Hrvatski Fokus
Unutarnja politika

U Hrvatskoj je na snazi izborni zakon koji jamči vladavinu Srba u Hrvatskoj

Zašto HRT ne prenosi pitanje Karolina Vidović Krišto predsjedniku Vlade Andreju Plenkoviću?

 

Može li se revitalizirati demografija Hrvata? Tko me čita, zna o čemu ću ja. A ja ću o velikim urotama protiv Hrvata. Pa ću postaviti pitanje: Može li se revitalizirati demografija Hrvata bez ideološkog obračuna? Kao i još mnogo pitanja. Pa ću ponuditi, za neke čudne odgovore i prijedloge. U nastavku tih pitanja, pitanje: Može li se revitalizirati demografija Hrvata bez promjene izbornih zakona u Hrvatskoj i u BiH? Traži li tko od Arsena Bauka točan broj stanovnika Hrvatske, za vrijeme provedbe referenduma o izbornom zakonu u Hrvatskoj? Kako netko može reći kako ideologiju treba odvojiti od ovog demografskog stanja u Hrvatskoj? Kada se poziva sve domoljubne snage iz Hrvatske, za spas Hrvatske, zašto samo iz Hrvatske? Zašto ne i iz iseljeništva? Zašto HRT ne prenosi pitanje koje je u Saboru postavila Karolina Vidović Krišto predsjedniku hrvatske Vlade Andreju Plenkoviću? A pitala ga je, zašto Vlada ne otvori arhive jugoslavenskih tajnih službi UDBA-a KOS-a, što traži Europsko vijeće. Uz napomenu da ovo vijeće smatra kako su te službe rasadnik kriminala, i u Europi! Zašto cijela „desnica“ u Saboru ne podrži Karolinu Vidović Krišto u njezinu zahtjevu, i za otvaranje arhiva UDBA-e i KOS-a, i za (pre)imenovanje ulica u Zagrebu, po djeci (žrtvama) UDBA-e i KOS-a? I na kraju, može li se revitalizirati demografija Hrvata bez istine o NDH i Domovinskog rata? Kako se može stradanje Hrvata u Odesi (Prvi svjetski rat), na Bleiburgu, u Domovinskom ratu, te u ideološkom sukobu 1971. odvojiti od ovog demografskog stanja Hrvata? Kao i „građanizacija u BiH“!?

Pa ću ja po svome. Kažem kako je u pitanju velika urote protiv Hrvata, još od davno. Gdje ja vidim danas, jedinstven fenomen u povijesti svjetske politike. Dok se protiv hrvatske državotvorne stranke HDZ-a, stalno vodi specijalni i prljavi rat (korupcija, imovinske kartice i prebivalište) današnji (i Sanaderov) HDZ, u koaliciji sa srpskom zločinačkom strankom SDSS-om. Današnji HDZ (Lovro Kuščević) nije dozvolio normalni izborni zakon u Hrvatskoj, da bi na vlasti u Hrvatskoj bila srpska zločinačka stranka SDSS! Sad je obnova stana, te prebivalište jednog HDZ-ovca (Zvonimir Frka Petešić) problem, ne arhivi UDBA-e i KOS-a. Prebivalište jednog HDZ-ovca je problem, nije problem što hrvatski državljanin koji plaća porez u Hrvatskoj ima stan u Londonu, tajni račun u Panami i tvrtku koja okreće milijune kuna godišnje, a ima samo jednog zaposlenog u Hrvatskoj itd. A afere HDZ-a, kao na traci. Sve to, kršeći normalni izborni zakon, da bi se na vlasti držalo Srbe u Hrvatskoj! Baš tako, ova svađa oko obnove stradalih gradova u potresima (Zagreb, Petrinja), rampa rezolucijama Europskoga vijeća koje osuđuju sve totalitarizme, i rampa otvaranju arhiva UDBA-e i KOS-a! Afere HDZ-a konstantne… „hrvatski ratni zločini“ (samo iz HDZ-a?), INA-MOL, Planinska, Mijo Crnoja (prebivalište), Tomislav Karamarko (….?), Lovro Kuščević (imovinska kartica), pa Gabrijela Žalac i sad Frka Petešić. Izgleda, da se može reći kako dnevni red rada Sabora diktiraju, baš oni čije bi arhive trebalo otvoriti, UDBA i KOS. Izgleda, da se samo Karolina Vidović Krišto opire tom diktatu. U Saboru, samo Karolina Vidović Krišto traži otvaranje arhiva UDBA-e i KOS-a? Stoga, napravimo suma sumarum demografske perspektive Hrvata: U Hrvatskoj je na snazi izborni zakon koji jamči vladavinu Srba u Hrvatskoj, u Hrvatskoj se ne mogu otvoriti arhivi tajnih antihrvatskih službi, laž o Aleksandri Zec i tabu o ubijenoj hrvatskoj djeci.

