Hrvatski Fokus
Unutarnja politika

Trg maršala Tite u Zagrebu je isto kao i Trg Adolfa Hitlera u Tel Avivu

Bez pravosudne obrade laži o Jasenovcu, Hrvatima nema slobode!

 

Već sam nekoliko puta na ovom portalu pisao o velikim urotama protiv Hrvatske, pa ću to nastaviti. Pisao sam o, za mene sumnjivom pravosuđu u svezi prodaje INA-e Mađarima. Ovaj ću put biti malo agresivniji, pa ću reći kako u toj pravno-političkoj trakavici ima, i antisemitizma. Vidjet ćemo kako. I nastojat ću negatorima postojanja velikih urota osporiti njihove argumente…, racionalnost, matematika i statistika, kao dokaze nepostojanja velikih urota. U tim, vrlo kompliciranim društvenim pojavama, baš zbog ove pandemije COVID 19, nastojat ću razdvojiti pitanje: „straha od velikih urota“? Od pitanja: postoje li velike urote ili ne ? Ja kažem da postoje. Onda ću usporediti prodaju INA-e s ovom epidemijom COVID 19. U kontekstu toga, kažem kako nije realno reći kako je neopravdan strah od morskih pasa (u Australiji), kao strah od velikih urota. „Što pobija matematika, statistika; od milijun ljudskih stradanja, samo je jedna od morskog psa“. Što je za mene sasvim pogrješno. Baš sam nedavno na jednom portalu pročitao, da je jednu ženu blizu australske obale rastrgao morski pas. Što se pročulo diljem Australije, i šire. Prema tomu, sasvim je pogrješno očekivati od čovjeka koji je u moru na australskoj obali, koji je čuo da je nedavno jednu ženu blizu obale rastrgao morski pas, da on svoj strah od morskog psa zatomljuje statistikom „samo jedan od milion je žrtva morskog psa“. Isto kao strah od leta u zrakoplovu „puno više ljudi strada u automobilskim nesrećama, nego u zrakoplovnim nesrećama“.

S druge strane, imamo zarazu COVID 19 i „prodaju“ INA-e, što ja uspoređujem i povezujem. Gdje ja, u ovoj pravno-političkoj trakavici s „prodajom“ INA-e, vidim, i nešto antisemitizma. Vidjet ćemo kako. Kada je počela borba protiv zaraze COVID 19, nitko nije spominjao više doza za jednu osobu. Što je bilo, nekako normalno, jedna doza jednoj osobi protiv zaraze. A sad? Isto kao „prodaja“ INA-e MOL-u: 25 % plus jedna dionica? Što je nekako, bilo i podnošljivo, jer 75 % INA-e ostaje Hrvatskoj. Kad tamo, cijela INA oteta Hrvatskoj? Je li ono „25 % plus jedna dionica“ bio početak otimanja INA-e Hrvatskoj? „Uz skidanje tajnosti ugovora“? Svakako da jest. Kada se kaže kako je taj proces nastavljen „skidanjem tajnosti sa ugovora“. Kojega ugovora? I tu je velika urota protiv Hrvatske. Temelj privrede Hrvatske INA, predaje se drugoj državi bez pisanog ugovora, odnosno, tajnim ugovorom! Bez da se pita: Tko može nositi 10 milijuna dolara u gotovini? (Sa čime je MOL kupio još veliki dio INA-e.) Mafijaš? Čovjek  iz MOL-a? A tko je vlasnik MOL-a? Zato ja kažem,, da tu ima i antisemitizma. Dakle, po mom mišljenju, da bi se INA vratila Hrvatskoj, potrebno je sve ugovore  INA-MOL staviti u Narodne novine, potrebna su imena autora tih ugovora, da onda: Ustavni i Vrhovni sud Hrvatske, HAZU, institut Ivo Pilar, institut Ruđer Bošković i Matica Hrvatska izvrše analizu tih ugovora. U slučaju nekih pravnih manipulacija, da pozovu odgovorne na sud. Zbog svega toga, moram se pitati: Prodaja INA-e, kao tajno svjedočenje  Stjepana Mesića i Josipa Manolića u Den Haagu? Sve tajno i podzemno!? Sigurno se, zbog tajnog svjedočenja u Haagu, Stjepana Mesića toliko poziva kao političkog savjetnika, i izvan Hrvatske.

Sad ću još nešto o urotama protiv Hrvatske, o kojima sam pisao u prethodnom članku na ovom portalu. Gdje pišem o hrvatskom Mosheu Dajanu (Branimiru Glavašu), te o laži o Aleksandri Zec. Pritom spominjem novinara Miroslava Lazanskog i Veljka Kadijevića, pa ću lupiti kontroverzu… Pa Drago Hedl je pravi novinar istražitelj, ne Miroslav Lazanski. Pogađate, to radim da bi Dragu Hedla stavio u isti koš sa Miroslavom Lazanskim i s Veljkom Kadijevićem, da bi zatvorio krug oko Branimira Glavaša. Kao i pitanje: Tko to uspoređuje ubojstvo Aleksandre Zec s Hudom Jamom? Ja. Da bi mogao reći: Za laž o Aleksandri Zec, dobivaju se književne nagrade; za istinu o Hudoj Jami – metak u zatiljak! Zar nije tako? Zar nije ubojstvo jedne osobe u ratu (sumnjivog motiva), važnije od masovne grobnice, u kojoj su tisuće Hrvata? Zar nije na Zapadu, ubijen velik broj Hrvata zbog istine o Hudoj Jami, zar Slavenka Drakulić ne dobiva književne pohvale u Engleskoj zbog njezine knjige o Aleksandri Zec? To pitam one koji govore da ne postoje velike urote (protiv Hrvatske). I na kraju, umjesto pitanja: „Koliko štete nanose priče o velikim urotama“? Pitanje: postoje li velike urote ili ne? Za to

