I ZATROVANO CJEPIVO POBIJAJU DJELOTVORNOST CJEPIVA I NUŽNOST NJEGOVA UZIMANJA

Primjena cjepiva protiv bolesti Covid-19 vrlo brzo je izazvala čitavu seriju negativnih i alarmantnih posljedica.

Nakon smrti 20-godišnjakinje koja je primila cjepivo Johnson&Johnsonom Slovenija je obustavila cijepljenje ovim cjepivom. Japansko Ministarstvo zdravstva povuklo je 1,63 milijuna doza cjepiva proizvođača Moderna jer su u nekima od njih pronađena „strana tijela“ koja reagiraju na magnet. Moguće je da se radi o metalu. Jedan dan nakon primanja cjepiva  Astra-Zeneca umire mlada 32-godišnja žena. Njezina majka Petra Ottman, koja je zbog cjepiva izgubila svoje jedino dijete, kaže da je to toliko strašno da se ne može uopće shvatiti. Njezina pak odvjetnica Erika Leimküler izjavila je za Berliner Zeitung da je priznata šteta od cijepljenja te da će odšteta biti plaćena.  

U ožujku ove godine cjepivo proizvođača Astra-Zeneca prozrčilo je smrt do tada zdravog   33-godišnjeg muškarca iz Siska. Ovi slučajevi, koji nisu jedini, navedeni su samo za primjer. Nitko ne jamči sigurnost od nuspojava očito štetnim cjepivima od kojih su neka dokazano „zaražena stranim tijelima“. “COVID19 mRNK cjepiva izgrađena su na neistini da se mRNK molekule ne ugrađuju u genome (…)

Na temelju svega navedenog sasvim je moguće da će mRNK cjepiva imati pogubne posljedice na populaciju, a najpogubnije učinke na trudnice, djecu i mlade”, kaže Tomislav Domazet Lošo, izvanredni prof. na Medicinskom fakultetu Hrvatskog katoličkog sveučilišta i viši znanstveni suradnik na Institutu Ruđer Bošković.

DJELOTVORNOST CJEPIVA KOJA BI JAMČILA OZDRAVLJENJE I ŠIRENJE ZARAZE JE ISKLJUČENA

Nitko ne jamči ozdravljenje i zaštitu od bolest Covid-19 uporabom dostupnih cjepiva  koje je dosad ponudila farmaceutska industrija. Zašto ih vlada i njen stožer silom nameću tako da su praktično uveli teror nad necijepljenim građanima isključujući ih iz društva? Zašto se teror  svakodnevno pojačava uvođenjem novih protuustavnih i protuzakonitih mjera?

NUŽNOST DA SE ZDRAVU DJECU I ZDRAVE ODRASLE OSOBE CJEPE OVAKVIM CJEPIVIMA JE ISKLJUČENA

Sva dostupna cjepiva protiv bolesti Covid-19 su moralno-nedopustiva čak i kad se primjeni pravilo o uvjetima pod kojima bi mogla biti moralno-dopustiva jer ova cjepiva ne ispunjavaju čak niti te uvjete. Zašto se usprkos tomu papa Franjo, papa emeritus Benedikt XVI., biskupi i svećenici cijepe moralno nedopustivim cjepivima?

Crkvo moja, dimom nadimljena,

Crkvo moja, tamom udarena,

digni glavu, istoku pogledaj,

Mlado Sunce izići se sprema!

 Vlatko Ljubičić

Povezane objave

Izložba božićnih jaslica

HF

Kršćanska Europa se urušava

HF

Obiteljski križni put, 13. postaja

HF

Pola stoljeća »Crkve u svijetu«

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više