I Beograd, kao meka za provod mladih Hrvata. Zamislite, ono što Srbi rade Hrvatima, pripisuje se Hrvatima! „Aleksandra Zec je ubijena, samo zato što je bila Srpkinja“! Kad tamo, hrvatsku djecu… Čengić, Kljajić, Nikšić, Srbi ubijaju, samo zato što su Hrvati! I pored toga, Beograd je meka za provod mladih Hrvata.

U nastavku, još nešto poturici Šefiku Kordiću, kojem sam posvetio moj prethodni članak na ovom portalu. Možda Šefika Kordića vrijeđa naziv poturica. Ali, ako u BiH ima Kordića, i katolika (Dario Kordić), netko je promijenio vjeru. Tko, Šefikovi ili Darijevi? Vjerojatno Šefikovi. Kordića je bilo u Bosni i prije 15. stoljeća, a aga i Šefika? Sigurno nije. Nema ih ni danas u Hercegovini. Zašto? To profesor Kordić iz Zenice, najbolje zna, trebao bi znati. A ako je netko prešao u muslimansku vjeru, dobrovoljno, ili prisilno, je li on poturica? Vjerojatno jest. Vjerojatno je Šefikov predsjednik, predsjednik

Turske! U kontekstu toga, ne znam, jesu li znanost i Crkva (katolička i pravoslavna), već znanstveno i teološki konzumirale (okarakterizirale) to kao neku negativnost u ljudskom rodu? Mislim da znanost za to može reći kako je u pitanju posebna nehumanost jednog kolektiva; teologija, kako tu ima, i onostranog. Kao što se od današnje Turske tražilo da prizna genocid nad Armencima, od Erdogana treba tražiti, ne samo ispriku, nego, i kajanje zbog turske politike janjičarstva na Balkanu. Mislim da se Tursko carstvo raspalo kada su janjičari digli ustanak u Turskoj. Dakle, otimati djecu po Balkanu, odvoditi ih u Tursku, tamo ih trenirati, pa ih slati natrag na Balkan da kolju, siluju, pale i progone-svoje! U promolima postoji mogućnost da je janjičar zaklao svog brata, silovao svoju sestru, kao turski vojnik u Bosni. Žrtve janjičara bježe iz Bosne. Daleko. I u Austriju. Tako imamo Gradišćanske Hrvate. Ako američki domoroci, imaju pravo na svoju zemlju, na odštetu, zašto i Gradišćanski Hrvati to pravo ne bi morali imati, gospodine Kordiću (Šefiče)? Zato, ja kažem, da bi u Hrvatskom Državnom Saboru, u Europskom parlamentu u Bruxellesu i Domu naroda u Sarajevu trebao sjediti Gradišćanski Hrvat! To bi, po mom mišljenju bilo nulto početno stanje demografskog oporavka Hrvata. Dakle, slučaj janjičari, treba objasniti visokom upravitelju u BiH. Reći mu, kako je „građanizacija u BiH“ nastavak turskog janjičarstva. O janjičarstvu bi trebalo, i na UN-u! i u EU Parlamentu!  

I još nešto za demografski oporavak Hrvata. Čini mi se, da je u Crnoj Gori podignuta tužba protiv SPC (Srpska Pravoslavna  Crkva). SPC se tuži kao zločinačku organizaciju. I hrvatska bi „desnica“ morala učestvovati u toj tužbi!

I na kraju, neka moja zapažanja. Čudim se kad na televiziji vidim kako Srbin na pravoslavni Božić i musliman na Ramazan mole za mir. A jedan Crnogorac, prošle godine (na televiziji) kaže: Sa Srbima nema suživota, ako su Srbi sa drugim u zajednici, oni moraju biti na vlasti, ili sami“. Sada je mir u… Republici srpskoj. Kada su Srbi sami. Isto kao muslimani? Dok sa njima ima kršćana, ima li mira? To dobro vidimo. Zato ja kažem da će Turaka i Srba, za stoljeće-dva nestati. Zbog janjičarstva, Dive Grabovčeve, Katarine Kosače, Sinja, Gvozdanskog, Sigeta, Srba (mjesta), Voćina, Srebrenice, Ovčare, Škabrnje, Kusonja, Borova Naselja i svih strahota koje su počinili Turci i Srbi na Balkanu. Turci i Srbi moraju biti kažnjeni. Zato kažem, da je nama „kmetovima“ i „slugama aga“, kako kaže profesor Šefik Kordić Diva Grabovčeva Diva i svetica, što nije htjela leći pod bosanskog agu. Sigurno je to bila, i Šefikovim precima.

Jure Vukić, Tribanj

Povezane objave

Napokon nešto iskreno od Stipe

HF

HDZ napokon prihvatio Tomislava Karamarka

HF

Tko je stvorio Bujanca i instalirao Plenkovića?

HF

Antifašizam ne može biti kišobran bez pokrića komunističkih zločina

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više