dokučiti, ne treba ići u daleku prošlost, niti u duboku politiku. Tu je dovoljna samo ona: nikad ne ćemo saznati tko je ubio (naredio ubojstvo) J. F. Kennedyja. Iako je to velika tajna, velika urota, nakon povlačenja SAD-a iz Afganistana, možemo to sami dokučiti, reći, kako je to CIA! Jer poslije povlačenja SAD-a iz Afganistana, možemo čitati, o pogrješnoj američkoj politici, još od rata u Vijetnamu. I to od američkih analitičara. Prema tomu, možemo zaključiti da je J. F. Kennedy ubijen, zato što je on bio protiv rata u Vijetnamu. Sigurno bi bio, i protiv ostalih američkih ratova. Baš slučaj ubojstvo Johna Kennedyja i povlačenje SAD-a iz Afganistana, razotkriva jednu veliku urotu: Saveznici iz Prvog i Drugog svjetskog rata, posljednjih nekoliko desetljeća na Balkanu, Bliskom istoku i u Afganistanu ratuju zbog „ljudskih prava, prava manjina i zbog prava žena“. Zar to nije tako? Zar rat za ljudska prava i za prava žena i manjina nije jedna velika urota i obmana? Koliko je njih, samo iz Hrvatske u tom ratu? U ratu za „prava manjina – Srba“? A borba „za prava manjina – Srba u Hrvatskoj“ je borba za Veliku zločinačku i genocidnu Srbiju! Pričati kako ne postoje velike urote protiv Hrvata je, davati legalitet, legimitet i kredibilitet tajnom svjedočenju Stjepana Mesića i Josipa Manolića na sudu UN-a!

Pričati da ne postoje velike urote je, pričati da Engleska i Rusija, Francuska i Rusija nisu saveznici zločinačke Srbije. Kao kruna svih svjetskih, povijesnih urota je „ustaško uništavanje tragova ustaških zločina“ (Faktograf: „ustaške su vlasti uništavale arhive vezane za Jasenovac“, te drobilica Ive Goldsteina). A u Jasenovačkom muzeju slike o „ustaškim zločinima“. Kako? Ako su ustaše uništavale tragove svojih zločina, kako mogu postojati slike toga? „Slika govori više od tisuću riječi“. Jesu li ustaše svoje ubijene žrtve slikali, pa te slike arhivirali? To je za pravosuđe! Uzalud se Hrvat nada nekoj slobodi, na novim političkim izborima u Hrvatskoj, po „novoj hrvatskoj desnici“. Bez pravosudne obrade laži o Jasenovcu, Hrvatu nema slobode! Na lažima o Jasenovcu, Hrvatu se sprema nova masovna grobnica. Nova Ovčara i nova Škabrnja. Pravosudna obrada laži o Jasenovcu, rješava, i ovu politiku krizu u Splitu. Pa u Rijeci i u Zagrebu? Koliko bi njih ostalo u Riječkoj skupštini da se pravosudno procesuira laž o Jasenovcu, na sudu Pravde u Den Haagu? Kao i imenovanje ulica i trgova po 10. svjetskom masovnom ubojici Josipu Brozu? Zar to nije za Ustav? Zar se u hrvatski Ustav, ne bi morala uvesti zabrana imenovanja ulica i trgova po 10. svjetskom masovnom ubojici? Da Tito nije masovni ubojica Hrvata, sigurno ne bi imao trg u Zagrebu. Trg maršala Tite u Zagrebu, kao Trg Adolfa Hitlera u Tel Avivu? Stoga, ja tvrdim! Kada se na UN-u i u dokumentarnom filmu koriste slike iz drugihkoncentracijskih logora iz drugih država, i kada se te slike koriste u dokumentarnom filmu kao slike iz Jasenovca, da postoji velika genocidna urota protiv Hrvata! Ako Srbi na UN-u koriste lažne slike iz Jasenovca, zašto se Hrvatska na UN-u ne brani? Zašto Hrvatska na UN-u ne koristi znanstvene rezultate Nikole Banića i Nevena Elezovića? To pitam Sabor, HAZU, Maticu Hrvatsku, Institut Ivo Pilar i Institut Ruđer Bošković.

Jure Vukić, Tribanj

Povezane objave

Besćutna i besramna uporaba izbjeglica

HF

Suvremena laička, država koja se odvojila od Crkve, stvorila je pojam građana drugoga reda

hrvatski-fokus

Fašističko divljanje takozvanih antifašista

HF

Poručimo nadbiskupu Uziniću da ne bude Suzinić

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više