Hrvatski Fokus
Bosna i Hercegovina

Božić 2021. u islamiziranom Sarajevu

Unitarni građanisti i džihadisti

 

Projektanti i crtači, građanisti i džihadisti buduće muslimanske Bosne i Hercegovine čekali su Advent 2021. da kršćanima katolicima pokažu tridesetogodišnji svoj slikarski rad, rađen pod strogim nadzorom dvojca političkih umjetničkih sposobnosti i znanja Izetbegović-Komšić. Naime, u Došašću 2021. godine na vratima Hrvata katolika u Sarajevu, oko obješenog Božićnog vijenca navedeni političko vjerski bošnjačko-muslimanski dvojac ispisao je nacifašističke poruke, za koje je čak i dekristijanizirana Europa ipak mislila, i javno govorila nikad više. No to nikad više ne važi za sve narode, sisteme i režime, budući da nacionalno i vjerski deidentitetizirana i dekristijanizirana lutajuća Europska unija igra danas najprljaviju političku igru interesa, koliko para toliko i igara. I to ne bilo kakvih igara, nego najekstremniji i najbrutalniji igara kakve igraju islamski teroristi sa svojim europskim žrtvama na ulicama i trgovima Stare Dame. Sve je bliže potvrdi komunističkih revolucionara koji su predvidjeli i rekli da će Europa u trci za dobiti prodati i štrik svojim neprijateljima sa kojim će je objesiti. Štrik su već prodali još se čeka samo vrijeme završetka pripreme islamskih džilata da Staru Damu objese pobjedonosno uzvikujući “Alahu ekber”, uzvik koji se čuje svaki dan po europskim gradovima, a u Bosni i Hercegivini bošnjački islamski građanisti ga silom nameću kao svakodnevni i opći pozdrav na svim javnim mjestima. Isto onako kako su na osmanlijski način izveli prisilnu islamizaciju, danas Komšićevi i Izetbegovićevi islamisti u odorama građanista nametnuli da se zaustavljaju sve aktivnosti kad je vrijeme džume, što im je dalo snagu da idu i dalje i traže obvezno nošenja hidžaba i brada u vojsci.

Bošnjaci ne mogu bez brada koje su sa mudžahedinima i vehabijama nosili u vrijeme krvave agresije na Hrvate i njihove prostore u vjerskom beha ratu. Ništa drugo i nije se moglo očekivati u mudžahedizirano vehabijskom Teheran-Sarajevu od onih nacifašistički poruka koje su ispisali muslimansko-bošnjački islamski građani pored adventskog vijenca mira na vratima sarajevskih katakombi.

Nacifašizam krvi i tla koji je u vjerskom beha ratu rastao, u poraću izrastao u kontinuiranom muslimansko-bošnjačkom prebrojavanju krvnih zrnaca, i prijetećem postotku od 50,01 posto Bošnjaka od ukupnog broja stanovnika u zbirnom daytonsko pregovaračkom hrvatsko-bošnjačko-srpskom entitetu. Na nacifašističkim temeljima vidljivim i u ispisanim bošnjačkim porukama mržnje, prijetnji i poziva na ubijanje kraj adventskog vijenca nacifašisti pokušavaju graditi građansku Bosnu i Hercegovinu, bez Hrvata, bez Srba, bez Božića, bez katolika, bez pravoslavaca, u jednom i jedinom sadržaju muslimana i islama.

Na stranu tih potpisanih nacifašista na vratima katakombiranih katolika u nekadašnjem glavnom gradu BiH i svih njenih narodà, a danas horizontalno i vertikalno pozelenilom Sarajevu, šutnjom su stale sve političke, vjerske i akademske bošnjačko muslimanske stranke na čelu kojih se postavila, ili su je postavili za vodeću, gradonačelnica te čiste bošnjačko muslimanske prijestolnice. Pokazaše da nema ama baš nikakve razlike između bošnjačkih stranaka, partija, asocijacija bez obzira na njihov predznak.

Izabraše građanizirani isilovci  najsvetije, time i najradosnije, vrijeme za katolike da proglase koje vladar danas Sarajevom a sutra cijelom osvojenom i okupiranom beha zajednicom. Pokazaše sliku buduće građanske beha države, na kojoj se vide samo kockice islama, šerijata, isila, osmanizma, komšićizma, izetbegovićizma, ashdownizma, petritschizma, holbroockeizma, schillingizma, inckoizma, mlaćizma, genjacizma, dudakovićizma, lazovićizma i svih izama koji sudjeluju u globalnom procesu kršćanofobije.

