Hrvatski Fokus
Gospodarstvo

Biramo nagradu publike

Prvoga Nacionalnog natječaja za hrvatsku vinsku fotografiju!

 

Na facebooku Društva za očuvanje križevačke baštine „Križevački štatuti“ od Badnjaka 24. prosinca 2021. do blagdana Sveta tri kralja 6. siječnja 2022. bira se nagrada publike 1. Nacionalnog natječaja za hrvatsku vinsku fotografiju.

Naime, nakon provedenoga natječaja, koji je bio otvoren od 1. rujna do 1. prosinca, stručni je ocjenjivački sud – u kojem su bili poznati hrvatski profesionalni fotografi Bernard Čović, Dag Oršić i Goran Matošević – između prispjelih fotografija na natječaj izabrao 32 za javnu objavu. Identitet i porijeklo autora izabranih fotografija publici je zasad nepoznat. Nagradu publike osvojit će ona fotografija koja će dobiti najveći broj lajkova na facebook stranici Društva „Križevački štatuti“.

Javna objava nagrađenih i od stručnoga ocjenjivačkog suda i publike s dodjelom novčanih nagrada bit će uz blagdan vinogradarskoga sveca sv. Vinka 22. 1. 2022. Tom će prilikom biti predstavljen i fotokatalog sa širim izborom najuspjelijih fotografskih radova.

Organizatori su Društvo za očuvanje križevačke baštine „Križevački štatuti“ i Grad Križevci. 

Anđelka Felja

Povezane objave

Tržište rada – pokazatelji po županijama

HF

Proračunska transparentnost županija, gradova i općina

HF

Cijene energije treba polako početi podizati

hrvatski-fokus

Svi se oporavljaju osim Hrvatske

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više