Katolička obitelj u teheraniziranom Sarajevu koja je na vrata svoga stana postavila znak svog vjerničkog identiteta postala je, a zapravo da nije bila do sad ne bi bila ni od sad, nezaštićena meta ćuvara Islamske revolucije u bosanskohercegovačkoj zajednici, islama, katoličanstva i pravoslavlja. Veliki muslimansko-bošnjački zagovornici, pred svijetom, mira, tolerancije, suživota, demokracije, nacionalni prava i vjerski sloboda, patrioti i borci za multinacionalnu i multireligijsku beha zajednicu, rasističko šovinistički, nacifašistički udariše na univerzalno vertikalnu kršćansku  vrijednost suvremenog kršćanstva.

Isilovski nasrnuše na mir kojeg simbolizira adventski vijenac, vrjednota bez koje se ne može graditi nikakva druga sigurnosna bogatstva današnjeg ni sutrašnjeg svijeta. Dakako ni u Bosni i Hercegovini koju islamisti osvajaju i na način zabrane slavljenja Božića.

Nije to prvi put poslije vjerskog rata da potomci osmanlija kako se nacionalno izjašnjavaju beha muslimani, udaraju na katolički Božić. Gotovo da nema Božića a da nije na udaru vjerski islamski radikala.

Svaki bošnjački udar na Božić u muslimanskim gradovima u Bosni i Hercegovini, udar je zapravo i na Božić u europskim gradovima, i u svim drugim kršćanskim zemljama. Šutnja kršćana na muslimansku agresiju i progone Božića u zemljama kolijevkama kršćanstva, Bliski istok, ima iskorjenjivanje i Božića i njegovih vjernika u tim zemljama. Time se vode i beha muslimani, čiju kršćanofobiju povećava, dijelom i odobrava šutnja europskih zemalja na te zločine konfesiocida.

Muslimansko-bošnjačke parole ispisane kraj adventskog vijenca na vratima katolika u zelenom Sarajevu, “Hoćete da vas kalašnjikovom išaram, Imam ga”, poruke su svim kršćanima u Europi i svijetu. Kršćanofobija je globalna prijetnja kršćanstvu i kršćanima daleko opasnija i od komunističke bezbožne ideologije.

Bošnjački džihadisti, a Bosna i Hercegovina ih je  sve punija, pozivaju svoje suubojice ‘hoće netko samnom”, te dodaje uz nacrtani kalašnjikov “tu sam katolici da vas prekrstim”. Nakon ovakvi islamski u kontinuitetu ponavljanih nekažnjenih zločina iz vjerske mržnje prema katolicima i katoličanstvu, koje je nastavak onog ubitstva cijele obitelji Anđelić u općini Konjic na Badnjak 2002., šta reći za sve one koji zagovaraju ovako islamiziranu, za kršćane nesigurnu beha zajednicu koju islamisti ubrzano boje u svoju vjersku boju?.

Odgovor je samo jedan, ti su pojedinci, ili partije kojima pripadaju sudionici islamskih zločina nad katolicima, progonitelji i Božića i njegovih vjernika iz Bosne i Hercegovine, potpisani na vratima katolika u Sarajevu uokolo adventskog vijenca. Tu pored adventskog vijenca vidi se i potpis američke pristranosti na bošnjačkoj strani, i njeno sudjelovanje u islamskom građaniziranju beha zajednice. Ako progonitelji Božića i katolika imaju pravo na taj zločin, a očito da imaju, zašto i iz kojeg razloga žrtve nemaju pravo na obranu, i progon takve Bosne i Hercegovine iz svoje memorije, i svojih prostora koje su obranili u vjerskom beha sukobu. Svaka obrana je daleko legalnija i opravdanija od bilo koje agresije, napose one iz vjerske mržnje. Nadati se da na džihadistički poziv „hoće neko samnom“ ispisan pokraj adventskog vijenca na katoličkim vratima u Sarajevu, nije se odazvao dio europskih zemalja, i Amerika, bez obzira što ima puno znakova odziva, i što ga šutnjom odobravaju.

Vinko Đotlo

Povezane objave

Matej Škarica o Rami i Ramljacima u razdoblju od 1941. do 1945.

hrvatski-fokus

Sve je neustavno u neustavnoj zemlji

HF

Muslimanska politika rušenja budućnosti svijeta

hrvatski-fokus

Bošnjačka putinizacija federalnog beha entiteta

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više